maymay198421 ارسال شده در آذر 4، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 4، 2014 با سلام در پرستا 1.6.0.5 وقتی می خواهم شاخه ای جدید ایجاد کنم وقتی دکمه ی ثبت را میزنم پیغام خطای فيلد link_rewrite نامعتبر است می دهد چه فیلد url پر شود چه نشود همین پیغام را می دهد. خواهشمند است راهنمایی بفرمائید. با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در آذر 4، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 4، 2014 با سلام در پرستا 1.6.0.5 وقتی می خواهم شاخه ای جدید ایجاد کنم وقتی دکمه ی ثبت را میزنم پیغام خطای فيلد link_rewrite نامعتبر است می دهد چه فیلد url پر شود چه نشود همین پیغام را می دهد. خواهشمند است راهنمایی بفرمائید. با تشکراگر قسمت url آشنا منظورتون هست، باید پر باشه، ولی بعضی موقع ها صفحه کامل لود نمی شه، و این خطا رو می ده که باید پر بشه، معمولا به سرعت اینترنت هست! دو سه بار سعی کنین می شه، هر وقت هم کارتون با سایت تموم شد حتماً خروج رو بزنین این خطا کمتر می شه.ولی بیشتر توی تعریف محصول این خطا هست نه تعریف شاخه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آذر 7، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 7، 2014 احتمالا شما لینک آشنای بومی رو فعال نکردید و نمیتونید فارسی بزنید Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
maymay198421 ارسال شده در آذر 7، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 7، 2014 احتمالا شما لینک آشنای بومی رو فعال نکردید و نمیتونید فارسی بزنید Sent from my Xperia using Tapatalk proآقای دانوش با سلام، چطور می تونم مشکلمو برطرف کنم یعنی چطور می تونم لینک آشنای بومی رو فعال کنم. با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آذر 8، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 8، 2014 اگر قبل از هربار سوال پرسیدن یک بار جستجو کنید خیلی سریع جوابتون رو پیدا میکنید Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shaahin18 ارسال شده در اسفند 25، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 25، 2014 سلامخب حالا اگر راهنمایی میکردید بهتر بود.چون من با جستجو به این صفحه رسیدم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehranjo ارسال شده در اسفند 25، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 25، 2014 سلامخب حالا اگر راهنمایی میکردید بهتر بود.چون من با جستجو به این صفحه رسیدمسلام . برای فعال کردن لینک آشنای بومی به مسیر زیر برید.تنظیمات 》 seo و url هاو گزینه های مورد نظرتون را فعال کنید.شاد باشید و موفق نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مهدی فلاطون ارسال شده در دی 12، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 12، 2015 با سلام در پرستا 1.6.0.5 وقتی می خواهم شاخه ای جدید ایجاد کنم وقتی دکمه ی ثبت را میزنم پیغام خطای فيلد link_rewrite نامعتبر است می دهد چه فیلد url پر شود چه نشود همین پیغام را می دهد. خواهشمند است راهنمایی بفرمائید. با تشکر سلامدقت کنید توی فیلد نام محصول کاراکتر غیر مجاز وارد نکرده باشیدمثلا:نیم فاصلهبرای من همین مشکل بود یکماه معطل شدم آپدیت کردم به نسخه 1.6.1.1 بازم حل نشد بعدا متوجه شدم این اشتباهم بودهapadatech.ir واکنش ها : [email protected]، banehnet، ma193313 و 3 نفر دیگر 6 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Zalan ارسال شده در مهر 16، 2019 گزارش Share ارسال شده در مهر 16، 2019 در قسمت URL آشنا بین کلمات از - استفاده کنید بطور مثال دسته بندی آجیل-بادام-و-گردو نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .