sorush ارسال شده در دی 14، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 14، 2014 سلامچرا فضای هاستی که پرستاشاپ روش نصب شده خود به خود افزایش پیدا میکنه؟من هاست 500 مگ دارم ؛ ماه قبل 400 مگ از فضا استفاده شده بود و الان شده 448 مگ و هر روز هم مقداری بهش اضافه میشهچطور میشه فایل های اضافی که پرستاشاپ تولید می کنه رو حذف کرد تا فضا خالی بشه؟من پارسال رو هاست 100 مگ بودم که منتقل کردم به 500 مگ حالا دوباره مجبورم ارتقا بدم.خواهشا اگه راهی داره بفرمایید.البته اینم بگم که من هر ماه لاگ های سرور رو پاک می کنم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در دی 14، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 14، 2014 دوست من پرستاشاپ بعد از خروج از حالت فشرده نزدیک به ۶٠ مگابایت هستشما چند محصول که اضافه کنید و با فایل های کش که پرستا برای بهینه سازی سایتتون میسازه بلافاصله نزدیک به ۲٠٠ مگابایت اطلاعات خواهید داشت. پس هاست رو ابتدا اشتباه انتخاب کردیناضافه کردن هر محصول حداقل ۵ ـ ۶ عدد عکس برای هر یک عکسی که شما اضافه کنید میسازه و اگر هر محصول شما بیش از یک عکس داشته باشه حجم عکس ها به صورت تصاعدی بالا میرهبه طور کل سایت فروشگاهی که در واقع سایت کاتالوگ آنلاین هستند حجم تصاویر زیادی خواهد داشت. حداقل فضایی که ما توصیه میکنیم برای فروشگاهی با حدود ۱٠٠ محصول ۱٠٠٠ مگابایت هست و زیر اون مقدار شما رو مجبور میکنه بارها هاست رو ارتقا بدیددر زمان فعلی ۵٠٠ مگابایت فضا با صفر مگابایت فضا تفاوتی نداره و امروزه هاست های مطرح دنیا فضای بی نهایت در اختیار کاربران قرار میدن و سایر منابع رو محدود میکنن مورد دیگه ای که ممکنه باعث افزایش اشغال فضا بشه فایل های لاگ سرور هست که میتونید اون ها رو با گذشت زمان پاک کنید Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sorush ارسال شده در دی 14، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 14، 2014 ممنون از پاسختونمتاسفانه وضعیت دنیا با ایران خیلی فرق داره ؛ الان واسه همین 500 مگ سالی 100 تومن میدم ببینید زمانی که محصول اضافه می کنم و یا تغییری روی پرستا ایجاد می کنم فایل های جدیدی ایجاد میشه و این کاملا طبیعیه.ولی در حالت عادی هم که هیچ تغییری روی سایت اعمال نشده بازهم ایننطوری میشه و دائم فضای هاست کمتر و کمتر میشه.من فکر می کنم که این به خاطر فایل های کشی هستش که هر روز پرستاشاپ ایجاد میکنهممنون میشم توضیح بدین که چطور می تونم این فایل های اضافی رو حذف کنمبا تشکر از شما. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در دی 14، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 14، 2014 شما روت اصلی فروشگاهتون رو یه نیگا بکنید . ببینید فایلی به اسم error_log هست و اگه هست حجمش چقدره . بعضی وقتا ماژول هایی که رو سایتتون فعالن یا از جایی دانلود کردین و یا ... ممکنه خطا داشته باشن و این خطاها با هر بازدید تو این فایل ذخیره میشه . بعضی فروشگاه ها رو دیدم این فایل نزدیک 500 مگ هم شده بود . در ثانی اگه هر روز پرستاشاپ کش ایجاد میکنه ، چرا حجم فروشگاه من بالا نمیره ؟ حجمش همونی هست که یک ماه پیش بود . شما میتونید فایل های کش پرستا رو از مدیریت / پارامترهای پیشرفته / کارایی حذف کنید . اما فکر نکنم تاثیر زیادی داشته باشه . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در دی 16، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 16، 2014 هاست های مناسبی هستند که با قیمت کمتر از صدهزار تومان حتی ۵٠ گیگابایت فضا میدن. اگر فضا براتون مهمه هاست رو تعویض کنیدالبته بعضی هاست ها پایداری و امنیت و تخصص بیشتری دارن و قیمت بیشتر. Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sorush ارسال شده در دی 18، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 18، 2014 شما روت اصلی فروشگاهتون رو یه نیگا بکنید . ببینید فایلی به اسم error_log هست و اگه هست حجمش چقدره . بعضی وقتا ماژول هایی که رو سایتتون فعالن یا از جایی دانلود کردین و یا ... ممکنه خطا داشته باشن و این خطاها با هر بازدید تو این فایل ذخیره میشه . بعضی فروشگاه ها رو دیدم این فایل نزدیک 500 مگ هم شده بود .در ثانی اگه هر روز پرستاشاپ کش ایجاد میکنه ، چرا حجم فروشگاه من بالا نمیره ؟ حجمش همونی هست که یک ماه پیش بود . شما میتونید فایل های کش پرستا رو از مدیریت / پارامترهای پیشرفته / کارایی حذف کنید . اما فکر نکنم تاثیر زیادی داشته باشه .ممنون بهمن جان.[start]یه فایل به نام error_log تو پوشه www هستش که حجمش 88 مگ شده!!!!![/start][start]الان باید چی کار کنم؟این فایلو حذف کنم یا ....[/start][start]راستی من الان از تو قسمت بازدیدها و مراجعین می تونم تعداد بازدیدکننده های دو سال قبل رو هم ببینم که چقدر بوده که اصلا نیازی بهش ندارم این اطلاعات اضافی رو چطور می تونم پاک کنم؟[/start][start] هاست های مناسبی هستند که با قیمت کمتر از صدهزار تومان حتی ۵٠ گیگابایت فضا میدن. اگر فضا براتون مهمه هاست رو تعویض کنیدالبته بعضی هاست ها پایداری و امنیت و تخصص بیشتری دارن و قیمت بیشتر. متاسفانه اغلب این هاست ها آپتایم خوبی ندارن.ایم هاستی که الان ازش استفاده می کنم آپتایم 99.9 درصد داره.اگه هاست خوب با این مشخصات میشناسی که آپتایم خوب و پشتیبانی مناسب داره ممنون میشم پیام خصوصی بدین[/start][start]با تشکر[/start] نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در دی 18، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 18، 2014 این فایل رو میتونید پاک کنید . البته باید ریشه یابی کنید که چه خطاهایی وجود داره ، با روشن کردن دیباگ میتونید بفهمید سایتتون چه خطاهایی داره که باعث میشه این فایل ایجاد بشه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sorush ارسال شده در دی 19، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 19، 2014 فایل error log رو باز کردم بیشتری خطایی که دیدم این بود: [19-Oct-2014 15:39:20 Asia/Tehran] PHP Warning: preg_replace() [function.preg-replace]: Compilation failed: invalid range in character class at offset 24 in /home/......./public_html/classes/Tools.php on line 1086 ممنون میشم راهنمایی کنید که این خطا مفهومش چیه و چطور برطرف میشه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در دی 19، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 19، 2014 این خطا مربوط به نسخه پی اچ پی هاست هست ، احتمالا یکی از ماژول هاتون از کد نویسی قدیمی بهره میبره یا هاستتون نسخه php خیلی جدیدی داره البته مطمئن نیستم چون تجربه ای ندارم در این مورد ، اما اینطور به نظر میرسه . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در دی 19، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 19، 2014 سلاماینها هشدار هستند و اهمیتی ندارنداز هاستتون بخواید ثبت هشدارها رو غیرفعال کنه موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
o.moalemzadeh ارسال شده در بهمن 9، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 9، 2014 سلام به همه دوستان منم مشکل مشابهی دارم!!اما میخواستم بدونم راهی هست که بشه تعداد فایل های تصویری که پرستا تولید میکنه رو کم کرد؟!؟ وقتی برای تعداد زیادی کالا تصاویر یکسانی داری چطور میشه برای همه اونها از یک تصویر استفاده کنن!!؟؟؟ مثلا 10% از کالاهای توی سایت ام باید یک تصویر داشته باشن، 30% اشون یک تصویر!!عملا فضایی که در هاست (حدود 200MB) برای تصاویر اشغال شده فقط مربوط به 3 تا 5 تصویر متفاوت است نه بیشتر!!! متشکر از همه دوستان نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در بهمن 14، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 14، 2014 برای محصول تصویر نذارید و یک تصویر پیش فرض هست که نوشته تصویری وجود ندارداون عکس رو باید تعویض کنیدفکر میکنم از بخش تنظیمات » قالب میشد Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nmh13 ارسال شده در فروردین 15، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 15، 2015 این erorr log در کدام فایل هست من هر چی میگردم دنبالش پیدا نمی کنمفضای هاستم پر شده میخولم پاکش کنمیه چیز دیگه اینکه هنوز عکس محصولات قبلی بعضی هاشون در هاستم دیدم کش هم خالی کردم اماهنوز هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در فروردین 15، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 15، 2015 از مدیر سرور راهنمایی بگیرید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .