ninjaaaaa ارسال شده در آبان 18، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 18، 2014 سلامبعد از لاگین روی هر آیتمی در مدیریت کلیک می کنم ریدایرکت ( redirect ) میشه به صفحه لاگین ادمینی سایت!!! خواهشا کمک کنید :| نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در آبان 18، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 18، 2014 سلامکلیه کش های پرستا و مرورگر رو حذف کنید و مجددا وارد بشید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ninjaaaaa ارسال شده در آبان 18، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 18، 2014 کش پرستا رو از tools روی هاست پاک کردم کاملا + کش مرورگر رو هم پاک کردم کاملا اما بعد از لاگین ریدایرکت میشه باز! راستی الان دیگه فکر کنم ولیدیت ( validate ) هم نمیکنه اطلاعات در لاگین رو! الان با یک ایمیل دیگه خواستم وارد شم بدون اینکه ارور بده کارمند وجود ندارد ریدایرکت شد باز روی لاگین! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آبان 18، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 18، 2014 از سیستم های کش مثل cloudflair استفاده نمیکنید؟ این مشکل از کوکی هست و نه کش. ممکنه از هاست هم باشه. اسم پوشه ادمین رو تعویض کنید و مجدد امتحان کنید Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ninjaaaaa ارسال شده در آبان 18، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 18، 2014 پس از تعویض اسم پوشه ادمین بازم چیزی عوض نشد تقریبا کل فروم های خارجی رو هم گشتم و تموم کد هاشون رو امتحان کردم اما نشد صبح درست بودا الان قاطی کرده!! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آبان 18، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 18، 2014 این مشکل از کوکی هست دوست مناگر با کروم هستید از منو new incognito window رو بزنید و اگر فایرفکس private window و سپس سایت رو باز کنید و لاگین کنید ببینید درست میشه. اگر نشه مشکل از تنظیمات session یا cookie. هاست هم میتونه باشه Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ninjaaaaa ارسال شده در آبان 20، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 20، 2014 با این روشی که فرمودین امتحان کردم نشد!!! نگاه کنین برای لاگین این لینکه منه: ( لینک ها fake هستند به آخر لینک ها توجه کنید) http://myDomain.ir/admin6000/index.php?controller=AdminLogin&token=ad646038bee867a6f49d1389fe475a34 بعد از ورود اطلاعات لاگین لینک میشه: http://myDomain.ir/admin6000/index.php?controller=AdminLogin&token=ad646038bee867a6f49d1389fe475a34&redirect=AdminDashboard فکر کنم لینک فراخوانی مشکل داره ها!!! چون در صورت ورود اطلاعات غلط، چک کردن صحت اطلاعات ( Validate ) کردن انجام میشه! هم به صورت frontEnd و backEnd !! اگر از این مرحله رد شد درخواست redirect=AdminDashboard به آخر لینک اضافه میشه، تا اینجاش کاملا منطقی و درست است، اما بعد از اینجا ریدایرکت میشه روی لاگین! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آبان 22، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 22، 2014 وقتی شما بعد از لاگین لاگ اوت میشید مشکل از تنظیمات هاست شماستقبلا موارد زیادی این مشکل گزارش شده و یکی از کاربران انجمن هم عکسی از تنظیمات صحییح قرار دادند Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در آبان 22، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 22، 2014 سلام منم این مشکل رو دارممثلا صفحه ادمین یوزر پسورد میزنم صفحه لود میشه و دوباره ازم یوزر پسورد میخواد !!! مطمئنم از کوکی و کش نیست اما وقتی لینک دیگری میزنم مثلا لینک مستقیم صفحه ساخت شاخه و درج محصول یوزر پسورد میزنم وارد میشه ! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ninjaaaaa ارسال شده در آذر 3، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 3، 2014 عزیز مشکل رو من خودم حل کردمبرای اینکه مطمئن شی مشکلت بام یکیه برو تو یجای دیگه از هاست پرستا نصب کن، اگه تو 10% گیر کرد مشکل از MySql سرور هست که باید اطلاع بدی درست کن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در آذر 3، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 3، 2014 به مدیر سرور بگیم چه مشکلی رو حل کنه لطفا واضح تر توضیح بدید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ninjaaaaa ارسال شده در آذر 8، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 8، 2014 ورژن MySql رو آپدیت کنن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ninjaaaaa ارسال شده در آذر 16، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 16، 2014 پس از گشت و گذار در کلی فروم ایرانی و خارجی این مشکل توسط خودم کشف شد! وقتی شما بری تنظیماتی که با اون متصل به دیتابیس عوض کنید مثلا پسوورد یوزری که با اون به پایگاه داده وصلید، سیستم پرستا در تطبیق کوکی و پسوورد شما دچار مشکل میشه و لاگین نمیشه کرد! و این کوکی به هیچ عنوان عوض نمیشه! یعنی به هیچ عنوان تنظیمات دیتابیس رو نه از روی هاست عوض کنید نه از روی فایل کانفیگ موجود در includes نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آذر 17، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 17، 2014 این چیزی که گفتید کاملا بی ارتباطه. کوکی از یک cookie key ساخته میشه که ارتباطی به اون اطلاعات هم ندارهسایت هایی زیادی هاست عوض میکنند و اون اطلاعات رو تغییر میدن و مشکل ندار ن Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .