mehran2020 ارسال شده در مهر 29، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 29، 2014 با سلام و عرض ادب بنده به جهت سهولت ثبت نام و تسریع اون میخواستم خواهش کنم راهی برای حذف گزینه های آقا، خانم، تاریخ تولد و عضویت در خبرنام و پیشنهادات سایت ارایه بدین. هم چنین آیا امکانش هست که فقط یکی از فیلدهای نام و یا نام خانوادگی وجود داشته باشند و یا هر دو یکی باشند؟ ممنون از توجه شما اساتید گرامی پرستاشاپ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
MR-Mostafa ارسال شده در مهر 29، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 29، 2014 از این ماژول می تونید استفاده کنید، ولی پولی هست:http://dbstheme.com/%D8%B3%D8%A8%D8%AF%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D8%AF-%D8%B3%D8%A7%D8%AF%D9%87-%D9%88-%D8%B3%D8%B1%DB%8C%D8%B9-%D9%BE%D8%B1%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D8%B4%D8%A7%D9%BE/ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در مهر 30، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 30، 2014 با سلام و عرض ادب بنده به جهت سهولت ثبت نام و تسریع اون میخواستم خواهش کنم راهی برای حذف گزینه های آقا، خانم، تاریخ تولد و عضویت در خبرنام و پیشنهادات سایت ارایه بدین. هم چنین آیا امکانش هست که فقط یکی از فیلدهای نام و یا نام خانوادگی وجود داشته باشند و یا هر دو یکی باشند؟ ممنون از توجه شما اساتید گرامی پرستاشاپسلاماز مشتریان > عنوان هامیتونی اقا خانوم رو حذف کنی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehran2020 ارسال شده در مهر 30، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 30، 2014 با سلام و عرض ادب بنده به جهت سهولت ثبت نام و تسریع اون میخواستم خواهش کنم راهی برای حذف گزینه های آقا، خانم، تاریخ تولد و عضویت در خبرنام و پیشنهادات سایت ارایه بدین. هم چنین آیا امکانش هست که فقط یکی از فیلدهای نام و یا نام خانوادگی وجود داشته باشند و یا هر دو یکی باشند؟ ممنون از توجه شما اساتید گرامی پرستاشاپسلاماز مشتریان > عنوان هامیتونی اقا خانوم رو حذف کنیسلام. ممنون از توجهتون راستش این کار رو کردم ولی توی فرم ثبت نام هنوز هم برچسب " عنوان " اول فرم میاد با اینکه جلوش هیچی وجود نداره! این برچسب رو چه جوری باید حذف کرد؟ تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در مهر 30، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 30، 2014 با سلام و عرض ادب بنده به جهت سهولت ثبت نام و تسریع اون میخواستم خواهش کنم راهی برای حذف گزینه های آقا، خانم، تاریخ تولد و عضویت در خبرنام و پیشنهادات سایت ارایه بدین. هم چنین آیا امکانش هست که فقط یکی از فیلدهای نام و یا نام خانوادگی وجود داشته باشند و یا هر دو یکی باشند؟ ممنون از توجه شما اساتید گرامی پرستاشاپسلاماز مشتریان > عنوان هامیتونی اقا خانوم رو حذف کنیسلام. ممنون از توجهتون راستش این کار رو کردم ولی توی فرم ثبت نام هنوز هم برچسب " عنوان " اول فرم میاد با اینکه جلوش هیچی وجود نداره! این برچسب رو چه جوری باید حذف کرد؟ تشکرداداش منم همینطوری حذف کردم و کامل حذف شده متاسفانه اطلاعات بیشتری ندارم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .