film2serial ارسال شده در دی 25، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 25، 2014 با سلام دوستان اگه کسی میتونه کمک کنه وقتی به بخش ماژول و یا پرداخت میرم ارور 404 میده که این صفحه میاد بالاhttp://upload7.ir/imgs/2014-10/26672425568853617438.jpg اگه از دوستان میدونن لطفا کمک کنن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
film2serial ارسال شده در دی 25، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 25، 2014 با سلام اقا کسی هست ما رو راهنمایی کنه ثواب داره والا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در دی 25، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 25، 2014 این خطا معمولا به دلیل سطح دسترسی پوشه های پرستا هست.پرمیشن پوشه ها رو چک کنین Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
film2serial ارسال شده در دی 25، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 25، 2014 ممنون از جوابتون ولی من نمیتونم خودم انجام بدم نمیدونم سطح دسترسیها رو چطور درست کنم و چیزی را نمیتونم تغییر بدم لطفا ساده تر بگید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
film2serial ارسال شده در دی 26، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 26، 2014 با سلام اقا کسی میدونه مشگله ما چطور حل میشه اگه میشه پیام خصوصی بدیت کارم گیره یه گله هم دارم واسه پی لاین مدیرای عزیز گفتن خودشون انجام میدن و اطلاعاتم فرستادم ولی خبری نیست کسی جواب نمیده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در دی 28، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 28، 2014 دوست خوبم یکم به خودتون زحمت بدین و نحوه تغییر دسترسی های هاست رو سرچ کنید در گوگل! از منتظر موندن خیلی ساده تره! تغییر permission ها در هاست با چند کلیک قابل انجامه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در دی 30، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 30، 2014 پرمیشن پوشه ها معمولا ۷۵۵ و فایل ها ۶۴۴ هستند Sent from my Xperia using Tapatalk pro واکنش ها : farzad3620 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ali302134 ارسال شده در تیر 30، 2018 گزارش Share ارسال شده در تیر 30، 2018 ممنون از جوابتون ولی من نمیتونم خودم انجام بدم نمیدونم سطح دسترسیها رو چطور درست کنم و چیزی را نمیتونم تغییر بدم لطفا ساده تر بگید با سلام در صورتیکه به هاست و پوشه هاتون دسترسی دارید میتونید سطح دسترسی فایل ها و پوشه ها رو تغییر بدید در غیر اینصورت با مدیر هاست خود تماس بگیرید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .