hamrah68 ارسال شده در مهر 17، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 17، 2014 سلاممن میخوام ویدیو از آپارات بگذارم تو هر مطلب ولی وقتی کد رو میزارم ارور میده: فيلد description (پارسی (Persian)) نامعتبر است اینم کدش: مثلا من میخوام به این صفحه فیلم اضافه کنمhttp://it-pros.ir/mcse-communication/20-microsoft-lync-server-2013.htmlباید چکار کنم؟ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nmh13 ارسال شده در مهر 17، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 17، 2014 با سلام فقط جهت اطلاع سایت شما بسیار عالیه ورژن پرستا یا قالبتون چیه؟پایین سایت قسمت برند ماژوله یا نه ؟ چه نوع و....یه سوال دیگه هم داشتم (فکر کنم شما فنی هستین) چرا بعضی سایت ها ادرس ایمیل رو باemail [at]domin.com به جای [email protected] مینویسنتشکرhttp://upload7.ir/imgs/2014-07/08644438017537097403.jpg نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در مهر 17، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 17، 2014 سلامادیتور پرستاشاپ بصورت پیشفرض iframe رو قبول نمیکنه و جایی در تنظیمات نسخه 1.6 میتونید اجازه بدید تا iframe قبول کنه. البته هنوز تستش نکردم خودمنسخه ایشون 1.6 هست و ماژول گردونه تولیدکنندگان استفاده میکنند.ایمیلها توسط روباتهایی از سراسر وب جمع آوری شده و به فروش گذاشته میشوند. برای جلوگیری از سوء استفاده این بدافزارها ، ایمیل ها رو به این صورت مینویسند. موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hamrah68 ارسال شده در مهر 17، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 17، 2014 سلامادیتور پرستاشاپ بصورت پیشفرض iframe رو قبول نمیکنه و جایی در تنظیمات نسخه 1.6 میتونید اجازه بدید تا iframe قبول کنه. البته هنوز تستش نکردم خودمنسخه ایشون 1.6 هست و ماژول گردونه تولیدکنندگان استفاده میکنند.ایمیلها توسط روباتهایی از سراسر وب جمع آوری شده و به فروش گذاشته میشوند. برای جلوگیری از سوء استفاده این بدافزارها ، ایمیل ها رو به این صورت مینویسند. موفق باشیدممنون از پاسخ کاملتون تاييد ميشه ميشه لطفا بگيد تو کدوم قسمت ميتونم iFrame رو فعال کنم؟مرسي نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
msna68 ارسال شده در اسفند 8، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 8، 2015 ممنون از پاسخ کاملتونتاييد ميشه ميشه لطفا بگيد تو کدوم قسمت ميتونم iFrame رو فعال کنم؟مرسي سلامدر بخش تنظیمات/عمومی بخشی وجود داره به نام اجازه به iframe ها در فیلدهای HTML که میتونید فعالش کنید واکنش ها : B.A.H.M.A.N 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
bertina ارسال شده در مهر 2، 2016 گزارش Share ارسال شده در مهر 2، 2016 با اینکه iframe رو فعال کردم ولی هنوز فیلم نمایش داده نمیشه.من قصد دارم فیلم های آپارات رو تو صفحاتم نمایش بدم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .