amir2844 ارسال شده در آذر 23، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 23، 2014 سلام.با کلی مشکلاتی که با هاستم داشتم بالاخره نصبش کردممشکل اینجاست که وقتی یکی وارد میخواد بشه یا حتی یکی میخواد عضو شه، پیغام میده که این صفحه وجود نداردعکسش رو گذاشتم. لطفا کمک کنیدآدرسش هم به این شکل میشه http://www.shop.nowandish.ir/loginلطفا بررسی کنید و تستش کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
fmmajd ارسال شده در آذر 23، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 23، 2014 صفحه لاگین برای من باز میشه.سایتتون مشکلی نداره. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amir2844 ارسال شده در آذر 23، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 23، 2014 صفحه لاگین برای من باز میشه.سایتتون مشکلی نداره.باز میشه ولی وقتی توش چیزی وارد میکنید ارور میده. زحمت بکشید ثبت نام کنید یا اینکه یه ایمیل و رمز عبور الکی وارد کنید ببینید چی میشه ممنونم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آذر 24، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 24، 2014 سلامنمیشه اظهار نظر کرد ولی با خاموش کردن لینک آشنا مشکل حل میشه.این مشکل معمولا از هاستتونه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nmh13 ارسال شده در بهمن 23، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 23، 2014 http://upload7.ir/imgs/2014-11/81452917435702002104.png سلام جدیدا این قسمت پایین به ثبت نام سایت اضافه شده نمی دونم چکارش کنم از بومی سازی کشورها در قسمت ساختار ادرسم هم نیستتشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در بهمن 23، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 23، 2014 یه دکمه داره اون قسمت ، که میزنی فرم ثبت نام رو پیشفرض میکنه ( یعنی به حالت اول ) البته این مشکل میتونه از دستکاری تو کد های قالب یا یک ماژول غیراستاندارد هم باشه . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در بهمن 23، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 23، 2014 از بخش تنظیمات -> مشتریانحالت B2B رو خاموش کنید (گزینه آخر) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .