mousanajafi ارسال شده در اسفند 16، 2011 گزارش Share ارسال شده در اسفند 16، 2011 با سلامی دوباره یه مشکل دیگه هم داشتم دوستان سعی کنن راهنمایی کنن و یا کمک کنن خیلی ممنون میشم من به این موضوع نیاز دارم که وقتی سایت لود میشه نمی خوام که محصولات در صفحه اصلی نمایش داده بشه میخوام یه صفحه معمولی نمایش داده بشه یا منظورم همون صفحاتی هست که تو سی ام اس تولید می کنیم و میخوام یه منو به نام محصولات ایجاد کنم و وقتی که روی اون کلیک کرد محصولات رو نمایش بده اگر مشابهی هم دیدین معرفی کنید خیلی ممنون میشم. پیشاپیش از همکاری شما دوستان نهایت تشکر رو دارم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در اسفند 16، 2011 گزارش Share ارسال شده در اسفند 16، 2011 دوست عزیز پرستاشاپ که همینطوریه . اگه نمیخواین تو صفحه اصلی محصولی دیده بشه کافیه ماژولهای محصولات پرطرفدار تو صفحه اصلی رو غیرفعال کنید و تو ماژول ویرایشگر صفحه اصلی هر چی میخواین تایپ کنید . ضمنا منو هم نیاز نیست . پرستاشاپ منوی موضوعی داره که کاربر کلیک میکنه و محصولات مرتبط نشون داده میشه .البه منوهایی هم برای پرستاشاپ وجود داره . شما یه سری به بازارچه بزن منوی بالایی رو ببین مثل اون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mousanajafi ارسال شده در اسفند 16، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 16، 2011 خیلی ممنون از راهنماییتون دوست عزیز نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .