hidden ارسال شده در دی 3، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 3، 2014 با سلامدوستان به غیر از وبگذر و دیگر امارگیر ها فابریکی پرستا شاپ امارگیر نداره ؟ چون وبگذر سایت رو بسیار بسیار سنگین میکنه... ممنون میشم کمک کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
fmmajd ارسال شده در دی 3، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 3، 2014 گوگل آنالیتیک استفاده کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در دی 4، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 4، 2014 داداش تا حالا نشنیده بودم.. باید ثبت نام کرد ؟ کد گذاشت ؟ ممنون میشم توضیح بدید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
aristar ارسال شده در دی 4، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 4، 2014 بله!اگر تو گوگل عضو هستید میتونید با استفاده از همون مشخصات دوباره اینجا هم استفاده کنید!فقط برا ایران تحریم شده و باید با وی پی ان استفاده کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
fmmajd ارسال شده در دی 4، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 4، 2014 همونطور ه دوستمون گفتنه.باید از *** شکن استفاده کنید و ثبت نام کنید.بعدش میتونید اپشو بریزید رو گوشیتون و بدون *** شکن ببینید آمارو.پرستاشاپ یه ماژول گوگل آنالیتیک داره، شما از آنالیتیک یه کد میگیرید میذارید تو اون ماژول. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در دی 4، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 4، 2014 ممنون دوستانمن ثبت نام کردم و کد رو به من داد و تو ماژول گذاشتم. اما الان نمیدونم چیکار باید بکنم. ممنون میشم توضبح بدید تازه اشنا شدم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
fmmajd ارسال شده در دی 4، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 4، 2014 ممنون دوستانمن ثبت نام کردم و کد رو به من داد و تو ماژول گذاشتم. اما الان نمیدونم چیکار باید بکنم. ممنون میشم توضبح بدید تازه اشنا شدمخب پس کار تموم شد دیگه. شما وارد حسابتون تو آنالیتیک که بشید، از بالا قسمت ریپورت رو انتخاب کنید و از دیدن نتایج و آمارها لذت ببرید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .