hidden ارسال شده در آبان 19، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 19، 2014 سلام دوستان من از ورژن 1.6.0.6 استفاده میکنم متاسفانه هر کار میکنم محصولات رو فیلتر نمیکنه... ماژول رو حذف نصب کردم و مجدد نصب کردم بازم مشکل همچنان پابرجاست کسی با این ماژول مشکل داره یا خیر ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آبان 19، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 19، 2014 این ماژول مشکلی نداره. مشکل شما از دستکاری هایی هست که توی هسته انجام میدین Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در آبان 19، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 19، 2014 والا بنده هیچ کاری نکردم تو قالب هم هیچ تغییراتی حتی بلد نبودم که انجام بدم جز محصول گذاشتن کاری نکردم.... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پزشک سایت ارسال شده در آبان 21، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 21، 2014 کاش یکی یه توضیح یا آموزش در مورد نحوه درست ، کار کردن با این ماژول میداد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در آبان 21، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 21، 2014 کاش یکی یه توضیح یا آموزش در مورد نحوه درست ، کار کردن با این ماژول میدادسلامداداش برو به بخش ماژول ها و ماژول بخش ناوبری لایه ای رو نصب و فعال کنید و به قسمت ویرایش تنظیمات ماژول بریداز قسمت قالب های فیلتر > ویرایش > تیک تمامی شاخه های فروشگاهتون رو بزنید و از قسمت پایین ( فیلتر ها ) فیلتر های خودتون رو برای این ماژول فعال و یا غیر فعال کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .