am!n ارسال شده در آبان 17، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 17، 2014 با سلام و عرض ادب خدمت کاربران محترم و مدیران گرامی به خصوص دوست عزیزم جناب ذاکریانبعد از نصب ورژن 1.6 پرستا متوجه شدم مشتری هنگام ثبت آدرس با نمایش پیغام زیر مواجه میشه :2 خطا وجود داردid_country مورد نیاز است.شهر مورد نیاز است. این در حالیه که اصلا کادری برای وارد کردن این دوتا نیست!مشکل از کجاست؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
am!n ارسال شده در آبان 18، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 18، 2014 واقعا چ فروم پشتیبان قوی دارین !!! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در آبان 18، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 18، 2014 سلامدوست عزیز ، انجمن چت روم نیست که بلافاصله جواب بگیریدآدرس سایت رو قرار بدید تا بشه بررسی کردیکبار هم با قالب پیشفرض تست کنید و ببینید باز هم همین مشکل وجود داره یا خیر موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آبان 18، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 18، 2014 فیلد کشور و شهر اجباری هستند و اگر وجود ندارند تا پرکنید یعنی دستکاری شده و مشکل داره Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
dadhp ارسال شده در اردیبهشت 5، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 5، 2015 من هم این مشگکل رو دارماز پرستای همین انجمن استفاده می کنم با قالب پیشفرضچطور باید درستش کرد؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 5، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 5، 2015 پرستا رو یجای دیگه با تنظیمات پیش فرض نصب کنید و ببینید هرجا تنظیماتتون غلطه اون رو اصلاح کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
dadhp ارسال شده در اردیبهشت 5، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 5، 2015 روی لوکال مشکلی ندارهبه نظر میرسه روی هاست نمیتونه بعضی از توابع رو فراخوانی کنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 6، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 6، 2015 error log سرورتون رو بررسی کنید اگر توابع قابل فراخوانی نباشند اونجا ثبت میشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
dadhp ارسال شده در اردیبهشت 6، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 6، 2015 نسخه 1.6.0.5 نصب شد و بدون هیچ مشکلی عمل کردایراد از نسخه 1.6.0.6 است البته نسخه 1.6.0.5 مشکلاتی داره نظیز اینکه توی ادیتور متن کادرهای پاپ آپ سرجاشون باز نمیشن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehranjo ارسال شده در اردیبهشت 6، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 6، 2015 دوست عزیز الان تقریبا همه دارند از 1.6.0.6 استفاده میکنند و همچین مشکلی ندارند . نصب 1.6.0.5 با وجود ورژن جدیدترکار بسیارررر اشتباهی هست از نظر من . و صد درصد باگهای زیادی خواهید داشت. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .