شوییچی ارسال شده در فروردین 1، 2012 گزارش Share ارسال شده در فروردین 1، 2012 یسری از ماژولها هستن که مجانی نیستن ولی جزو ماژولهایی محسوب میشن که هر ادمینی تقریبن به اونها احتیاج داره یا پس از مدتی به اونها احتیاج پیدا میکنه ، چند تا مثال : http://addons.prestashop.com/en/seo/4233-clickheat-visualmaps.html http://addons.prestashop.com/en/merchandizing/3139-brands-plus-marques-plus-3-modules-in-1.html http://addons.prestashop.com/en/merchandizing/2107-cart-reminder--rappel-de-panier.html http://addons.prestashop.com/en/front-office-features/3250-sliding-manufacturer-logos-in-footer.html http://addons.prestashop.com/en/administration-tools/3768-multiple-product-image-uploader.html http://addons.prestashop.com/en/administration-tools/3301-order-creator.html هدف این تاپیک میتونه معرفی اینجور ماژول ها باشه و اینکه اگر تعداد کسایی که اون ماژول رو احتیاج دارن، تعداد لایک های اون پست ، به اندازه کافی باشه ، میشه روی خرید و فارسی سازی اون ، البته بسته به ورژنی که ساپورت میکنن ، تصمیم گرفت ، اگر ادمین ها با این تاپیک موافقن ، تاپیک پین بشه وهر ماژولی توی یه پست مجزا با تصاویرش و توضیحات مربوطه البته فارسی اضافه بشه . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در فروردین 1، 2012 گزارش Share ارسال شده در فروردین 1، 2012 اون ماژول آپلود چند تصویر به طور همزمان رایگانش هم موجوده. البته نصبش یکمی سخته ولی خوب کار راه اندازه. بگردم تو سیستمم اگه داشته باشمش میذارم اینجا تا بقیه هم استفاده کنن موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
شوییچی ارسال شده در فروردین 1، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 1، 2012 صحبت سر فقط همون ماژول نیست ، ماژول های کاربردی زیادی هستن که میشه بصورت گروهی روشون کار کرد. Card ReminderAdmin Order CreatorProduct Attachments Pro Sale CampaignsClickheat visualmaps !!! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SoheilSmart ارسال شده در فروردین 5، 2012 گزارش Share ارسال شده در فروردین 5، 2012 دوست عزیز اون ماژول اسلایدر لوگوی تولید کننده ها را من نوشتماگه این ماژول رو خواستی به من پیغام خصوصی بده دموی این ماژول نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در فروردین 5، 2012 گزارش Share ارسال شده در فروردین 5، 2012 ممنون از سهيل خان ولي يه مدلي هم از اين هدف در اينجا به طور رايگان گذاشته شده كه مي تونيد بگيريد كلا به راحتي اين جور ماژول ها رو مي تونيد با جي كوئري ايجاد كنيداستفاده اين جور ماژول ها با مورد كاربري سايت زير قابل پياده هست http://sorgalla.com/projects/jcarousel دوستان گرفتن در همين انجمن به اشتراك بزارن Carousel Manufacturers/brands imagesCarousel of manufacturers/brands images in the center column of home pagehttp://www.prestashopic.com/eshop/25-carousel-manufacturers-images-slide.html قالب استفاده در دو نسخه 1.3 و 1.4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
p3ym4n ارسال شده در فروردین 6، 2012 گزارش Share ارسال شده در فروردین 6، 2012 خوب من هم به نظرم یه چندتا ماژولی رو این پرستا کم داره که لازمه ی یه کسب و کار موفق هستش : 1 - تاریخ شمسی ، این یه مشکل خیلی بزرگ واسه بچه ها هست ، بعضیا می خوان تاریخ دقیق ثبت محصولشون رو بدونن و هی باید تاریخ رو تبدیل کنن هر دفعه ، به غیر از اون مشتری هم دچار این مشکل هست. 2 -یک ماژول ارسال پیامک منعطف ، منظورم اینه که ما 2 یا حداکثر 3 تا ماژول ارسال پیامک بیشتر نداریم که اونم فقط مخصوص چندتا شرکت خاص هست که تعرفه های گرونی دارن و اینکه این ماژول ها امکانات لازم رو ندارن ، منظورمم از منعطف این هست که در دوره ی حاضر با زیاد شدن سرویس دهنده های پیامک و ارائه وب سرویس از طرف همه ی اونها بازار بسیار گسترده ای بوجود اومده که اکثراً برای وب سرویس یکسری پارامتر های خاص دارن که توشون مشترک هست ، و اگه بشه یه همچین ماژولی نوشت که بشه پارامتر ها رو توش تعریف کرد خیلی خوب میشه ، ضمن اینکه یه ماژول ارسال پیامک باید این قابلیت ها رو داشته باشه : 1 - امکان ارسال خبرنامه اس ام اسی (یعنی لیست کاربرا بیاد و بشه کاربرها رو انتخاب کرد ، متن رو نوشت و فرستاد)2 - امکان ارسال پیامک خوش آمد گویی شامل نام کاربری و پسورد کاربر 3 - امکان ارسال پیامک تایید خرید به همراه مبلغ خرید به کاربر و مدیر سایت ، به نظرم این 3 تا قابلیت ضروری هستن . 4 - ایمیل ها خیلی بدشکل هستند و یه ماژول تو این زمینه برای تغییر شکل ایمیل ها وجود داره که زیاد کارآمد نیست و از قسمت ترجمه به نظرم راحت تر میشه این کارو کرد (فرقشون تو لینک نشدن لینک ها هست) ، حالا تغییر شکل کلی ایمیل ها میتونه یه حرکت خیلی سازنده برای پرستا باشه ، البته این مورد بیشتر جنبه آپدیت داره تا یه ماژول. 5 - در انتها یک ماژول دیگه برای تصمیم گیری در انتخاب روش خرید برای کاربر ، که فکر نمی کنم به درد هیچ کی به جز اونهایی که تراکنش های زیادی توی یک روز دارن و فقط هم از ماژول ملت استفاده می کنن بخوره ، دلیلشم بحثی هست که تو فروم شاپ کیپر سر اختلاف تراکنش های درگاه ملت بوجود اومده که اگه اون تریت رو مطالعه کرده باشید متوجه حرفم میشید ، که به دلایلی بعد از هر تراکنش حساب به مدت 10 دقیقه بسته میشه و تو تراکنش های زیاد و آنلاین مثل به پرداخت اختلاف حساب بوجود میاد که به نظرم راه حلش اینه که از درگاه های چند تا بانک استفاده بشه و با نوشتن یک ماژول تصمیم گیری اولویت رو به ملت بدیم و در صورتی که تو کمتر از 10 دقیقه تر اکنش دیگه ای قرار بود صورت بگیره ماژول درگاه ملت رو نشون نده و درگاه بانکهای دیگه رو نشون بده ، که اینطوری اون مشکل هم برطرف میشه .(البته راجع به این یه مورد من خودم تا حالا همچین مشکلی رو نداشتم و نمی خوام ایرادی از کسی بگیرم ، فقط یه راه حل بود که به ذهنم رسید.) فعلاً اینها به ذهنم میرسه ، البته شاید همه اینها به ماژول ربطی نداشته باشه گفتم چون شاید بعداً یادم میرفت نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
شوییچی ارسال شده در فروردین 8، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 8، 2012 خوب من هم به نظرم یه چندتا ماژولی رو این پرستا کم داره که لازمه ی یه کسب و کار موفق هستش :1 - تاریخ شمسی ، این یه مشکل خیلی بزرگ واسه بچه ها هست ، بعضیا می خوان تاریخ دقیق ثبت محصولشون رو بدونن و هی باید تاریخ رو تبدیل کنن هر دفعه ، به غیر از اون مشتری هم دچار این مشکل هست.2 -یک ماژول ارسال پیامک منعطف ، منظورم اینه که ما 2 یا حداکثر 3 تا ماژول ارسال پیامک بیشتر نداریم که اونم فقط مخصوص چندتا شرکت خاص هست که تعرفه های گرونی دارن و اینکه این ماژول ها امکانات لازم رو ندارن ، منظورمم از منعطف این هست که در دوره ی حاضر با زیاد شدن سرویس دهنده های پیامک و ارائه وب سرویس از طرف همه ی اونها بازار بسیار گسترده ای بوجود اومده که اکثراً برای وب سرویس یکسری پارامتر های خاص دارن که توشون مشترک هست ، و اگه بشه یه همچین ماژولی نوشت که بشه پارامتر ها رو توش تعریف کرد خیلی خوب میشه ، ضمن اینکه یه ماژول ارسال پیامک باید این قابلیت ها رو داشته باشه : 1 - امکان ارسال خبرنامه اس ام اسی (یعنی لیست کاربرا بیاد و بشه کاربرها رو انتخاب کرد ، متن رو نوشت و فرستاد)2 - امکان ارسال پیامک خوش آمد گویی شامل نام کاربری و پسورد کاربر 3 - امکان ارسال پیامک تایید خرید به همراه مبلغ خرید به کاربر و مدیر سایت ، به نظرم این 3 تا قابلیت ضروری هستن .4 - ایمیل ها خیلی بدشکل هستند و یه ماژول تو این زمینه برای تغییر شکل ایمیل ها وجود داره که زیاد کارآمد نیست و از قسمت ترجمه به نظرم راحت تر میشه این کارو کرد (فرقشون تو لینک نشدن لینک ها هست) ، حالا تغییر شکل کلی ایمیل ها میتونه یه حرکت خیلی سازنده برای پرستا باشه ، البته این مورد بیشتر جنبه آپدیت داره تا یه ماژول.5 - در انتها یک ماژول دیگه برای تصمیم گیری در انتخاب روش خرید برای کاربر ، که فکر نمی کنم به درد هیچ کی به جز اونهایی که تراکنش های زیادی توی یک روز دارن و فقط هم از ماژول ملت استفاده می کنن بخوره ، دلیلشم بحثی هست که تو فروم شاپ کیپر سر اختلاف تراکنش های درگاه ملت بوجود اومده که اگه اون تریت رو مطالعه کرده باشید متوجه حرفم میشید ، که به دلایلی بعد از هر تراکنش حساب به مدت 10 دقیقه بسته میشه و تو تراکنش های زیاد و آنلاین مثل به پرداخت اختلاف حساب بوجود میاد که به نظرم راه حلش اینه که از درگاه های چند تا بانک استفاده بشه و با نوشتن یک ماژول تصمیم گیری اولویت رو به ملت بدیم و در صورتی که تو کمتر از 10 دقیقه تر اکنش دیگه ای قرار بود صورت بگیره ماژول درگاه ملت رو نشون نده و درگاه بانکهای دیگه رو نشون بده ، که اینطوری اون مشکل هم برطرف میشه .(البته راجع به این یه مورد من خودم تا حالا همچین مشکلی رو نداشتم و نمی خوام ایرادی از کسی بگیرم ، فقط یه راه حل بود که به ذهنم رسید.)فعلاً اینها به ذهنم میرسه ، البته شاید همه اینها به ماژول ربطی نداشته باشه گفتم چون شاید بعداً یادم میرفت با تاریخ شمسی که روی 1.3 مشکلی نداشتیم ، 1.4 رو من هنوز دقیق تست نکردم. مورد شماره دو بنظر جالب میاد ، تایید پیامکی سفارش و اون مورد خودش آمد گویی هم خوبه ،البته از گزینه پیامک برای فروشگاهی که بصورت خصوصی و VIP کار میکنن هم میشه استفاده کرد و .... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .