fmmajd ارسال شده در بهمن 6، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 6، 2014 سلاممن یه ماژول انگلیسی خریدم، که یه مشکلی داره. تیکت زدم بهشون و دسترسی دادم، حالا میگن زبون سایت عربیه ما نمیهمیم، موقتا انگلیسیش کن.چه طوری اینکارو بکنم که مشکلی پیش نیاد؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در بهمن 6، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 6، 2014 از بومی سازی انگلیسی رو انتخاب کن و وارد سازی کنالبته بزار مدیران هم نظر بدن بعد انجام بده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در بهمن 6، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 6، 2014 به بومی سازی، بومی سازی برید و در بخش واردسازی اطلاعات کشور آمریکا یا usa را انتخاب کنید و فقط زبان را علامت بزنید تا از سایت پرستاشاپ دانلود بشه.بعد میتونید ماژول blocklanguage رو فعال کنید Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
fmmajd ارسال شده در بهمن 6، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 6، 2014 به بومی سازی، بومی سازی برید و در بخش واردسازی اطلاعات کشور آمریکا یا usa را انتخاب کنید و فقط زبان را علامت بزنید تا از سایت پرستاشاپ دانلود بشه.بعد میتونید ماژول blocklanguage رو فعال کنید Sent from my Xperia using Tapatalk proاینطوری مدیریت هم انگلیسی میشه؟فقط میخوام مدیریت انگلیسی شه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در بهمن 6، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 6، 2014 مدیریت رو با ساخت یک کارمند جدید انگلیسی کنید. یا کارمند فعلی رو ویرایش کنید Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
fmmajd ارسال شده در بهمن 10، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 10، 2014 سلاممن اینکارو کردم و درست شد.منتهی به بخش کاربری الان دوتا زبون اضافه شده. یعنی همه آدرسا با /fa شروع میشن. نمیشه یه کاری کنم فقط مدیریت انگلیسی داشته باشه و خود فروشگاه فقط فارسی باشه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در بهمن 10، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 10، 2014 خیر، فعال کردن زبان دیگه همینه، وقتی ماژول زبان رو غیر فعال کنین درست می شه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در بهمن 14، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 14، 2014 خیر ماژول زبان فقط نمایش رو غیرفعال میکنهشما زبانی که اضافه شده غیرفعال کنید، در بخش کاربری غیرفعال میشهبومی سازی » زبان Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saman1980 ارسال شده در اسفند 1، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 1، 2014 با عرض سلام و ادب خدمت همه کاربران و مدیران پرستا شاپبنده پرستا شاپ را به کمک مدیران هاست نصب کردم (یعنی اونا زحمت نصب اسکریپت را کشیدند)الان بخش کاربری سایت به زبان فارسی است. اما بخش مدیریت به زبان انگلیسی استبه بخش بومی سازی رفتم و دو تا زبان فارسی و انگلیسی را نشان میدهد. چیکار باید انجام بدهم تا بخش مدیریت هم فارسی بشود ؟ ممنون از همه عزیزان نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
fmmajd ارسال شده در اسفند 1، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 1، 2014 با عرض سلام و ادب خدمت همه کاربران و مدیران پرستا شاپبنده پرستا شاپ را به کمک مدیران هاست نصب کردم (یعنی اونا زحمت نصب اسکریپت را کشیدند)الان بخش کاربری سایت به زبان فارسی است. اما بخش مدیریت به زبان انگلیسی استبه بخش بومی سازی رفتم و دو تا زبان فارسی و انگلیسی را نشان میدهد. چیکار باید انجام بدهم تا بخش مدیریت هم فارسی بشود ؟ ممنون از همه عزیزاناز قسمت کارمندان، یوزر خودتون رو برای ویرایش انتخاب کنید و قسمت مدیریت رو فارسی بزنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saman1980 ارسال شده در اسفند 1، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 1، 2014 با عرض سلام و ادب خدمت همه کاربران و مدیران پرستا شاپبنده پرستا شاپ را به کمک مدیران هاست نصب کردم (یعنی اونا زحمت نصب اسکریپت را کشیدند)الان بخش کاربری سایت به زبان فارسی است. اما بخش مدیریت به زبان انگلیسی استبه بخش بومی سازی رفتم و دو تا زبان فارسی و انگلیسی را نشان میدهد. چیکار باید انجام بدهم تا بخش مدیریت هم فارسی بشود ؟ ممنون از همه عزیزاناز قسمت کارمندان، یوزر خودتون رو برای ویرایش انتخاب کنید و قسمت مدیریت رو فارسی بزنیدسلام دوست خوبم متشکرم از راهنمایی خوب شما این کار رو انجام دادم و بخش اعظم بخش مدیریت فارسی شد . از این بابت از شما ممنونم اما هنوز بخش منوی سمت چپ که عناوینی مثل Dashbord، Localization. catalog و ...... زیر منوهای مربوط به آن به صورت انگلیسی باقی موندن آیا باز میتونید راهنمایی بیشتر بفرمایید ؟مرسی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اسفند 2، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 2، 2014 از بخش مدیریت واردlocalization -> translationsبشید و در بخش Add / Update a language زبان فارسی رو انتخاب کنید و روی Add / Update کلیک کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
anaz ارسال شده در فروردین 17، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 17، 2015 با سلام و تشکردوست اگر از جوابی که دادید تشکر می کنم این کار را انجام می دهم ولی این اورر را می دهدCannot connect to the PrestaShop website to get the language list. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehranjo ارسال شده در فروردین 17، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 17، 2015 میتونید به این آدرس برید https://www.prestashop.com/en/translationsبسته زبان فارسی را دانلود کنید با نام fa.gzip و سپس به همون بخش قبلی برید ولی به جای انتخاب add/update اینبار از بخش پاینی آن فایل دانلود شده را انتخاب کنید و دکمه وارد سازی یا آپلود را بزنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .