saeedsobhkhiz ارسال شده در اسفند 20، 2011 گزارش Share ارسال شده در اسفند 20، 2011 سلاممن از پرستا 1.4.1 استفاده میکنم. 2 تا نحوه تحویل ایجاد کردم یکی پیک موتوری دیگری تیپاکس.وقتی تو اینترنت اکسپلورر روش نحوه تحویل را تغییر میدیم صفحه در حالت لود میمونه و هیچ اتفاق دیگه ای نمی افته ولی تو موزیلا مشکل نداره. به نظر شما چطوری این مشکل تو اکسپلورر 8 باید برطرف بشه http://s2.picofile.com/file/7219217090/Untitled_2.jpg نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اسفند 20، 2011 گزارش Share ارسال شده در اسفند 20، 2011 سعید جان این اینترنت اکسپلورر پدر ما رو در آورده! از دوستان اگه کسی میدونه لطفا راهنمایی کنه توی این مشکل موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeedsobhkhiz ارسال شده در اسفند 20، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 20، 2011 بدبختی اینه که آدمهایی که زیاد با اینترنت سروکار ندارن همه از این مرورگر استفاده می کنند.من خودم هم موندم.باز هم از پیگیری شما ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اسفند 20، 2011 گزارش Share ارسال شده در اسفند 20، 2011 قالبتون چیه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeedsobhkhiz ارسال شده در اسفند 21، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 21، 2011 قالب پیش فرض نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اسفند 21، 2011 گزارش Share ارسال شده در اسفند 21، 2011 فایلهای قالب رو دستکاری نکردید؟قالب پیش فرض رو دوباره از داخل پک بریزید روی هاست و تست کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeedsobhkhiz ارسال شده در مرداد 20، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 20، 2012 سلام مجددبازهم این مشکل برای من پیش اومده ولی اینبار تو موزیلا هم باز سایت هنگ میکنه و گیر میکنه . موندم هر کاری میکنم جواب نمیده به نظرتون به ورژن بالاتر ارتقاش بدم درست میشه ؟ ماژول پرداخت آنلاین بانک پارسیان به مشکل بر نمی خوره ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeedsobhkhiz ارسال شده در مرداد 27، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 27، 2012 سلامآقای دانوش راه حلی به نظرتون نمیرسه ؟ فروشگاه ما فروش خوبی داره مجبور شدیم واسطه های حمل را غیر فعال کنیم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sirramin ارسال شده در مرداد 27، 2012 گزارش Share ارسال شده در مرداد 27، 2012 ادرس سایتتون؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeedsobhkhiz ارسال شده در مرداد 27، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 27، 2012 www.asarayan.com نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مرداد 27، 2012 گزارش Share ارسال شده در مرداد 27، 2012 قالب شما پیش فرض نیست!با قالب پیش فرض تست کنید لطفا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeedsobhkhiz ارسال شده در مرداد 28، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 28، 2012 سلامچه فرقی داره آقای دانوش؟ این قالب را من انتخاب کردم . یعنی با قالب های دیگه فرق داره و کار نمیکنه ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در مرداد 28، 2012 گزارش Share ارسال شده در مرداد 28، 2012 بله دوست عزيز شايد مشكل از كد نويسي قالب باشهشما يه بار قالب پيش فرض رو توي مديريتت انتخاب كن و دوباره مراحل رو برو نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .