hidden ارسال شده در آذر 4، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 4، 2014 سلام دوستان تو ورژن 1.6 شاخه ها مشکلی که هست هر محصول جدیدی گذاشته میشه تو صفحه اخر محصولات نمایش میده لطفا راهنمایی کنید چطوری مشکل رو حل کنیم واکنش ها : general2 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در آذر 4، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 4، 2014 سلام دوستان تو ورژن 1.6 شاخه ها مشکلی که هست هر محصول جدیدی گذاشته میشه تو صفحه اخر محصولات نمایش میده لطفا راهنمایی کنید چطوری مشکل رو حل کنیمسلام به قسمت تنظیمات - محصول ها- صفحه بندی بریناونجا پیش فرض رو به بالا رو انتخاب کنین، درست می شه، نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در آذر 4، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 4، 2014 ممنون رفیق رو به بالا بود رو به پایین کردم درست شد. سپاس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saman_e_rsa ارسال شده در آذر 5، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 5، 2014 ممنون رفیق رو به بالا بود رو به پایین کردم درست شد. سپاسبا اجاز ه استاد عزیز فکر کنم ترتیب قرار گیری را تاریخ اضافه شدن محصول رو به بالا بذارید درست میشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در آذر 5، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 5، 2014 ممنون رفیق رو به بالا بود رو به پایین کردم درست شد. سپاسبا اجاز ه استاد عزیز فکر کنم ترتیب قرار گیری را تاریخ اضافه شدن محصول رو به بالا بذارید درست میشهhidden جان احتمالاً شما منظورتون از ترتیب ، زمانی هست که شاخه محصولات رو باز می کنین، اولین محصول رو الان آخرین محصولی که اضافه کردین نمی بینین، باید رو به بالا تنظیم کنین، اینجوری محصول آخر بالاتر از همه نشون داده می شه، یعنی اولین محصول قرار می گیره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
general2 ارسال شده در آبان 13، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 13، 2016 سلام...من هم چنین مشکلی دارم...یک ماژول در قالب من هست به اسم شاخه ها که محصولات یک شاخه خاص رو نشون میده...اما هر محصولی که اضافه میشه میره آخر و تنظیماتی که شما گفتید رو هم اعمال کردم و به هر شکلی که درآوردم عمل نکرد.راهنمایی کنید لطفا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در آبان 13، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 13، 2016 ماژول محصولات شاخه ها قابلیت تنظیم نحوه نمایش محصول نداره. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
general2 ارسال شده در آبان 13، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 13، 2016 عجب!یعنی هیچ راهی نداره که برعکس نشون بده؟؟!!! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .