maymay198421 ارسال شده در آبان 13، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 13، 2014 با سلام- وقتی وارد یک محصول می شوم و می خواهم محصول را به دوستم ارسال کنم ایمیل را وارد می کنم و دکمه ارسال به دوستان را می زنم ولی هیچ کاری صورت نمی گیرد و هیچ ایمیلی ارسال نمی شود. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در آبان 13، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 13، 2014 درست می فرمایین ، این ماژول مشکل داره و ارسال نمیکنه . دلیلشو نمیدونم . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در آبان 13، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 13، 2014 واسه من که کار میکنه ! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jafar1374 ارسال شده در آبان 13، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 13، 2014 برا منم کار نمی کنه1.6 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در آبان 13، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 13، 2014 برای منم قبلا کار میکرد الان تاپیک رو دیدم امتحان کردم کار نکرد به روز رسانی کردم مجددا کار میکنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .