film2serial ارسال شده در بهمن 5، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 5، 2014 با سلام و عرض ادب من توی بخش export در قسمته سفارشها مشگل دارم به این صورت که میخوام یه لیست کلی از محصولات بگیرم و میگیره axel هم فایلی هست که میده ولی تمامی فونتها که فکر کنم فارسیشم فقط مشگل داره ممنون اگه راهنمایی کنید راه حل رو بگید واسه بعظی مشتریها میخوام بفرستم لیست محصولاتو خروجی فونتها مشگل داره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در بهمن 5، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 5، 2014 فکر نمیکنم مشکل داشته باشهفایل رو با یک ادیتور متن مثل netepad++ باز کنیداکسل در خواندن فایل csv فارسی مشکل داره Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
film2serial ارسال شده در بهمن 6، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 6، 2014 ممنون بابت پاسختون درست شد ولی چطور میتونم به صورت لیست دربیارمش داخل نود پد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در بهمن 12، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 12، 2014 در انجمن جستجو کنید. نرم افزار csv خوان گذاشته بودم Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .