hidden ارسال شده در آبان 30، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 30، 2014 سلام دوستانتوی ورژن 1.6.0.6 تمامی تصاویر بلوک محصولات جدید سایز فابریک 132*132 دارن یعنی تصویر اصلی تو هاست سایز 250*250 اپلود میشه و تو بلوک محصولات جدید ریسایز میشه به 132*132 که اگر 132*132 تولید بشه حجم صفحه اول خیلی کمتر میشهاما تصاویر با سایز 250*250... برای شاخه ها از سایز عکس های 250*250 استفاده میشه نمیشه جوری تصاویر رو ایجاد کرد که تو شاخه ها و محصولات 132*132 باشه و یا 2 سایز ایجاد بشه عکس ها 132*132 و 250*250مثلا عکس زیرhttp://www.iroption.com/97-home_default/lcd-type-b-206.jpgسایز اصلی 250*250 هست برای شاخه 250*250 استفاده میشه میخوام سایزش بشه 132*132 ایا قالب شاخه ها به هم میریزه عکس کوچیکتر بشه ؟ ممنون میشم راهنمایی کنیدویرایش : دوستان به عکس ضمیمه شده دقت کنید تیک شاخه رو زده برای medium اما از تصاویر defult home استفاده میشه برای شاخه ها ! من تا حالا این قسمت رو دست نزدم... اگر ویرایش کنم home_defult رو و از 250*250 به 132*132 تغییر بدم قالب شاخه ها به هم میریزه ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آبان 31، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 31، 2014 تغییر این بخش مشکل در قالب شما ایجاد میکنه و دچار به هم ریختگی میشه Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در آبان 31، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 31، 2014 توی gtmetrix ارور Serve scaled images رو دارم http://www.iroption.com/94-home_default/airbag-peugeot-206.jpg is resized in HTML or CSS from 250x250 to 132x132. Serving a scaled image could save 4.5KiB (72% reduction).یه نمونه از ارور هست عکسی که لینکش گذاشته شده سایز 250*250 تو شاخه ها و صفحه اصلی 132*132 داره به نمایش گذاشته میشه نمیشه 2 قسمتش کرد ؟ یعنی عکس با سایز 132*132 برا صفحه اصلی ایجاد بشه و برای تصاویر شاخه ها همون 250*250 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در آذر 28، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 28، 2014 عزیزان کمک کنید این مشکل رو ردیف کنیم به نفع همه هست... حجم صفحه اول سایت به صورت خیلی محسوس پایین میاد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آذر 29، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 29، 2014 شما اگه میخواید عکس بهینه داشته باشید باید تصاویر رو در ویندوز با ابزاری ویرایش کنید تا حجم فایل کم بشه. مثلا شما اگه یک تصویر ۱٠ مگابایتی با کیفیت hd رو آپلود کنید نمیتونید انتظار یک عکس کم حجم در سایت رو داشته باشیداز طرفی تصاویر رو مربع بسازین و آپلود کنید. طوری که حاشیه زیاد نداشته باشه تا خطاهای این چنین نگیرید.اما نکته مهم تر این که سرعت اینترنت در کشورهای دنیا روز به روز در حال افزایش است و به مرور زمان اندازه تصاویر با این دقت ارزش خودشون رو از دست میدن و چیزی که مهم هست محتواست.در حال حاضر هم کسی که در ایران اینترنت مناسب نداره معمولا خرید اینترنتی هم نمیکنه و در آینده تعداد کاربرانی که اینترنت مناسب دارند به سرعت بیشتر میشه Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در دی 1، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 1، 2014 شما اگه میخواید عکس بهینه داشته باشید باید تصاویر رو در ویندوز با ابزاری ویرایش کنید تا حجم فایل کم بشه. مثلا شما اگه یک تصویر ۱٠ مگابایتی با کیفیت hd رو آپلود کنید نمیتونید انتظار یک عکس کم حجم در سایت رو داشته باشیداز طرفی تصاویر رو مربع بسازین و آپلود کنید. طوری که حاشیه زیاد نداشته باشه تا خطاهای این چنین نگیرید.اما نکته مهم تر این که سرعت اینترنت در کشورهای دنیا روز به روز در حال افزایش است و به مرور زمان اندازه تصاویر با این دقت ارزش خودشون رو از دست میدن و چیزی که مهم هست محتواست.در حال حاضر هم کسی که در ایران اینترنت مناسب نداره معمولا خرید اینترنتی هم نمیکنه و در آینده تعداد کاربرانی که اینترنت مناسب دارند به سرعت بیشتر میشه Sent from my Xperia using Tapatalk proداداش کیفیت تصاویر خیلی خوب هست و حجم ر هم رعایت کردم که کمترین حجم با کیفیت خوب رو دارند. اما بازم اگر این مشکل حل بشه الان حجم صفحه اصلی حدود 900 کیلو بیت هست به 600 هم میرسه... ممنون میشم توضیح بدید این مشکل حل بشه چون 80 % ادم هایی که قصد خرید دارن دیر صفحه ای باز بشه بیخیال میشن و ما بازدید فروشمون رو از دست میدیم... این فقط مختص من نیست مختص بیش از 100 نفر هست که دارن از پرستا 1.6 استفاده میکنند. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در اسفند 12، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 12، 2014 اون اندازه ها رو در نظر نگیر، برو با فتوشاپ عکس های hd رو باز کن و از ایمیج سایز طول و عرض رو کوچیک کن، بعد سیو فور وب روبزن که حجم عکس بیاد پایین، کیفیت هم همون می مونه، مگه اینکه طرف بخواد زوم چند هزار برابر کنه، که به قول یکی از دوستان: مگه طرف دیوانه ست؟از نت بگرد کاهش شدید حجم عکس رو سرچ کن جواب می گیری، اسلایدر خانگی رو هم غیر فعال کن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در اسفند 13، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 13، 2014 اون اندازه ها رو در نظر نگیر، برو با فتوشاپ عکس های hd رو باز کن و از ایمیج سایز طول و عرض رو کوچیک کن، بعد سیو فور وب روبزن که حجم عکس بیاد پایین، کیفیت هم همون می مونه، مگه اینکه طرف بخواد زوم چند هزار برابر کنه، که به قول یکی از دوستان: مگه طرف دیوانه ست؟از نت بگرد کاهش شدید حجم عکس رو سرچ کن جواب می گیری، اسلایدر خانگی رو هم غیر فعال کنداداش بنده سایز عکسا رو کمترین حالت میزارم با بالاترین کیفیتاما مشکل بنده چیز دیگری هست که تو پست اول گفته شده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasim ارسال شده در تیر 6، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 6، 2015 سلام خسته نباشیدمن در قسمت ماژول اسلایدر خانگی عکس های خودم رو که حجم آنها 157kb هست آپلود میکنم ولی وقتی که عکس آپلود میشه پرستاشاپ حجم آنها را افزایش داده و حجم عکسهای من 2mb میشه،آیا راه حلی هست برای رفع این مشکل یا خیر؟به این ترتیب حجم صفحه اصلی من افزایش میابد و اگر سرعت اینترنت پایین باشد عکسها خیل دیر بارگذاری می شوند.ممنون میشم کمکم کنیدباتشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در تیر 6، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 6، 2015 تنظیمات تصاویر و سایز تصاویر را بررسی کنید Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .