hidden ارسال شده در آبان 11، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 11، 2014 سلام دوستان هر محصولی درج میشهیه بخش داره به اسم قیمت از بخش قیمت واحد میشه یه محصول رو به ازای خرید تعداد تخفیف داد بنده فعال کردم زیر قیمت محصول ایکون حراج اومده و زیر قیمت هم نوشته تخفیف 170,000 ریال به ازای 3قیمت اصلی محصول هم پیش مالیات قیمت عمده فروشی : 200000.00پیش مالیات خرده فروشی : 200000.00خرید 4 عدد محصول رو هم انجام دادم مجددا همون هزینه 20 ت محاسبه میشه در صورتی که باید تخفیف بده تعداد 3 تا رو و 17 ت محاسبه کنهمشکل کجاست ؟ کمپایل و کوکی حذف کردم. سپاس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در آبان 11، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 11، 2014 سلامدوست عزیز این بخش برای تخفیف نیستهنگامی که محصول از چند بخش تشکیل شده یا محصول شما بصورت بسته (پکیج) هست، شما میتونید قیمت اجزای مختلف رو از این طریق به مشتری نمایش بدید.مثلا : مبل 7 نفره گلاره : پارچه رو مبلی : 5555 تومناسکلت مبل : 666 تومنو .... موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در آبان 12، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 12، 2014 ممنون داداش تخفیف دادن رو یاد گرفتمفقط یه چیزی تو قسمت تخفیف به ازای... مینویسم 150000 به ازای 5 اما تو صفحه محصول نمایش داده میشه 127,500 ریال به ازای 5 برای چی قیمت پایین تر نمایش داده میشه !؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آبان 13، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 13، 2014 دوست من اون تخفیف نیست واگر تخفیف میبینید اشتباه ترجمه هستقیمت به ازای ... برای قیمت دادن به واحد هست مثل کیلوگرم ، گرم، تعداد و ...مثلا شما برای فروش کابل نمیتونید قیمت بدید ۵ هزار تومان! بلکه باید بدید ۵ هزار تومان به ازای یک متریا برای فروش مایعات ۵ هزار تومان برای هر لیترتخفیف تعداد رو باید با کلیک روی افزودن یک قیمت ویژه کلیک کنید Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در آبان 13، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 13، 2014 دانوش جان تخفیف دادن حل شد مشکل اینجاست که فقط میخوام از اون به ازای که قیمت میدی قیمت رو پایین تر نشو میده درستش کنم که قیمت رو همون قیمت که داده میشه نمایش بده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آبان 16، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 16، 2014 توضیحات کافی نیست و متوجه نمیشم Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .