farzad6631 ارسال شده در آذر 9، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 9، 2014 سلام1- من چند سری بن بین مشتریان پخش کردم و توی بن های پرستا هم ثبت کردماما مشکلمثلا من کد 1001 رو ثبت کردم و به یکی دادم و 1002 را به یکی دیگهحالا مشکل اینجاست که طرف اول کد 1001 و 1002 رو استفاده کنه سیستم قبول میکنه و 2 بار تخفیف میده ( عکس پیوست شد )چیکار کنم ؟2- اونجایی که کد تخفیف را وارد میکنیم میشه چند تا کد کنار هم وارد کرد؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آذر 9، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 9، 2014 وقتی بن میسازید بخشی هست که میتونید بن های قابل ترکیب و غیرقابل ترکیب را مشخص کنیدسازگاري با ديگر قوانين سبد خريداگر علامت نزنید نباید قابل استفاده باهم باشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
farzad6631 ارسال شده در آذر 10، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 10، 2014 ممنون جواب س 1 اوکی شداما سوال 2 ؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آذر 11، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 11، 2014 خیر، بن یا روباید تک به تک وارد کنید و اگر قابل ترکیب باشند هر تعداد هم باشن اعمال میشن روی سبد Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .