film2serial ارسال شده در دی 22، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 22، 2014 با سلام وخسته نباشید من واسه راه اندازی درگاه بانک ملت مشگله اروره terminalId رو دارم باید این کد رو از کجا پیگیری کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در دی 22، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 22، 2014 با واحد آی تی به پرداخت تماس بگیرید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در دی 22، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 22، 2014 ادمین درست گفتن، با تلفن به پرداخت تماس بگیرین، باید آی پی هاست رو یه بار هم به ایمیلی که بهتون اعلام می کنن ارسال کنین و دو سه ساعته فعال بشه، فقط مشکل آی پی هست که باید اونها فعال کنن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
film2serial ارسال شده در دی 23، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 23، 2014 ممنون از راهنمایی پس من به جایی که هاست رو گرفتم باید ایمیل بدم که درستش کنن دیگه اره؟ببخشید هاست ای پی رو فرستاد باید چیکارش کنم ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohamad9245 ارسال شده در دی 23، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 23، 2014 با سلامپس از دریافت آی پی باید یک نامه با سربرگ خودتون با ذکر ترمینال و آی پی جدید تنظیم کرده و اسکن آنرا به ایمیل زیر بفرستید[email protected] جهت سریع شدن فرآیند پس از ارسال با شماره به پرداخت ملت تماس بگیریدبا احترام نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در دی 23، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 23، 2014 البته نیاز به نوشتن در سربرگ و ... نیست، با ایمیلی که درگاه رو ثبت نام کردین، شماره ترمینال و آی پی هاست رو به ایمیلی که دوستمون دادن ارسال کنینالبته نیاز به نوشتن در سربرگ و ... نیست، با ایمیلی که درگاه رو ثبت نام کردین، شماره ترمینال و آی پی هاست رو به ایمیلی که دوستمون دادن ارسال کنین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohamad9245 ارسال شده در دی 24، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 24، 2014 با سلامبنده قبلا اینطوری انجام دادماحتمالا به روشی که شما هم میفرمایید انجام بشهبا احترام نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در دی 24، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 24، 2014 شرکت به پرداخت ، آقای نورمحمدی یا پور محمدی انسان هست؛ تا جایی هم که من شناختمشون سختگیر نیستن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
milad207590 ارسال شده در دی 24، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 24، 2014 البته بهترین روش این که وقتی ایمیل زدی بهشون زنگ بزنی چون بیشتر موقع ها ایمیل ها رو نگاه نمی کنند من هر سری برای تغییر آی پی بهشون زنگ زدم و همون جا سریع آی پی عوض کردن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .