fmmajd ارسال شده در مهر 22، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 22، 2014 سلام تو ماژول محصولات جدید،چه طوری میتونم تنظیم کنم که گرید نشون بده نه لیستی؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مهر 24، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 24، 2014 ماژول که گرید نمایش میده. منظورتون داخل صفحه محصولات جدید هست؟ تا جایی که میدونم پیش فرض اون هم گرید هست Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
fmmajd ارسال شده در مهر 24، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 24، 2014 نه واسه من به صورت لیست نشون میده.منظورم همون صفحه اوله.تو صفحات دیگه گریده همه چی.ولی وقتی میذارمش تو صفحه اول لیست نشون میده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در مهر 26، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 26، 2014 سلامدوستان منم میخوام نمایش محصولات رو از جدول همیشه به لیست تغییر بدم چطوری امکانش هست ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مهر 27، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 27، 2014 یا شما گرید و لیست رو برعکس برداشت کردین یا این که از ماژولی غیر از ماژول پیش فرض استفاده می کنیدبازارچه رو ببینید. آیا لیست میبینید؟ بازارچه تنظیمات پیش فرض رو داره Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در مهر 27، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 27، 2014 داداش منظور من تو عکس مشخص کردمچطوری میتونم حالت جدول رو کلا حذف کنم فقط لیست باشه !؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
fmmajd ارسال شده در مهر 27، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 27، 2014 نه من میخوام مثل بازارچه شه.ولی نیست. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
fmmajd ارسال شده در مهر 29، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 29، 2014 سلاممن رفتم فرومای خارجی گشتم میگن این ماژول واسه ستون وسط نیست.واسه ستونای بغله واسه همین لیست نشون میده.شما تو بازارچه چه کار کردید؟این ماژولو میگم: newproductsblock نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مهر 29، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 29، 2014 این ماژول تو ستون وسط هم میاد و مشکلی نیست . البته به صورت تب میاد ( tab ) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مهر 31، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 31، 2014 ما کاری نکردیماگر آخرین نسخه ماژول نصب نیست اون رو به روز کنید Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .