saman_e_rsa ارسال شده در آذر 2، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 2، 2014 با سلام چطوری میشه در صفحه اصلی شاخه ها و جستجوی لایه رو نمایش داد منوی افقی فعال است اما شاخه ها بصورت عمودی فقط وقتی وارد یکی از شاخه ها میشوم دیده میشود میخوام شاخه ها در صفحه اصلی نیز نشان داده شود - پرستا 6.6 در ضمن ماژول منوی عمودی رو هم پیدا کردم و فعال است لطفاً راهنمایی فرمائید خیلی گشتم نتونستم پیداکنم اگر سوال تکراری بود خواهش میکنم بنده را عفو فرمائید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saman_e_rsa ارسال شده در آذر 3، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 3، 2014 دوستان راه حلی نداره این مشکل من نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در آذر 3، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 3، 2014 دوستان راه حلی نداره این مشکل منمن هنوز با منو عمودی توی صفحه اصلی کار نکردم ولی می تونین توی موقعیت ماژول ها رو نگاه کنین، منو افقی بالا توی چه هوکی هست، منو عمودی هم هم هوک اون کنین ببینین درست می شه یا نه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saman_e_rsa ارسال شده در آذر 3، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 3، 2014 سلام ممنون از اینکه توضیح دادید من منوی عمودی را فعال میکنم هیچ اتفاقی نمیافته صفحه خانگی همچنان بدون ساختار درختی یا شاخه است ممنون میشم اگر بتونید کمک کنید فکر کنم رو 6.6 میشه این کار را انجام داد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در آذر 3، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 3، 2014 سلام ممنون از اینکه توضیح دادید من منوی عمودی را فعال میکنم هیچ اتفاقی نمیافته صفحه خانگی همچنان بدون ساختار درختی یا شاخه است ممنون میشم اگر بتونید کمک کنید فکر کنم رو 6.6 میشه این کار را انجام دادتوی گوگل یه سرچ انگلیسی بزنین، ولی به احتمال زیاد باید هم هوک با منو افقی فعلی باشه تا نمایش داده بشهmodule vertical menu free module vertical menuبعد توضیح رو بخونین 1.6 باشه یا نوشته باشه رسپانسیو نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saman_e_rsa ارسال شده در آذر 3، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 3، 2014 این سایت از نسخه 6.6 استفاده کرده و در صفحه خانگی شاخه ایجاد شده است ****** نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در آذر 3، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 3، 2014 این سایت از نسخه 6.6 استفاده کرده و در صفحه خانگی شاخه ایجاد شده است http://www.iroption.com/برین به ماژول ها- ماژول بخش شاخه هاپیکربندی رو بزنینریشه دسته بندی رو روی Home category بزارین سیو و کامپال فکر کنم درست شه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saman_e_rsa ارسال شده در آذر 3، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 3، 2014 این سایت از نسخه 6.6 استفاده کرده و در صفحه خانگی شاخه ایجاد شده است http://www.iroption.com/برین به ماژول ها- ماژول بخش شاخه هاپیکربندی رو بزنینریشه دسته بندی رو روی Home category بزارین سیو و کامپال فکر کنم درست شهسلام ممنون از وقتی که برای مشکل من میذارید ولی متاسفانه درست نشد قبلاً این کار را انجام دادم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در آذر 4، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 4، 2014 این سایت از نسخه 6.6 استفاده کرده و در صفحه خانگی شاخه ایجاد شده است http://www.iroption.com/برین به ماژول ها- ماژول بخش شاخه هاپیکربندی رو بزنینریشه دسته بندی رو روی Home category بزارین سیو و کامپال فکر کنم درست شهسلام ممنون از وقتی که برای مشکل من میذارید ولی متاسفانه درست نشد قبلاً این کار را انجام دادمخب دوست گرامی جواب رو پیدا کردم آسونهمسیر زیر رو دنبال کنینتنظیمات - قالب ها- روی ویرایش قالب پیش فرض کلیک کنین که نوشته ستون سمت چپ و راست و... روی ویرایش کلیک کنیناز قسمت ظاهر ستون ها، index رو پیدا کنین و فعال اش کنینبعد به ماژول ها- موقعیت ها برینقسمت displayLeftColumn رو پیدا کنین، روی ویرایش ماژول شاخه ها کلیک کنین، در قسمت استثناها چیزی نوشته نشده باشه، سیو کنین و رفرش، شاخه عمودی درست شده رفرش رو بزنین و تموم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saman_e_rsa ارسال شده در آذر 4، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 4، 2014 ای ول واقعاً استادی ... واقعاً دستت درد نکنه خیلی عالی بود !! واقعاً دستتون درد نکنه هرچقدر تشکر کنم کمه .....اما یک سوال دیگه ای داشتم در مورد قسمت ماژول + موقعیت+ بطور مثال ..displayleftcloumn در قسمت ویرایش بلوکها وقتی یکی از بلوکها را رهاکنیم آیا امکان فراخوانی مجدد بلوک رها شده وجود دارد ؟ ممنون میشم در این مورد راهنمایی فرمائید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در آذر 5، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 5، 2014 ای ول واقعاً استادی کجا کاری نداشت و ساده بود !! اما اگر من عمراً میتونستم این مشکل رو حل کنم واقعاً دستت درد نکنه یک سوال دیگه ای داشتم در مورد قسمت شاخه ها در displayleft... که میتوان بعضی موارد را جذف کرد اگر مثلا یکی از تب ها را حذف کنم مثلاً برچسب ها ، که شاخه های عمودی کمی کوتاه شوند آیا امکان بازیابی مجدد هساش ؟ باز هم از جنابعالی متشکرم واقعاً ممنونخواهش می کنمپیشنهاد می کنم روی لوکال یه نسخه پرستا رو نصب کن و با اون ور برو تا با امکانات پرستا بیشتر آشنا شی من هم قبلا این کار رو کرده بودمتب رو حذف نکن چون اونها هوک هستن که به مشکل بر می خوریاگه می بینی ستون سمت چپ به جز شاخه، ماژول های دیگه ای هست که طولانی شده ، اون ماژول رو توی همون displayleft ویرایش رو بزن، توی استثنا ( یه لیست هست) اونجا ایندکس رو روش کلیک کن تا آبی شه و سیو کن ، این جوری توی صفحه اصلی نمایش نمی ده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saman_e_rsa ارسال شده در آذر 5، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 5، 2014 من پرستا را رو لوکال دارم اونجا چند تا گزینه که اضافه بود رو حذف کردم تا لیست خیلی طولانی نشود اونجا بود که این سوال برام پیش اومد که اگر دوباره بهشون نیاز داشتم چطور میشه بازیابی کرد .... ممنونآقا در شد هر ماژولی که می خوام تو صفحه اصلی و یا جای دیگری نباشه در قسمت ویرایش محل مورد نظر رو پیدا میکنی درست شد خیلی عالیه دستتون درد نکنه واقعاً ممنون از زحماتتونفقط یک ماژول کار نمیکنه جستجوی لایه ای با وجودی که در محدودیت نیست اما در بخش دیده نمیشه !! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در آذر 5، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 5، 2014 من پرستا را رو لوکال دارم اونجا چند تا گزینه که اضافه بود رو حذف کردم تا لیست خیلی طولانی نشود اونجا بود که این سوال برام پیش اومد که اگر دوباره بهشون نیاز داشتم چطور میشه بازیابی کرد .... ممنونآقا در شد هر ماژولی که می خوام تو صفحه اصلی و یا جای دیگری نباشه در قسمت ویرایش محل مورد نظر رو پیدا میکنی درست شد خیلی عالیه دستتون درد نکنه واقعاً ممنون از زحماتتونفقط یک ماژول کار نمیکنه جستجوی لایه ای با وجودی که در محدودیت نیست اما در بخش دیده نمیشه !!جستجوی لایه ای احتمال زیاد با ویژگی محصولات مرتبطه، مثلا برای رنگ محصولات یا محصول کدوم کشور هستن، نمی دونم ، بزار آمار در می یارم می گم، شما هم می تونین تست کنین، دو سه تا محصول رو براشون ویژگی تعریف کنین، بعد که یه محصول رو باز می کنین، احتمالا جستجوی لایه ای امکان سرچ کردن توی ویژگی ها رو می ده، باز هم فعلا نمی دونم! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آذر 7، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 7، 2014 جستجوی لایه ای توی شاخه ها فعال میشه و باید فیلتر های این ماژول هم تنظیم کنید Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .