hidden ارسال شده در آبان 5، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 5، 2014 سلامدوستان گل پنل ادمین مدیریت فروشگاه من بسیار سرعت پایین هست بخوام یه محصول بزنم چندین ثانیه باید صبر کنم تا لود بشه قبلا اینجوری نبود 2-3 روزه اینطوری شده اما تو لود فروشگاه هیچ لگ و مشکلی نیست تنها پنل ادمین مشکل دارهپرستا 1.6.0.6 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در آبان 7، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 7، 2014 کمپایل کردم و حافظه موقت رو خالی کردم خوب شد. سپاس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در آبان 18، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 18، 2014 دوستان مشکل باز وجود داره مثلا محصولات رو میخوام باز کنم 1-2 دقیقه طول میکشه و بعد ارور زیر رو میده بد پرس و جو SQLMySQL server has gone away نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در آبان 18، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 18، 2014 سلامخطاهای سرور رو بررسی کنیداحتمالا محدودیتی دارید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در آبان 18، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 18، 2014 عزیز منظورتون از خطاهای سرور چی هست ؟ اخه وقتی کنترل پنل هم میخواد باز بشه ایمیل و رمز عبور پنل ادمین رو بدم بسیار با تاخیر باز میشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در آبان 24، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 24، 2014 دوستان کسی مشکل من رو نداره پنل ادمین سرعتش بسیار کم هست خیلی خیلی کم هر صفحه رو با تاخیر 3-4 دقیقه باز میکنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saman_e_rsa ارسال شده در دی 5، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 5، 2015 سلام مشکل شما حل شد آیا راه حلش چی بود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .