matin ارسال شده در مهر 29، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 29، 2014 سلامدر بخش حساب کاربری و در قسمت اطلاعات شخصی شما بخش تاریخ تولد میلادی می باشد.اما در هنگام ثبت نام شمسی است.خواستم بخش تاریخ تولد فرم ثبت نام رو بذارم اما نشد!لطفا راهنمایی کنیدتشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در مهر 31، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 31، 2014 بنده هم این مشکل رو دارم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
almarket.ir ارسال شده در مرداد 1، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 1، 2015 سلامدر بخش حساب کاربری و در قسمت اطلاعات شخصی شما بخش تاریخ تولد میلادی می باشد.اما در هنگام ثبت نام شمسی است.خواستم بخش تاریخ تولد فرم ثبت نام رو بذارم اما نشد!لطفا راهنمایی کنیدتشکرنکته خوبی گفتیداحتمالا باید زمان ترجمه پرستاشاپ باید یک مازول دیگه ویرایش میشده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مرداد 8، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 8، 2015 نسخه پرستاشاپ شما دقیقا چنده؟ Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohamadalizadeh989 ارسال شده در مهر 20، 2016 گزارش Share ارسال شده در مهر 20، 2016 نسخه پرستاشاپ من 1.6 هست و همچین مشکلی دارم.موقع ثبت نام ماه و روز مشکلی نداره اما سال میلادی هست و میخوام سال هم شمسی باشهچه کنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Siaavash ارسال شده در اردیبهشت 11، 2017 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 11، 2017 این مشکل رو با نسخه 1.6.1.7 دارم! در بخش ثبت نام و هم در بخش حساب کاربری، سال رو به شمسی می زنه اما ماه رو به میلادی! چطور می شه این مشکل رو رفع کرد؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .