hidden ارسال شده در آبان 19، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 19، 2014 سلامدوستان تو پرستا 1.6.0.6 ته فوتر فروشگاه میخوام یه امارگیر وبگذر بزارمکد امارگیر رو تو مسیر زیر گذاشتمthemes/default-bootstrap/modules/blockcms/blockcms.tplامار گیر رو نمایش نمیده مشکل کجاست ؟عکس و کد رو ضمیمه کردم {* * 2007-2014 PrestaShop * * NOTICE OF LICENSE * * This source file is subject to the Academic Free License (AFL 3.0) * that is bundled with this package in the file LICENSE.txt. * It is also available through the world-wide-web at this URL: * http://opensource.org/licenses/afl-3.0.php * If you did not receive a copy of the license and are unable to * obtain it through the world-wide-web, please send an email * to [email protected] so we can send you a copy immediately. * * DISCLAIMER * * Do not edit or add to this file if you wish to upgrade PrestaShop to newer * versions in the future. If you wish to customize PrestaShop for your * needs please refer to http://www.prestashop.com for more information. * * @author PrestaShop SA * @copyright 2007-2014 PrestaShop SA * @license http://opensource.org/licenses/afl-3.0.php Academic Free License (AFL 3.0) * International Registered Trademark & Property of PrestaShop SA *} {if $block == 1} {foreach from=$cms_titles key=cms_key item=cms_title} {if !empty($cms_title.name)}{$cms_title.name}{else}{$cms_title.category_name}{/if} {foreach from=$cms_title.categories item=cms_page} {if isset($cms_page.link)} {$cms_page.name|escape:'html':'UTF-8'} {/if} {/foreach} {foreach from=$cms_title.cms item=cms_page} {if isset($cms_page.link)} {$cms_page.meta_title|escape:'html':'UTF-8'} {/if} {/foreach} {if $cms_title.display_store} {l s='Our stores' mod='blockcms'} {/if} {/foreach} {else} {l s='Information' mod='blockcms'} </pre><ul> {if $show_price_drop && !$PS_CATALOG_MODE} {l s='Specials' mod='blockcms'} {/if} {if $show_new_products} {l s='New products' mod='blockcms'} {/if} {if $show_best_sales && !$PS_CATALOG_MODE} {l s='Top sellers' mod='blockcms'} {/if} {if $display_stores_footer} {l s='Our stores' mod='blockcms'} {/if} {if $show_contact} {l s='Contact us' mod='blockcms'} {/if} {foreach from=$cmslinks item=cmslink} {if $cmslink.meta_title != ''} {$cmslink.meta_title|escape:'html':'UTF-8'} {/if} {/foreach} {if $show_sitemap} {l s='Sitemap' mod='blockcms'} {/if} </ul><br> {$footer_text}<br><br>{if $display_poweredby}<br><br><br><br><br><br> <div align="center">تمامی حقوق این سایت محفوظ و متعلق به ایران آپشن می باشد. Copyright 2011-2014 Iroption All Rights Reserved </div><br><br><br><br><br><br>{/if}<br><br>{/i نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در آبان 19، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 19، 2014 از یه ماژول بلاک برای این کار استفاده کنید و توی اون قسمت هوک کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در آبان 19، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 19، 2014 والا داداش وقتی 2 تا امارگیر رو کدش رو میزارم پشت سر هم نمایش میده هر 2 رو ! اما وقتی یه امار گیر باشه نمایش نمیده !!! کلا نمیدونم مشکل کجاست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در آبان 19، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 19، 2014 با یه مازول دیگه تست کنید فقط از یه نوع ماژول استفاده نکنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در آبان 19، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 19، 2014 والا من ماژول استفاده نکردمتو فوتر گذاشتم کد امارگیر وبگذر رو اما 2 تا امارگیر نشون میده مشکل کجاست ؟بین امارگیر و کپی رایت هم فاصله افتاده.. مشکل چیه ؟ ممنون میشم کمک کنید تو عکس کاملا واضحه... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
dr.parsazand ارسال شده در آبان 20، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 20، 2014 والا من ماژول استفاده نکردمتو فوتر گذاشتم کد امارگیر وبگذر رو اما 2 تا امارگیر نشون میده مشکل کجاست ؟بین امارگیر و کپی رایت هم فاصله افتاده.. مشکل چیه ؟ ممنون میشم کمک کنید تو عکس کاملا واضحه...منم همین مشکل رو دارم لطفا توضیح بدیداگر هم راهی داره توضیح بدید که یه بلوک درست کنیم و کد های این مدلی رو داخل اون قرار بدیم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در آبان 20، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 20، 2014 این مشکل رو نمیدونم اما میتونید از ماژول بلاک برای واسطه این کار انجام بدید و توی فوتر هوک کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehran2020 ارسال شده در آبان 20، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 20، 2014 دوستان من از htmlbox برای این مسئله استفاده کردم. مشکلم حل شد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در آبان 20، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 20، 2014 والا ما یه ماژول html box بیشتر نداریم و چون نمیشه از این ماژول چند تایی کپی کرد نمیشه برای همه نیازهای فروشگاهمون براش استفاده کنیم... در ثانی زیر فوتر باشه خیلی شکیل تر هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در آبان 20، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 20، 2014 اینم ماژول دیگه هوک کنید به فوتر http://ipresta.ir/forum/t2079-%D9%85%D8%A7%DA%98%D9%88%D9%84-%D8%A7%DB%8C%D8%AC%D8%A7%D8%AF-%D8%A8%D9%84%D9%88%DA%A9-%D8%A7%D8%B3%DA%A9%D8%B1%DB%8C%D9%BE%D8%AA-%D9%81%DB%8C%D9%84%D9%85-%D8%B9%DA%A9%D8%B3-%D9%88 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در آبان 20، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 20، 2014 تست کردید روی 1.6 کار میکند !؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در آبان 20، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 20، 2014 تست کردید روی 1.6 کار میکند !؟وبگذر سرعت لود سایت رو خیلی کم می کنه چرا از ماژول گوگل آنالیز خود نسخه 1.6 استفاده نمی کنین؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در آبان 20، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 20، 2014 بله کار میکنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در آبان 21، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 21، 2014 بله کار میکنهداداش کد html میشه گذاشت توش و گیر نمیده اما وقتی کد امارگیر رو میزاری چون جاوا اسکریپت هست ارور میده... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در آبان 21، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 21، 2014 از این استفاده کنیدcontentbox.zip نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در آبان 21، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 21، 2014 اصلا ما کاری به کد قالب و این چیزا نداریم شما فقط هوک کنید به فوتر کد وبگذر که بهتون داده شده رو کپی کنید وارد پیکربندی ماژول بشید روی HTML کلیک کنید کد رو Paste کنید و اوکی کنید توی ماژول نشون نمیده اما توی فروشگاه نشون میده هیچ مشکلی هم نداره خودمون هم از همین ماژول استفاده میکنیم http://ShopPlay.iR نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در آبان 22، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 22، 2014 عزیز قسمتی که کد رو نشون میده درست نیست قالب به هم میریزه ... من میخوام زیر کپی رایت قالب نشون بده اما کد تست هم که زدم قسمت چپ فوتر که اطلاعات فروشگاه ما نوشته شده نمایش میده که جالب نیست. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آبان 22، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 22، 2014 در پرستاشاپ ۱.۶ سیستمی تعبیه شده که کدهای جاواسکریپت را به انتهای لود سایت منتقل میکنه. وقتی شما دستی کدی میذارید ممکنه دچار مشکل بشه. بنابراین برای این منظور بهتره از ماژول استفاده کنید Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در آبان 22، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 22، 2014 در پرستاشاپ ۱.۶ سیستمی تعبیه شده که کدهای جاواسکریپت را به انتهای لود سایت منتقل میکنه. وقتی شما دستی کدی میذارید ممکنه دچار مشکل بشه. بنابراین برای این منظور بهتره از ماژول استفاده کنید Sent from my Xperia using Tapatalk proدانوش عزیز برای اینکه بتونیم کد رو بزاریم چیکار کنیم ؟ کدهای html رو که میزاریم نشون میشده اما کد امارگیر وبگذر جاوا هست نمایش نمیده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آبان 22، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 22، 2014 توصیه من اینه که وبگذر نذارید! اما راه مناسبش اینه که ماژول براتون نوشته بشه Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در آبان 22، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 22، 2014 توصیه من اینه که وبگذر نذارید! اما راه مناسبش اینه که ماژول براتون نوشته بشه Sent from my Xperia using Tapatalk proهیچ راهی نداره این وبگذر رو بتونیم تو فوتر نمایش بدیم ؟ دانوش خان دیدی کد رو کد رو من تغییراتی ندادم اما درست کد وبگذر رو گذاشتم تو فوتر و BLOCKCMS ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
banehir ارسال شده در بهمن 30، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 30، 2015 من از این آمارگیر استفاده میکنم و کدشو در فوتر قالب گذاشتم ، این روش هایی که همه شما توضیح دادید فکر کنم خیلی پیچیده تر از حالتیه که من آن را اعمال کردمروش :وارد پوشه THEME بشیدوارد پوشه مربوط به قالبتون بشید\FOOTER.TPL را ادیت کنیدکد وبگذرو قرار بدیدنمونه انجام شده سایت خودمهWWW.BANEHIR.COMWWW.POSHAKANTALIA.COM نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .