h.molavi ارسال شده در آذر 30، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 30، 2014 سلام چند وقتی است وقتی می خوام محصول وارد کنم و یا تغییرات بدم ، وقتی روی گزینه ثبت و ماندن کلیک می کنم ، از صفحه محصول خارج میشه . و یا می خواهم تغییرات سئو و یا قیمت بدهم و مخصوصا ویژگی ها ، حتی روی دکمه ذخیره کلیک می کنم ، ذخیره نمیشه و از صفحه محصول خارج میشه . PrestaShop™ 1.5.6.2 در اکثر مواقع این مشکل دارم البته یک مشکلاتی با ماژول دسته بندی ویژگی ها داشتم . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در آذر 30، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 30، 2014 سلاماحتمالا سیستم کش شما مشکل داره. با یه مرورگر دیگه تست کنید.زمانی که روی ذخیره کلیک میکنید و فکر میکنید که ذخیره نشده، اگه ctrl+f5 رو بزنید خواهید دید که ذخیره شده و شما کش رو میدیدید احتمالا موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
h.molavi ارسال شده در آذر 30، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 30، 2014 دیگه الان هیچ محصولی نمیشه ویرایش کرد / محصول می تونم وارد کنم ، ولی فقط می تونم قسمت اطلاعات محصول وارد کنم ، سئو ، ویژگی ها و... عمل نمی کنه . هاست لینوکس / PrestaShop™ 1.5.6.2 / هاست netafraz مرورگرهای مختلف هم امتحان کردم نشدیکی از دوستانم نگاهی به کد ها انداخته و دلیل این اختلال قسمت زیر می دونه : modules/ncthemevarss/ncthemevarss.php(1)که به هسته متصله دوستان نظرشون چیه ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در آذر 30، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 30، 2014 دیگه الان هیچ محصولی نمیشه ویرایش کرد / محصول می تونم وارد کنم ، ولی فقط می تونم قسمت اطلاعات محصول وارد کنم ، سئو ، ویژگی ها و... عمل نمی کنه . هاست لینوکس / PrestaShop™ 1.5.6.2 / هاست netafraz مرورگرهای مختلف هم امتحان کردم نشدیکی از دوستانم نگاهی به کد ها انداخته و دلیل این اختلال قسمت زیر می دونه : modules/ncthemevarss/ncthemevarss.php(1)که به هسته متصله دوستان نظرشون چیه ؟این مشکل از دو جا می تونه ناشی بشه چون من هم یه مدت درگیرش بودمیکی سرعت اینترنتی هست که دارین استفاده می کنین دوم هم سرعت لود بک اند سایت ( پشت سایت)ساعت ویرایش رو عوض کنین، یه مدت ساعت 5 تا 7 صبح مجبور بودم محصول رو ویرایش کنم، شما هم تست کنین ببینین به چه صورته، از پیک مصرف باید فاصله بگیرین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در آذر 30، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 30، 2014 بنده تست کردم مدیریت ایشون رو و مشکلی مشاهده نشد به خوبی کار میکنه ، منم فکر میکنم از اینترنت ایشون باشه . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
h.molavi ارسال شده در آذر 30، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 30، 2014 من دیباگ فعال کردم و خطا های زیر نشون میده : Deprecated: Function ereg_replace() isdeprecated in/home2/royeshka/domains/royeshkala.com/public_html/modules/ncthemevarss/ncthemevarss.php(1): eval()'d code on line 3 Warning: Function addCSS() is deprecated in/home2/royeshka/domains/royeshkala.com/public_html/modules/maofree_scroll/maofree_scroll.php online 224 in/home2/royeshka/domains/royeshkala.com/public_html/classes/Tools.php on line2166 Warning: Function addJS() isdeprecated in /home2/royeshka/domains/royeshkala.com/public_html/modules/maofree_scroll/maofree_scroll.php on line 225 in/home2/royeshka/domains/royeshkala.com/public_html/classes/Tools.php on line2166 Notice: Undefined index: price_without_reduction in/home2/royeshka/domains/royeshkala.com/public_html/modules/emspecials/emspecials.phpon line 64 Notice: Undefined property: Currency::$id_currency in/home2/royeshka/domains/royeshkala.com/public_html/modules/dmtajaxtab/model/DMTAjaxModel.phpon line 442 Notice: Undefined property: Currency::$id_currency in/home2/royeshka/domains/royeshkala.com/public_html/modules/dmtajaxtab/model/DMTAjaxModel.phpon line 442 Notice: Undefined property: Currency::$id_currency in/home2/royeshka/domains/royeshkala.com/public_html/modules/dmtajaxtab/model/DMTAjaxModel.phpon line 442 Notice: Undefined property: Currency::$id_currency in/home2/royeshka/domains/royeshkala.com/public_html/modules/dmtajaxtab/model/DMTAjaxModel.phpon line 442 Notice: Undefined property: Currency::$id_currency in/home2/royeshka/domains/royeshkala.com/public_html/modules/dmtajaxtab/model/DMTAjaxModel.phpon line 442 Notice: Undefined property: Currency::$id_currency in/home2/royeshka/domains/royeshkala.com/public_html/modules/dmtajaxtab/model/DMTAjaxModel.phpon line 442 Notice: Undefined property: Currency::$id_currency in/home2/royeshka/domains/royeshkala.com/public_html/modules/dmtajaxtab/model/DMTAjaxModel.phpon line 442 Notice: Undefined property: Currency::$id_currency in/home2/royeshka/domains/royeshkala.com/public_html/modules/dmtajaxtab/model/DMTAjaxModel.phpon line 44 دادم به چند نفر دیگه و حتی با خط رایتل هم امتحان کردم ولی درست نشد .ماژول maofree_scroll و ماژول های اضافه هم پاک کردم ولی بقیه فکر کنم ماژول قالب و پرستا باشه . فعلا که درست نشده ، فکر کنم باید چند ساعت صبر کنم تا این تغییرات اعمال بشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در دی 6، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 6، 2014 خطاهایی که نمایش میده اخطار نیستند و کم ارزش هستندمشکل سایت ایشون هم از محدودیت ارسال فرم در هاست بود که در مواقعی که تعداد ویژگی ها زیاد باشه پیش میاد Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
alikh1360 ارسال شده در فروردین 29، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 29، 2015 با سلام و احتراممن هم مشکل مشابهی دارممثلا بعضی اوقات قیمت سیو نمیشهیا هر بخشی از پنل مدییریت رو باز میکنممکررا از پنل میپره بیرون (خارج میشه خودبخود) چه کار باید بکنم. اگه از هاسته چی باید بگم بهشون تنظیم کنن.ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mjafari27 ارسال شده در تیر 26، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 26، 2015 سلاممن پرستا 15 را داشتم بعد از اپدیت به 16 حالا با همین مشکل برخورد کردم و الان ویژگی های محصولات جدیدی که ثبت میکنم ثبت نمیشه و محصول بدون ویژگی ثبت میشه کش مرورگر را پاک کردماز فایرفاکس و کروم و اکسپلورر استفاده کردمسرعت اینترنتمم که عوض نشده همون سرویس پرسرعت مخابرات را دارملطفا راهنمایی کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در تیر 27، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 27، 2015 باید بررسی بشه براتون. اطلاعات مدیریتتون رو ارسال کنید چک کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
digikadeh ارسال شده در بهمن 14، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 14، 2015 باید بررسی بشه براتون. اطلاعات مدیریتتون رو ارسال کنید چک کنمخسته نباشید به همه مدیران و طراحان قالب ها و ماژول ها 1 ساله با پرستاشاپ کار کردم واقعا پشتیبانی قوی و انجمن فوق العاده ای داریم.تشکر ویژه از دوستانمنم همین مشکل رو دارم ذخیره نمیشه گاهی محصول سرعتم نتم بالا هست اگه مشکل رو رفع کردین اعلام کنید ممنون میشم اگه از هاست هست بفرمایید چه تیکتی بزنم. مجددا تبریک میگم و خسته نباشید بابت انرژی و وقتی که میذارید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hj98 ارسال شده در شهریور 9، 2016 گزارش Share ارسال شده در شهریور 9، 2016 سلام و عرض ادباین مشکل الان چند روز که گریبان ما رو هم گرفته. محصولات ویرایش نمیشه و 99٪ هم ویژگیهای محصول این مشکل رو دارن.من دیروز مجبور شدم بک آپ بگیرم و از ایران سرور درخواست کردم که سرور رو ریست (تنظیم مجدد) کنن، به این امید که این مشکل که اپراتورهای ما رو بدجوری درگیر خودش کرده برطرف بشه، اما متاسفانه نشد و کماکان در ویرایش محصولات مشکل ذخیره نشدن رو دارم.خیلی به راهنمایی و کمک شما نیاز دارم در این زمینه ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در شهریور 9، 2016 گزارش Share ارسال شده در شهریور 9، 2016 این مشکل دلایل زیادی میتونه داشته باشه. میتونید تیکت بزنید تا بررسی کنیم براتون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hj98 ارسال شده در شهریور 9، 2016 گزارش Share ارسال شده در شهریور 9، 2016 این مشکل دلایل زیادی میتونه داشته باشه. میتونید تیکت بزنید تا بررسی کنیم براتونممنون از ادمین عزیز، تیکت ارسال کردمامیدوارم بشه این مشکل رو برطرف کرد. در ضمن تو اون تیکت یه پیشنهادی هم دادم و اون ساخت ماژولی برای دستهبندی ویژگیها بود. بالا رفتن تعداد این ویژگیها تو سایتهایی مثل ما که تعداد کالاهامون زیادِ و هر کالا حداقل ۲۰ - ۱۵ ویژگی داره میتونه دردسرساز بشه. اگه ماژولی بنویسید که بشه باهاش ویژگیها رو دستهبندی کرد فکر میکنم هم تو سرعت ذخیره نمودن درج یا ویرایش محصولات افزایش چشمگیری داشته باشیم و هم اینکه کار برای اپراتور خیلی راحتتر میشه و ضریب اشتباه پایینتر میاد چون که دیگه نیازی نیست بین ۳۰۰ تا ویژگی دنبال ویژگیهای اون محصول بگرده.به عنوان مثال تو صفحه ویژگیها اول یه کادر کشویی میاد و مثلا گزینه اول «ویژگیهای لباسشویی» رو کلیک میکنیم و اونوقت به عنوان مثال ۲۰ تا ویژگی مربوط به اون به نمایش در میاد.نه اینکه بین ۳۰۰ تا ویژگی بخوایم اون ۲۰ تا ویژگی رو پیدا کنیم.البته این فقط یه پیشنهاد بود و من نمیدونم که این تا چه حد برای شما امکانپذیر باشه. با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hj98 ارسال شده در شهریور 9، 2016 گزارش Share ارسال شده در شهریور 9، 2016 دوستان پرستایی، پس از پیگیری فراوان متوجه شدم که این اشکال نه ربطی به پرستاشاپ داره و نه ربطی به کدهای قالب، بلکه به دلیل محدودیت تعداد ایجاد فرمها در سرور است. لذا پس از مکاتبه با پشتیبانی سرور و تقاضای افزایش تعداد فرمها این مشکل برطرف گردید. امیدوارم تونسته باشم مشکل شما رو هم مثل خودم برطرف کنم. ما پرستاییها در کنار هم بهترینیم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در شهریور 9، 2016 گزارش Share ارسال شده در شهریور 9، 2016 ماژول دسته بندی ویژگی ها توسط سایت همکارمون پرستا استور نوشته شده میتونید تهیه کنیدهمچنین ممنون بابت اشتراک تجربه تون. البته محدود بودن تعداد فرم های ارسالی یکی از دلایل این مشکل میتونه باشه واکنش ها : hj98 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hj98 ارسال شده در شهریور 10، 2016 گزارش Share ارسال شده در شهریور 10، 2016 ممنون از راهنمایی شما نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasimparsi ارسال شده در شهریور 10، 2016 گزارش Share ارسال شده در شهریور 10، 2016 من خودم به این نتیجه رسیدم که حتما و حتما باید مطلبی که قراره نوشته بشه و عنوان و .. رو توی نت پد ویندوز بنویسیم و نگه داری کنیم و سپس اقدام به گذاشتن توی تارنما ( سایت) کنیم. بارها شده که چندین دقیقه مطلب نوشتم و در نهایت به هر دلیلی ذخیره نشده و مطلب ها از دست رفته نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohammad_203 ارسال شده در دی 8، 2016 گزارش Share ارسال شده در دی 8، 2016 دوستان پرستایی، پس از پیگیری فراوان متوجه شدم که این اشکال نه ربطی به پرستاشاپ داره و نه ربطی به کدهای قالب، بلکه به دلیل محدودیت تعداد ایجاد فرمها در سرور است. لذا پس از مکاتبه با پشتیبانی سرور و تقاضای افزایش تعداد فرمها این مشکل برطرف گردید.امیدوارم تونسته باشم مشکل شما رو هم مثل خودم برطرف کنم.ما پرستاییها در کنار هم بهترینیم سلاممنم همین مشکل دارماین که میگین دقیقا اسمش(انگلیسی) چیهبگم چیو افزایش بدن.یعنی چی ایجاد فرم!!! اصن ندیدم همچین چیزیبا تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در دی 10، 2016 گزارش Share ارسال شده در دی 10، 2016 منظور ایشون افزایش مقدار max_input_vars در سرور هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hj98 ارسال شده در دی 19، 2016 گزارش Share ارسال شده در دی 19، 2016 سلام منم همین مشکل دارم این که میگین دقیقا اسمش(انگلیسی) چیه بگم چیو افزایش بدن. یعنی چی ایجاد فرم!!! اصن ندیدم همچین چیزی با تشکر منظورم اینه: max_input_vars همونطور که ادمین عزیز فرمودن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
altinsabad ارسال شده در دی 21، 2016 گزارش Share ارسال شده در دی 21، 2016 دوستان واسه منم این مشکل هست و نمیتونم کالا رو ذخیره کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
altinsabad ارسال شده در دی 27، 2016 گزارش Share ارسال شده در دی 27، 2016 کماکان این مشکل رو من دارم و نمیتونم بر روی هیچ کالایی تغییرات انجام بد م نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در دی 28، 2016 گزارش Share ارسال شده در دی 28، 2016 مقادیر request max var و post max var و max_input_vars به مدیر سرور اطلاع دهید تا افزایش دهند . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shervan ارسال شده در دی 28، 2016 گزارش Share ارسال شده در دی 28، 2016 مقادیر request max var و post max var و max_input_vars به مدیر سرور اطلاع دهید تا افزایش دهند . این عدد ها رو بگیم چند بزارن خوبه؟منم همچین مشکلی دارم هیچ چی ذخیره نمیشه من محصولم کتاب هست و ویژگی ندارن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .