meysam98 ارسال شده در مهر 11، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 11، 2014 با سلام و خسته نباشید به تازگی به جمع کاربران پرستاشاپ فارسی پیوستم متاسفانه در همین ابتدای کار به یه مشکلی خوردم که تصاویر محصولات نمایش داده نمیشن و به جای اون تصویر پیشفرض که علامت سوال هست میاد، لطفا اگه نیاز به تنظیم خاصی هست بنده رو راهنمایی کنین ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مهر 11، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 11، 2014 تنظیمات / سئو و آدرس هاتو این صفحه لینک اشنا رو غیرفعال کنید . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
meysam98 ارسال شده در مهر 11، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 11، 2014 ممنون بهمن جان درست شد فقط یه سوال این مشکل از فایل htaccess به وجود اومده؟ راه حلی نیست که بشه لینکای سئو رو هم داشت نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مهر 11، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 11، 2014 حالا یه بار روشن کنید ببینید بازم درست نمیشه ؟اگه درست نشد با هاست مکاتبه کنید چون مشکل از اوناس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
meysam98 ارسال شده در مهر 11، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 11، 2014 بهمن جان درست شد یه بار که لینک اشنا رو غیرفعال کردم فایل htaccess موجود تو روت رو پاک کردم و دوباره لینک اشنا رو فعال کردم. ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .