NaSRi ارسال شده در اسفند 15، 2011 گزارش Share ارسال شده در اسفند 15، 2011 سلام اینو چطوری درست کنم عدم بارگيري ماژول(هاي) زير:بنا به دلایل منع محدودیتی حافظه تمامی ماژول ها نمی توانند بارگذاری شوند. لطفا مقدار memory_limit را در تنظیمات سرور خود بالا ببرید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SoheilSmart ارسال شده در اسفند 15، 2011 گزارش Share ارسال شده در اسفند 15، 2011 شما باید از سرویس دهنده ی هاستتون بخواهید این مقدار براتون افزایش بده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mortaza2006 ارسال شده در اسفند 15، 2011 گزارش Share ارسال شده در اسفند 15، 2011 سلام اینو چطوری درست کنم عدم بارگيري ماژول(هاي) زير:بنا به دلایل منع محدودیتی حافظه تمامی ماژول ها نمی توانند بارگذاری شوند. لطفا مقدار memory_limit را در تنظیمات سرور خود بالا ببریددوست عزیز مشکل خود رو با یک عنوان مناسب بنویسید هنگام ایجاد تایپیک. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohammadaghigh ارسال شده در آبان 18، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 18، 2012 دوست عزیز شما از آدرس config/config.inc.php می تونید ini_set('memory_limit','128M'); قرار بدین، مشکل برطرف میشه، من که این کارو کردم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در آبان 18، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 18، 2012 با اين كار مقدار پيش فرض براي دستيابي به حافظه رو كم مي كنيد و سيستم رو محدود مي كنيد كه اصلا توصيه نميشه مخصوصا بري عمليات حسابرسي بهتره از هاستي كه داراي اين مقدار كه مقدار اوليه و پيش فرض پرستا هست استفاده كنيد و يا از پشتيباني هاستتون بخواين تا اين مقدار را افزايش بده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .