momaabd ارسال شده در مهر 28، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 28، 2014 سلام من زرین پال رو نصب کردم روی نسخه 1.6 حالا یه کد لوگو بهم داده گفته یه جای سایت بزارم.این کد رو چطوری یه قسمت قالب بزارم قالبم هم قالب دیفالت نسخه 1.6 هست.ممنوناینم کدhref="https://www.zarinpal.com/users/receptive_websites">ZarinPal Receptive Websites نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مهر 28، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 28، 2014 قبل از ارسال پست جستجو کنیداز ماژول های بلوک آزاد html استفاده کنید واکنش ها : Hamid2day 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
momaabd ارسال شده در مهر 28، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 28، 2014 سلام عزیزجستجو زدم میشه بفرمایید این ماژوله رو برای نسخه 1.6 از کجا دانلود کنمممنون میشم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مهر 28، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 28، 2014 ماژول های نسخه 1.5 رو دانلود کنید کار میکنن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
lovebird ارسال شده در آبان 7، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 7، 2014 سلام عزیزجستجو زدم میشه بفرمایید این ماژوله رو برای نسخه 1.6 از کجا دانلود کنمممنون میشمسلاممنم مشکل شما رو دارم. (پرستاشاپ 1.6 و درگاه زرین پال)اگه تونستین مشکلتون رو حل کنید، بگید تا منم انجام بدم.ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
best ارسال شده در آذر 23، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 23، 2014 سلام عزیزجستجو زدم میشه بفرمایید این ماژوله رو برای نسخه 1.6 از کجا دانلود کنمممنون میشمسلاممنم مشکل شما رو دارم. (پرستاشاپ 1.6 و درگاه زرین پال)اگه تونستین مشکلتون رو حل کنید، بگید تا منم انجام بدم.ممنونسلام و ادبدوستان یه راهنمایی کنند. من هم می خواهم همین کار را انجام بدم. راستی به نظر شما بهترین مکان برای قرار دادن پرداخت آزاد و لوگوی تائید کجاست؟تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
smoakhavan ارسال شده در خرداد 16، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 16، 2015 دوستان كسي جواب گرفت؟لطفا اگه ميگيد كه جستجو كنيد، يه لينك بذاريد؟ من كه گشتم ولي پيدا نكردمتشكر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .