film2serial ارسال شده در بهمن 6، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 6، 2014 با سلام خسته نباشید من نماده درگاه رو نصب کردم توی قسمت پیکربندی لطفا فایل eNamadLogo.htm را در روت فروشگاه خود کپی کنید. اینو نوشته میشه راهنمایی کنید که پوشه ی زیپ رو باید جایی که گفته کپی کنم یا باید اکسترکتش کنم و مسیرش هم که گفته کجاست با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در بهمن 6، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 6، 2014 روت همون public سایت هست، اچ تی ام ال هست این فایلی که گفتین فقط همون جور که هست آپلود کنین، نیاز به کار خاصی نیست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
meisam1366 ارسال شده در بهمن 8، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 8، 2014 ببخشید سوالی که برام پیش اومد یک سایت چقدر طول میکشه نماد الکترونیک بهش تعلق بگیره منظور همان تائید شدن سایت هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
milad207590 ارسال شده در بهمن 8، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 8، 2014 ببخشید سوالی که برام پیش اومد یک سایت چقدر طول میکشه نماد الکترونیک بهش تعلق بگیره منظور همان تائید شدن سایت هستُسلاماگر مدارک کامل باشه در بهترین حالت 3 ماه زمان می بره ولی با شرایط الان که خیلی سخت کردن واذیت هم می کنن ممکن زمان دریافت نماد بیشتر هم بشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
اکبر مقدم ارسال شده در بهمن 8، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 8، 2014 سلام چه وقت طول میکشه تا نامه تایید پستی بذدستمون برسه تو پنل اعلام کرده ارسال کرده ولی کد رهگیری پستی رو نزده حدود یه هفته پیشم پول رو واریز کردم شماره تلفن با موبایل تایید شده ولی هنوز تاییدیه پستی نیومده واسم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
samzi ارسال شده در آبان 15، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 15، 2016 با سلام خسته نباشید من نماده درگاه رو نصب کردم توی قسمت پیکربندی لطفا فایل eNamadLogo.htm را در روت فروشگاه خود کپی کنید. اینو نوشته میشه راهنمایی کنید که پوشه ی زیپ رو باید جایی که گفته کپی کنم یا باید اکسترکتش کنم و مسیرش هم که گفته کجاست با تشکر سلام من هم این مشکل رو دارم کجا باید کپی کنم این فایلو؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در آبان 15، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 15، 2016 سلام من هم این مشکل رو دارم کجا باید کپی کنم این فایلو؟ سلام.احتیاجی به این کار نیست.ماژول رو از لینک زیر دانلود و نصب کنید.namadکد نماد رو در کادر اول وارد کنید. موفق باشید واکنش ها : samzi 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .