hidden ارسال شده در مهر 9، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 9، 2014 سلامدوستان چطوری میشه تو ورژن 1.6 لوگویی که به همراه فاکتور و یا ایمل های ارسالی از سایت ارسال میشه اون لوگو رو حذف کرد ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در مهر 9، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 9، 2014 سلاملوکوها همگی از تنظیمات>>قالب قابل تغییر هستند موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در مهر 10، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 10، 2014 قابل تغییر بله میخوام کلا حذف بشه دیگه ضمیمه ایمیل ها نشه, چندین بار مشکل پیش اومده مشتری گفته اقا فایل چیه ! ویروسه ! بنده باید توضیح بدم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
aristar ارسال شده در مهر 10، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 10، 2014 برای حذف که باید کدها و قالب ایمیل رو تغییر بدین که سخته!بنظرم راه حلش اینه یه عکس کوچیک مثلا 10 در 10 پیکسل به صورت شفاف قرار بدین!یعنی Transparent باشه تا کاربر متوجه وجود اون نشه! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در مهر 10، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 10، 2014 داداش بازم ضمیمه که میشه تابلوهه... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
aristar ارسال شده در مهر 10، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 10، 2014 توی جیمیل که من نگاه کردم بدون مشکل کار میکنه!برای سرویس دهنده های دیگه توی ضمیمه هم نشون بده نمیدونم!شما تست کردین حرف من رو؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در مهر 10، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 10، 2014 اره داداش نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
aristar ارسال شده در مهر 10، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 10، 2014 قالب تمام ایمیل ها در پوشه mails و بخش fa قرار داره!در اونجا برای هر قالب دو تا فایل هست. یکی برای html و دیگری برای txtقالب html رو باز کنین و خط زیر رو حذف کنین. در اینصورت عکسی دیگه با ایمیل ارسال نمیشه!%7Bshop_logo%7D نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در مهر 12، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 12، 2014 عزیز این کد رو نداشت یه کد شبیه به این داشت حذف کردم اما اتفاقی نیفتاد %7Bshop_logo%7Dایمیل هم ارسال میشه موضوع ایمیل رو مینویسه = > [تیونینگ و لوازم جانبی خودرو] خوش آمدید چطوری میتونم این رو هم تغییر بدم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
aristar ارسال شده در مهر 12، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 12، 2014 ببخشید من حواسم نبود شما از نسخه 1.6 استفاده می کنید.دقیقا همون چیزی که پاک کردید رو باید پاک کنید. خب اونجا یکی دو تا فایل نیست!برای تمام ایمیلایی که سیستم میفرسته باید اینکار رو تکرار کنین.برای مورد دوم هم من چون به فایلای نسخه 1.6 الان دسترسی ندارم نمیتونم خوب راهنمایی کنم. ولی در کل باید دنبال کلمه خوش آمدید بگردید بعد قبل از اون هر کلمه ای مثل فروشگاه رو اضافه کنین. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در مهر 12، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 12، 2014 عزیز فکر نمیکنم ربطی داشته باشه به اون فایل چون هیچی توش نبود ایمیل زدم بازم لوگو ضمیمه شد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
aristar ارسال شده در مهر 12، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 12، 2014 من خودم ایمیل ها رو همینجوری تغییر دادم!البته من لزومی به تغییر لوگو ندیدم و فقط چند تا عبارت حذف کردم و فونتش رو تاهوما کردم و دقیق میدونم از همین بخشه و از حدس و گمان بهتون نگفتم Sent from my C5303 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در مهر 13، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 13، 2014 من خودم ایمیل ها رو همینجوری تغییر دادم!البته من لزومی به تغییر لوگو ندیدم و فقط چند تا عبارت حذف کردم و فونتش رو تاهوما کردم و دقیق میدونم از همین بخشه و از حدس و گمان بهتون نگفتم Sent from my C5303عزیز هر کار کردم نشد.... لطف کنید مدیران عزیز راهنمایی کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در مهر 13، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 13، 2014 سلامدوستمون درست راهنمایی کردندهمه ایمیلها در پوشه emails و همه فاکتورها در پوشه PDF قرار دارندنیاز به دانش html و css دارید تا بتونید تغییرش بدید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در مهر 14، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 14، 2014 سلامدوستمون درست راهنمایی کردندهمه ایمیلها در پوشه emails و همه فاکتورها در پوشه PDF قرار دارندنیاز به دانش html و css دارید تا بتونید تغییرش بدید موفق باشیدداداش والا مسیر اصلی کجا هست ؟ من از بومی سازی > ترجمه ها > ترجمه قالب رایانامه > mails/fa/ > تب account > ویرایش نسخه htmlویرایش میکنم متن رو فقط میزارم که حاوی کد زیر است بازم لوگو ضمیمه میشه !؟ فکر کنم ربطی نداشته باشه به متن و ایمیل از یه قسمت دیگه و یه جایی دیگه داره دستور میگیره و ضمیمه میشهکد account الان به شکل زیر هست هر کی ثبت نام میکنه ایمیل ارسال و لوگو ضمیمه میشه </pre><table style="width:100%;margin-top:10px;" align="center"> سلام {firstname} {lastname} برای ایجاد حساب کاربری در سایت {shop_name} از شما سپاسگذاریم Email: {email} Password: {passwd} </ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
aristar ارسال شده در مهر 14، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 14، 2014 دوست عزیز شما چرا داخل منوها دنبالش میگردی؟من که گفتم از داخل فایلهای پرستاشاپ پوشه mails و بعد fa!شما به یقین مسیر رو درست نمیرین!در ضمن همینطور که گفتم اونجا باید قالب همه ایمیل ها رو تغییر بدین! Sent from my C5303 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در مهر 15، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 15، 2014 دوست عزیز شما چرا داخل منوها دنبالش میگردی؟من که گفتم از داخل فایلهای پرستاشاپ پوشه mails و بعد fa!شما به یقین مسیر رو درست نمیرین!در ضمن همینطور که گفتم اونجا باید قالب همه ایمیل ها رو تغییر بدین! Sent from my C5303رفیق من از فروشگاه پوشه mail / fa هم این کارو کردم برای مثال account رو تغییر دادم که مشتری ثبت نام میکنه ایمیل میره همه تغییرانی که دادم اوکی هست و کاملا درست به مشتری ارسال میشه اما بازم لوگو ضمیمه میشه که نمیدونم دلیل ضمیمه شدن ایمیل چیه و چطوری میشه حذفش کرد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در آبان 8، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 8، 2014 سلام دوستان تو سایت خارجی مطرح کردم 2 جواب زیر رو گرفتممنظورشون رو نمیفهمم اصلاYou need to be more specific..However, in order to remove image from emails, you will need to go inside the mails/IsoOfYourLanguage/ and look for the email template .html. Open it in an editor a remove the log out if..There is probably no easier solution than this. I would prefer this to editing the module in your backoffice, as the translation somtimes messes things up.-------------------------------------------------check your theme directory for mails folder, if it is there, make sure that also there you removed logo نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در آبان 11، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 11، 2014 مدیران عزیز ممنون میشم کمک کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آبان 13، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 13، 2014 این متن هم دقیقا همون راهنمایی رو میکنه که در این انجمن شدید Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
aristar ارسال شده در آبان 13، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 13، 2014 تنها راه تغییر اون بخش همین روشی بود که گفتم و راه دیگه ای وجود نداره!اگر خودتون قادر نیستید به یک نفر که میتونه بگین این کار رو انجام بده!موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در آبان 13، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 13، 2014 داداش من از مسیر mails/fa و مسیر mails/en ویرایش کردم مثلا به ادرس زیر دقت کنیدwww.iroption.com/shop/mails/fa/payment.htmlوقتی لینک بالا رو میزنی نسخه فابریکی رو نشون میده ! در صورتی که من ت مسیر mails/fa , mails/en فایل account.html رو کامل ویرایش کردم و به شکل کد html زیر در اوردم !ایمیلی هم که ارسال میکنه به سبکی هست که ویرایش کردم اما ضمیمه لوگو هم همراهش هست ! </pre><table style="width:100%;margin-top:10px;" align="right"> با موفقیت تایید شد {order_name} پرداخت شما با شماره سفارش سفارش شما به زودی ارسال خواهد شد, همچنین به زودی یک کد برای رهگیری بسته ی خود دریافت خواهید کرد با تشکر , گروه ایران آپشن </table><br><p> </p><br><br><p> </p><br><br><p> </p><br><p نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
aristar ارسال شده در آبان 14، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 14، 2014 ضمیمه لوگو؟یعنی خود لوگو داخل ایمیل نشون داده نمیشه و به پیوسته؟در اینصورت احتمالا ورژن 1.6 به جای اینکه آدرس عکس تو هاست شما رو بفرسته خود عکس رو هم میفرسته! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در آبان 14، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 14، 2014 نه داداش دیگه تو ایمیل ها لوگو رو نمایش نمیده قبلا میداد اما کد هاش رو که حذف کردم دیگه نمایش نمیده فقط لوگو ضمیمه میشه...تو اون کد ها فقط متن هست اصلا اسمی از لوگو و ... نیست نمیدونم این لوگو از کجا دستور داره میگیره و ضمیمه میشه... مشتری ها هم فکر میکنند ویروس هست و.... ضمیمه شده و همه میگن اقا این ضمیمه چی هست برای چی ارسال میشه و باید توضیح بدم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
aristar ارسال شده در آبان 14، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 14، 2014 نه داداش دیگه تو ایمیل ها لوگو رو نمایش نمیده قبلا میداد اما کد هاش رو که حذف کردم دیگه نمایش نمیده فقط لوگو ضمیمه میشه...تو اون کد ها فقط متن هست اصلا اسمی از لوگو و ... نیست نمیدونم این لوگو از کجا دستور داره میگیره و ضمیمه میشه... مشتری ها هم فکر میکنند ویروس هست و.... ضمیمه شده و همه میگن اقا این ضمیمه چی هست برای چی ارسال میشه و باید توضیح بدم پس همینه!من فکر میکردم شما میگین حتی بعد حذف کد باز عکس نشون داده میشه!من چون خودم هنوز رو ورژن 1.5 هستم از 1.6خبر ندارم!دوستان دیگه باید بگن!البته یه چیزی به ذهنم میرسه که شما اون عکس رو کلا پاک کنین که دیگه سیستم نتونه ارسال کنه!منظور از رو هاست Sent from my C5303 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .