omid مهمان ارسال شده در اسفند 15، 2011 گزارش Share ارسال شده در اسفند 15، 2011 دوستان ایا ماژول سیستم های پستی مثل ایران مارکت و ارسال مارکت برای پرستا 1.4 نوشته شده ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در اسفند 16، 2011 گزارش Share ارسال شده در اسفند 16، 2011 براي ايران ماركت سنتر من در خدمتتونم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
omid مهمان ارسال شده در اسفند 16، 2011 گزارش Share ارسال شده در اسفند 16، 2011 برای ارساال مارکت چی ؟اگه یه براورد بشه که چقدر هزینه واسه نوشتن لازمه من متقبل میشم چون تا اونجایی که اطلاع دارم فقط ماژول های ایران مارکت و پارس پیک نوشته شده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در اسفند 16، 2011 گزارش Share ارسال شده در اسفند 16، 2011 به زودي مي خوايم راي زني انجام بديم كه خود شركت ها رو پيشنهاد به نوشتن ماژول براي اين سيستم بديم كه به رايگان در اختيار مشتريانشون قرار بدنبديهي است كه اگر ماژولش نوشته بشه مشتري هم بيشتر به سوي ان شركت روانه خواهد شد به زودي سربرگي خوايم زد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
omid مهمان ارسال شده در اسفند 16، 2011 گزارش Share ارسال شده در اسفند 16، 2011 بله این به نفع خود شرکت هاست من نمیدونم چرا خودشون اقدامی نمیکنن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اسفند 16، 2011 گزارش Share ارسال شده در اسفند 16، 2011 ای بابا من نمیدونم چرا این شرکت ها هیچ کاری نمی کنن! حتی با این که به نفع خودشونه باز هم انتظار دارن دیگران براشون بنویسن! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
omid مهمان ارسال شده در اسفند 16، 2011 گزارش Share ارسال شده در اسفند 16، 2011 من طبق صحبتی که با جناب مهندس نیاکان داشتم ایشون قرار شده به زودی این کار رو برای پرستا انجام بدنمن از همینجا ازشون تشکر میکنم و ان شالله تا چند روز دیگه این ماژول هم به بازارچه ی پرستا اضافه خواهد شد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اسفند 16، 2011 گزارش Share ارسال شده در اسفند 16، 2011 خداکنه. ما هم خوشحال میشم ماژول سرویس ایشون رو در بازارچه برای استفاده ی عموم قرار بدیم موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
heartshunter ارسال شده در اردیبهشت 6، 2012 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 6، 2012 پس تا کی منتظر بمونیم آخه؟؟من با مسئولای ارسال مارکت زیاد مکاتبه کردم ، ولی انگار دوس ندارن مشتریشون بیشتر بشه کسی هست این ماژول رو بنویسه؟ با هزینش نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در اردیبهشت 6، 2012 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 6، 2012 براي تسريع در كارتون مي تونيد در اين سربرگ شركت كنيد تا نتيجه بگيريد اطلاعيه جامع درگاه هاي پستيhttp://presta-shop.ir/showthread.php?tid=696 فروتل نيز نوشته شد و با هماهنگي نهايي اگه خدا بخواد به صورت رايگان منتشر مي كنيم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
heartshunter ارسال شده در اردیبهشت 20، 2012 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 20، 2012 سلاماگر کسی میتونه این ماژول رو بنویسه ، من هزینش رو تقبل میکنم ، فقط سریع به من جواب بدید ، من میخوام قبل از شروع تبلیغات برای سایتم سیستم پستی رو هم به صورت کامل راه بندازمممنون میشم اگه کسی این کار رو برام انجام بده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .