omnia ارسال شده در آبان 30، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 30، 2014 باسلامدوستان عزیز من مشکل نمایش بخش های مختلف سایت رو دارم اول یک توضیحی بدم بعد بگم مشکل چیه توضیح :من سایتم در روت هاست هست به ادرس irbazarsang.irدر فایل htaccess من یک سری نوشته بودسایت براحتی کار میکردنصب اسکریپت توسط اقا بهمن بواسطه خرید قالب نایس شاپ صورت گرفتمشکل نمایش ادامه مطلب داشتم که بازم خوده ایشون رفعش کرد اما در پوشه دیگری از سایته من اسکریپت اپن کارت ریختمدامنه دیگری متصل کردماما دامنه ریدایرکت نمیکرد دامنه itay.ir بود جایی که باید ریدایرکت میکرد itay.ir/shop مشکل مشکل اینجا بود که با مسئول سرور جومینا هاست کلی بحث کردیم گفت مشکل از اسکریپت هستبا مسئول اپن کارت کلی صحبت کردیم گفت مشکل از پرستا هست و فایل htaccess اون باید اتمالا خالی بشه (البته ایشون کامل سرور رو دید)من محتویاتشو پاک کردم و مشکل ریدایرکت حل شداما حالا بجز صفحه اول سایت مابقی صفحات و بخشاش باز نمیشه و هیچ عکسیم نمایش داده نمیشه از جنساکلاموندم این فایلو پر میکنیم اون دامنه ریدایرکت نمیکنه - خالی میکنی هیچی بالا نمیاد چه کنیم ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
omnia ارسال شده در آبان 30، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 30، 2014 کمک مشتری منو کشت .................... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آذر 1، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 1، 2014 من متوجه علت نصب یک پرستا و اپن کارت نمیشم. اما پرستا بدون اون محتویات درست عمل نمیکنه. اگه تداخل دارند از ساب دامنه استفاده کنید و اگه نشد نمیتونید همزمان استفاده کنید Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در آذر 1، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 1، 2014 داداش اگر صفحه سفید میاد کش و کوکی رو از مسیر زیر حذف کنcache/class_index.phpcache/smarty/cachecache/smarty/compile نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
omnia ارسال شده در آذر 2، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 2، 2014 من متوجه علت نصب یک پرستا و اپن کارت نمیشم. اما پرستا بدون اون محتویات درست عمل نمیکنه. اگه تداخل دارند از ساب دامنه استفاده کنید و اگه نشد نمیتونید همزمان استفاده کنید Sent from my Xperia using Tapatalk proچطوریه یعنی پرستا شاپ اینقدر داغونه که امکان ریدایرکت سرور رو میبنده ؟حالا اصلا اسکریپت دوم نه ولی شاید بخام یکی از دامنه های دیگر سایتم رو ریدایرکت کنم اونوقت نمیشه اینکارو کرد ؟اینکه معنی نداره آخه - حتما باید راحی باشهاگر واقعا راحی نیست لطفا محتویات فایلشو بدید چون پاک کردمش دیگهداداش اگر صفحه سفید میاد کش و کوکی رو از مسیر زیر حذف کنcache/class_index.phpcache/smarty/cachecache/smarty/compileسلام داداش در مورد گزینه اول کل فایلشو پاک کنم یا محتویات فایلو ؟در مورد دومی و سومی محتویات پوشه هارو پاک کنم یا کل پوشه ها رو نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در آذر 3، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 3، 2014 منمتوجه علت نصب یک پرستا و اپن کارت نمیشم. اما پرستا بدون اون محتویات درست عمل نمیکنه. اگه تداخل دارند از ساب دامنه استفاده کنید و اگه نشد نمیتونید همزمان استفاده کنید Sent from my Xperia using Tapatalk proچطوریه یعنی پرستا شاپ اینقدر داغونه که امکان ریدایرکت سرور رو میبنده ؟حالا اصلا اسکریپت دوم نه ولی شاید بخام یکی از دامنه های دیگر سایتم رو ریدایرکت کنم اونوقت نمیشه اینکارو کرد ؟اینکه معنی نداره آخه - حتما باید راحی باشهاگر واقعا راحی نیست لطفا محتویات فایلشو بدید چون پاک کردمش دیگهداداش اگر صفحه سفید میاد کش و کوکی رو از مسیر زیر حذف کنcache/class_index.phpcache/smarty/cachecache/smarty/compileسلام داداش در مورد گزینه اول کل فایلشو پاک کنم یا محتویات فایلو ؟در مورد دومی و سومی محتویات پوشه هارو پاک کنم یا کل پوشه ها روفایل class_index.php رو حذف کنید + تمامی پوشه ها و محتویات 2 فایل cache و compile نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
omnia ارسال شده در آذر 3، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 3، 2014 کسی نیست محتویات فایل htaccess بده بهم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در آذر 3، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 3، 2014 سلامفایل رو حذف کنید، خودش مجددا ایجاد میشه موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
omnia ارسال شده در آذر 4، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 4، 2014 سلامفایل رو حذف کنید، خودش مجددا ایجاد میشه موفق باشیداینکارم کردم ولی نشدبچه ها سایت منو ببینید کلا ترکیدهhttp://irbazarsang.ir/کسی میتونیه اطلاعات سرور بدم چک کنه ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در آذر 4، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 4، 2014 سلاملینک آشنا رو خاموش کنید ببینید مشکل سایت حل میشه یا نه موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در آذر 4، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 4، 2014 کسی نیست محتویات فایل htaccess بده بهمفایل .HTACCESS رو حذف کنیدبه بخش سئو و url برید یه بار ذخیره رو کلیک کنید و یا یک بار کمپایل اجباری کنید فایل مجدد براتون ساخته میشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
omnia ارسال شده در آذر 4، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 4، 2014 کسی نیست محتویات فایل htaccess بده بهمفایل .HTACCESS رو حذف کنیدبه بخش سئو و url برید یه بار ذخیره رو کلیک کنید و یا یک بار کمپایل اجباری کنید فایل مجدد براتون ساخته میشهnvsj an tugh مرسی فعلا درست شدهفقط مشکل ریدایرکت چی ? اینو چیکار کنم ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .