B.A.H.M.A.N ارسال شده در بهمن 26، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 26، 2015 سلام. سوالی داشتم.آیا قالب های عمومی و مشخصا الکترومارکت کدگذاری شده اند؟ اگر جواب مثبت هست برای اجرا روی هاست، هاست ما باید دارای چه شرایطی باشد؟ هاست باید ویژگی خاصی داشته باشد؟ بله ، نیاز به شرایط خاص نیست ، فقط ion cube loader باید رو هاست نصب باشه که اکثرا هاست ها پیشفرض نصب دارن و اگر روی هاست شما نصب نبود با یک تیکت براتون نصب میکنن . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mdefy ارسال شده در بهمن 26، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 26، 2015 بله ، نیاز به شرایط خاص نیست ، فقط ion cube loader باید رو هاست نصب باشه که اکثرا هاست ها پیشفرض نصب دارن و اگر روی هاست شما نصب نبود با یک تیکت براتون نصب میکنن .ممنون از پاسخگویی شما. بنده اگه قالب الکترو مارکت رو خریداری کنم امکان تغییرات جزیی مانند تغییر آیکن ها و رنگ ها و استایل کادرها و همینطور تغییر مکان کادر جستجو فراهم هست یا کد گذاری به نحوی هست که هیچ تغییری نمیتوان داد؟سوال دوم اینکه قالب رو بدون کد گذاری میشه خریداری کرد؟ چه مبلغی اضافه خواهد شد؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در بهمن 27، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 27، 2015 ممنون از پاسخگویی شما. بنده اگه قالب الکترو مارکت رو خریداری کنم امکان تغییرات جزیی مانند تغییر آیکن ها و رنگ ها و استایل کادرها و همینطور تغییر مکان کادر جستجو فراهم هست یا کد گذاری به نحوی هست که هیچ تغییری نمیتوان داد؟سوال دوم اینکه قالب رو بدون کد گذاری میشه خریداری کرد؟ چه مبلغی اضافه خواهد شد؟میتونید تغییر بدین اما بدون پشتیبانی از جانب ما ، نحوه خدمات و شرایط پشتیبانی را قبل از خرید در بازارچه مطالعه فرمایید . با تغییر در کدنویسی پشتیبانی باطل می گردد . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در بهمن 27، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 27، 2015 سلام و درود بر کاربران و دوستان عزیزآپدیت شماره 1.9 قالب الکترومارکت تکمیل شد . ضمن تشکر از تمامی کاربران که برای آماده سازی این آپدیت به ما کمک کردن و مشکلات و نظرات خودشون رو گزارش دادن . این آپدیت مسلما یکی از مهم ترین آپدیت های قالب الکترومارکت هست که تمرکز زیادی روی بهینه ترو سبک تر شدن قالب بر روی اسمارت فون ها دارد ، هم اکنون موبایل خودرا بردارید و دموی بروز شده قالب را با سایت خود مقایسه کنید ، این آپدیت رو میتونید 24 ساعت بعد از زمان ارسال این پست از حساب کاربری خود در بازارچه دانلود نمایید ( راهنمای آپدیت داخل بسته ای که دانلود میکنید موجود است ) - سازگاری قالب با نسخه 1.6.1.2 پرستاشاپ فارسی انجمن- مصرف کمتر منابع هاست از طرف قالب و ماژول های آن- سرعت لود بالاتر در موبایل و تبلت ( 20 تا 50 درصد سرعت لود بیشتر با کدنویسی هوشمند تشخیص موبایل )- جایگزینی فونت تاهوما با فونت یکان در موبایل و تبلت و خوانایی بهتر- تغییرات در نمایش فوتر در موبایل و تبلت- تغییرات در نمایش هدر در موبایل و تبلت- نمایش دو محصول در هر ردیف به جای یک محصول در موبایل- نمایش ماژول های تبلیغات در موبایل ( قابلیت خاموش کردن در موبایل به دلخواه مدیر فروشگاه )- نمایش ماژول بلوک های متنی در صفحه اصلی در موبایل ( قابلیت خاموش و روشن کردن در موبایل به دلخواه مدیر فروشگاه )- اضافه شدن نمایش واحد پول در تخفیف به صورت مبلغ ( در تخفیف های متحرک )- اضافه شدن بخش نمایش سریع به محصولات ( قابلیت خاموش کردن از ماژول پیکربندی قالب )حل مشکل نمایش ندادن توضیحات کوتاه در موبایلرفع مشکل رنگ بخش جستجوبهینه سازی ظاهر بلوک شاخه هابهینه سازی ظاهر صفحه بلوک محتوارنگی شدن آیکون شبکه های اجتماعی در فوترمخفی شدن ماژول وفاداری در صفحه مصحول زمانی که محصول امتیازی ندارداستایل بهتر دکمه افزودن به علاقه مندی هااصلاح نمایش breadcrumb و نمایش صحیح نام فارسی و انگلیسیقرار گرفتن جایگاه ماژول دسته بندی ویژگی ها در قالب ( ماژول پرستا استور )بهینه تر کردن ارتفاع هدر قالبسازگاری بهتر قالب در حالت غیر ریسپانسیو با موبایل نکته بسیار مهم : این آپدیت مخصوص نسخه 1.6.1.2 هست و صرفا و صرفا افرادی که میخوان پرستاشاپ خودشون رو ارتقا بدن به این نسخه ، میتونن این آپدیت رو استفاده کنن . دمــــــــــوی بروز شده قالب تاپیک به منظور پاکسازی و مرتب سازی پست ها و انتشار آپدیت تا 24 ساعت بسته خواهد بود . واکنش ها : SilverSaeeD، sepehrsr، اکبر مقدم و 3 نفر دیگر 6 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در اسفند 1، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 1، 2015 کاربران محترم فایل قالب در بازارچه بروز شد ، میتوانید دانلود و نصب نمایید . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
اکبر مقدم ارسال شده در اسفند 1، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 1، 2015 آقا بهمن عزیز ما که قالب رو از سایت mypresta.ir خریدیم چکار کنیم از کجا بروزرسانی رو دریافت کنیم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در اسفند 1، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 1، 2015 دوستانی که از بازارچه این قالب رو نخریدن و قبلا از سایت بنده خرید کردن ، تیکت بدن به همراه آدرس سایتشون و ایمیلشون تا براشون ارسال بشه . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sepehrsr ارسال شده در اسفند 1، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 1، 2015 سلام جناب رستم پور. من وقتی از بازار چه می خواهم فایل قالب رو دانلود کنم . پیغام ( مهلت محصول به اتمام رسیده است ) میده ..ممنون میشم راهنمایی فرمائید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در اسفند 1، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 1، 2015 سلام جناب رستم پور. من وقتی از بازار چه می خواهم فایل قالب رو دانلود کنم . پیغام ( مهلت محصول به اتمام رسیده است ) میده ..ممنون میشم راهنمایی فرمائید. در هر صورت عزیزانی که از بازارچه خرید نکردن یا کردن یا نمیتونن دانلود کنن یا میتونن یا هر مورد دیگه تیکت بدن تا براشون ایمیل بشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
اکبر مقدم ارسال شده در اسفند 1، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 1، 2015 بهمن خان ممنون از آپدیتی که فرستادین ولی متاسفانه بعد از نصب ازم لایسنس میخواد(( محصول شما فعال نشده است و یا لایسنس معتبر نمیباشد. برای خرید لایسنس به وبسایت پرستاشاپ فارسی مراجعه کنید. ))تو تیکت هم عنوان کردم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amirsallar75 ارسال شده در اسفند 1، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 1، 2015 با درود جناب بهمنپرستارو آپدیت کردم که موفقیت آمیز بود خدارو شکر و بخاطر تغییرات نا درستی که تو قالب داده بودم مجبور شدم قالب قبلی رو به همراه تمام ماژول ها حذف کنم و قالب جدید رو نصب کنمقالب جدید نصب شد و ماژول هاش هم آمد ولی وقتی روی سایت میرم جز یک صفحه سفید هیچ چیز معلوم نیستممکنه راهنمایی کنید ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amirsallar75 ارسال شده در اسفند 1، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 1، 2015 البته حس میکنم مشکل از یکی از ماژول های قالب باشد ، چراکه چنبار ماژول هارو حذف کردم و بعد چک کردم سایت بالا اومد و قالب مشکلی نداشت نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amirsallar75 ارسال شده در اسفند 1، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 1، 2015 با درود مجدد خدمت دوستاندیگه یکم زیادی اینجا دارم پست میزارم اما بعد از کلی سر و کله زدن مشکل بالاخره حل شد . ظاهرا آپدیت جدید در قسمت ماژول ها دچار یه مشکل خیلی ریزه که برای رفع اون باید به آپدیت قبلی مراجعه کرد . برای همین تجربه شخصی خود بنده این بوده که الکترو مارکت 1.8 رو ریختم و بعد خود قالب رو حذف کردم (بدون حذف ماژول ها) و بعد از اون آپدیت 1.9 رو ریختم و مشکلات کاملا حل شد .فقط یه مشکل کوچیک میمونه و اون اینه که در همه حال در صفحه محصول فروش ویژه رو نشون میده که اگر جناب مهندس لطف بفرمایند شیوه اصلاحشو بگند یا اصلاحیه ای صادر کنند ممنون میشیم .یه مشکل دیگه هم دیدم شاید فقط مربوط به خود من باشه که در حالت جایگیری ماژول ها ارور میده که تمام ماژول ها لود نشدند .و یه مشکل دیگه هم تازه دیدم در حالت موبایل فقط در قسمت دسته بندی منو شاخه ها از کار میفته که خیلی عجیبه و در نهایت یه مورد دیگه هم در حد پیشنهاد در مورد محصولاتی که اسامیشون از نظر اندازه یکسان نیست به خصوص در صفحه اول که دوتایی شدند و محصولات در کنار همند یه خورده اذیت میکنه و بالا و پایین هستاین مواردی بود که فعلا به خاطرم رسیدبازم بی نهایت تشکر از مهندس بهمن عزیز بخاطر تلاشای شبانه روزیشون ، حالا میفهمم چرا تاخیر افتاده بود در عرضه قالب نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در اسفند 2، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 2، 2015 هیچ مشکلی وجود ندارد فقط ، بعد از نصب آپدیت حتما باید ماژول تنظیمات قالب رو تنظیم دوباره یا بازنشانی کنید .ماژولی به اسم lemblock رو هم پاک کنید (ار هاست یا مدیریت پرستاشاپ ) واکنش ها : اکبر مقدم و ro3vayedel 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sepehrsr ارسال شده در اسفند 2، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 2، 2015 متاسفانه . من هم بعد از آپدیت با صفحه سفید مواجه شدم.پرستام 1.6.1.2 هست . در آخر نصب هم کش رو از قسمت کارایی پاک کردم . ماژول تنظیمات قالب رو هم ( تنظیم مجدد ) کردم .جناب رستم پور ممنون میشم بررسی فرمائید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در اسفند 2، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 2، 2015 متاسفانه . من هم بعد از آپدیت با صفحه سفید مواجه شدم.پرستام 1.6.1.2 هست . در آخر نصب هم کش رو از قسمت کارایی پاک کردم . ماژول تنظیمات قالب رو هم ( تنظیم مجدد ) کردم .جناب رستم پور ممنون میشم بررسی فرمائید.ماژولی به اسم lemblock رو هم پاک کنید (ار هاست یا مدیریت پرستاشاپ ) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
digikadeh ارسال شده در اسفند 2، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 2، 2015 من بدون مشکل آپدیپ کردم به 1.6.1.2 بعد هم از مدیریت کش پرستاشاپ و کش مرورگر رو پاک کردم دوستان بعد از آپدیت به 1.6.1.2 فایل های آپدیت قالب رو طبق روش گفته شده بریزید توی روت و بعدش باید به ماژول تنظیمات قالب الکترومارکت برید و لایسنس رو اونجا وارد کنید یک بارم کامپایل کنید بد نیست .واسه من که اینجوری اوکی شد .کش مرورگر رو حتما پاک کنیدپاک کردن کش مرورگر crtl+F5 یا :موزیلا : option >> advansed >> network >> clear nowگوگل کروم : setting >> show advansed setiings >>clear browser dataفقط تیک cookies.... و cached .... رو بزنیدبعد هم clear browsing dataکش مرورگر موبایل هم باید پاک کنید (درسته چک کردم)setting >> privacy >> delete personal data نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amirsallar75 ارسال شده در اسفند 2، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 2، 2015 من هنوز یه مشکل خیلی کوچیک و عجیب دارم ! با اینکه همه چیز درسته ولی این مشکل بدجور اذیت میکنهدر قالب موبایل (فقط در موبایل) منو شاخه ها در قسمت دسته بندی کار نمیکنه ولی بقیه جاها عالی کار میکنهعجیبه مثلا از صفحه اصلی میرم قسمت موبایل ولی اونجا دیگه شاخه ها باز نمیشندنظر دوستان چیه ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Anius ارسال شده در اسفند 2، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 2، 2015 سلاممن مشکل ایمیل دارم در این قالب که ایمیلهام موقعی برای مشتری میره راست چین نشدسچی جوری درستش کنم در قسمت بومی سازی ترجمه ها قالب بندی ایمیل هم میبینم همینطوره تکستها سمت چپ هستند همشون غیر از اینکه دونه دونه درستش کنم راهی نیست؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amirsallar75 ارسال شده در اسفند 2، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 2، 2015 سلاممن مشکل ایمیل دارم در این قالب که ایمیلهام موقعی برای مشتری میره راست چین نشدسچی جوری درستش کنم در قسمت بومی سازی ترجمه ها قالب بندی ایمیل هم میبینم همینطوره تکستها سمت چپ هستند همشون غیر از اینکه دونه دونه درستش کنم راهی نیست؟ سوالتون ربطی به قالب نداره ، برای ایمیل ها در همون قسمت بومی سازی رایانامه ها برید و ایمیل ها رو اصلاح کنید . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در اسفند 2، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 2، 2015 من هنوز یه مشکل خیلی کوچیک و عجیب دارم ! با اینکه همه چیز درسته ولی این مشکل بدجور اذیت میکنهدر قالب موبایل (فقط در موبایل) منو شاخه ها در قسمت دسته بندی کار نمیکنه ولی بقیه جاها عالی کار میکنهعجیبه مثلا از صفحه اصلی میرم قسمت موبایل ولی اونجا دیگه شاخه ها باز نمیشندادرس سایتم shidkala.irنظر دوستان چیه ؟ مشکل از ماژول ناوبری لایه ای هست احتمالا . غیرفعال کنید و تست . واکنش ها : amirsallar75 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Anius ارسال شده در اسفند 2، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 2، 2015 سوالتون ربطی به قالب نداره ، برای ایمیل ها در همون قسمت بومی سازی رایانامه ها برید و ایمیل ها رو اصلاح کنید . اجازه بدید آقای رستم پور پاسخ بدندممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در اسفند 2، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 2، 2015 اجازه بدید آقای رستم پور پاسخ بدندممنونپاسخشون درست بود . در تاپیک جداگانه ای مطرح کنید سوالتون روبا تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
puzzelfix ارسال شده در اسفند 2، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 2، 2015 با سلاماقا بهمن شما برای من یک فایل فرستادید من نمی دونم این فایل اپدیت قالب هست یا خوده قالب از کجا بفهممداخل فایل زیظ این فایل هست importElectromarket19.zipچیکار کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amirsallar75 ارسال شده در اسفند 2، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 2، 2015 با سلاماقا بهمن شما برای من یک فایل فرستادید من نمی دونم این فایل اپدیت قالب هست یا خوده قالب از کجا بفهممداخل فایل زیظ این فایل هست importElectromarket19.zipچیکار کنماین همون اپدیته فوق فوقش میتونید این رو با winrar باز کنید مطمئن بشید ولی این همون فایلیه که باید به عنوان قالب وارد کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .