shmata ارسال شده در مهر 8، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 8، 2014 من پرستاشاپ از انجمن شما دانلود و نصب کردم بعد از نصب (اسم پوشه admin تغییر نکرد مثلا admin3256 همون admin خالی موند)الان چه کارش کنم ؟ چه جوری میشه رفت تو ادمین ؟ باید از اول نصب اش کنم ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در مهر 8، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 8، 2014 سلامبصورت دستی از هاست تغییر بدید و وارد بشید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shmata ارسال شده در مهر 9، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 9، 2014 باید پوشه install و پاک کنم ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مهر 9، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 9، 2014 بعد از نصب پرستاشاپ . اولین کار اینه که وارد هاست بشین و اسم پوشه admin رو عوض کنید . خیلی ها رو دیدم که میذارن مثلا :admin123 ! باید یه اسم بذارین کسی نتونه حدس بزنه . مثلا اسم کوچیک خودتون به انگلیسی و ....دومین کار اینه که پوشه install رو حذف کنید .بعدش میتونید وارد مدیریت بشین و ... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
milititi ارسال شده در آذر 16، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 16، 2014 میشه کپچا براش تعریف کنیم؟؟؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
aristar ارسال شده در آذر 16، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 16، 2014 برای لاگین؟اگر از بابت امنیت میگین میشه پوشه ادمین رو براش رمز گذاشت!در این صورت قبل از باز شدن این صفحه از شما رمز میخواد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .