derakht ارسال شده در مهر 16، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 16، 2014 سلامکلیه اعداد و حروف انگلیسی مربوط به محصولات را در موبایل نشان نمی دهد و به جای هرکدام یک مستطیل توخالی می گذارد. با سپاس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مهر 16، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 16، 2014 آدرس سایت نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
derakht ارسال شده در مهر 16، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 16، 2014 www.pets-shop.ir نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
aristar ارسال شده در مهر 16، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 16، 2014 دوست عزیز من همین الان با موبایل تست کردم و مشکلی نداشت!احتمالا مشکل از مرورگر گوشی شماست Sent from my C5303 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
derakht ارسال شده در مهر 16، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 16، 2014 من با ویندوزفون چک کی کنم. اگر دوستان دیگری هم با ویندوزفون تست کنند سپاسگزارم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .