yashar.beris ارسال شده در مهر 26، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 26، 2014 سلام دوستانمن چند تا سوال داشتمتو قسمتی که میرم کد تخفیف تعریف کنمدرقسمت وضعیت ها چند تا گزینه هست من معناشو نمیفهمم بيشترين ميزان؟ مجموع در دسترس؟ مجموع در دسترس براي هر كاربر؟ من یه کد میخوام تعریف کنم که به اندازه 1000 تا یوزر بتونن باهاش خرید کننولی هر یوزر تنها یک بار عدداشو چطوری بزارم ؟ممنون میشم راهنماییم کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مهر 26، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 26، 2014 مجموع در دسترس رو بذار = 1000مجموع در دسترس برای هر کاربر رو بذار = 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
yashar.beris ارسال شده در مهر 26، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 26، 2014 ممنون دوست عزیزاگه امکان داره من 2 تا سوال دیگه دارم از خدمتت 1-بيشترين ميزان برای چی هست؟ 2 -من هر کدی تعریف میکنم تاریخشم تاریخ شروع و پایان رو هم درست میزنم اما باز هم ارور میده 1 خطا وجود دارداین کوپن منقضی شده است1 خطا وجود دارد ییبلل نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مهر 27، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 27، 2014 بیشترین میزان مشکل ترجمه داره. منظور حداقل خریده. روی هر عبارت مکث کنید توضیح مختصری دریافت میکنید.تاریخ رو میلادی وارد کنید و تست کنید Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .