hidden ارسال شده در بهمن 7، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 7، 2014 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در بهمن 7، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 7، 2014 من از کد نویسی اطلاعی ندارم، اما یه راه به نظرم می یاد شتید به دردتون بخورهکارکرد این جدول چیه؟ یه جا درست کنین مثلا توی ادیتور پرستاشاپ از کد منبع کدها رو بر دارین و توی کد منبع همون صفحه مدیریت محتوا بزارین، یا جای دیگه به همین حالت درست کنین و بزارین این طوری خروجی رو خودتون می بینین که چی می شه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
fmmajd ارسال شده در بهمن 7، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 7، 2014 منظورتون از اینکه جدولو نشون نمیده چیه؟کشو خالی کردید؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در بهمن 8، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 8، 2014 سلاماولا که باید جدول داخل تگ body باشه که نیستثانیا نیازی به تگهای html و head نیست موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در بهمن 8، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 8، 2014 من از کد نویسی اطلاعی ندارم، اما یه راه به نظرم می یاد شتید به دردتون بخورهکارکرد این جدول چیه؟ یه جا درست کنین مثلا توی ادیتور پرستاشاپ از کد منبع کدها رو بر دارین و توی کد منبع همون صفحه مدیریت محتوا بزارین، یا جای دیگه به همین حالت درست کنین و بزارین این طوری خروجی رو خودتون می بینین که چی می شهمنظورتون از اینکه جدولو نشون نمیده چیه؟کشو خالی کردید؟من این جدول رو با استفاه از یه سایت که انلاین جدول رو میسازه ساختم و در اخر کدی که بهم داد رو گذاشتم توی سایت... توی ادیتور پرستا نمایش میده جدول رو اما وقتی صفحه رو ایجاد میکنی دیگه نمایش نمیده فقط هر متنی نوشته باشی توی جدول نشون میده کادرهای جدول رو نشون نمیدهسلاماولا که باید جدول داخل تگ body باشه که نیستثانیا نیازی به تگهای html و head نیست موفق باشیدعزیز من از طریق سایت انلاین ساخت جدول اینکارو کردم و اینو ساختم. ایا نرم افزاری یا سایتی برای ساخت اشنا دارید ادرس بدید یا امکان هست این کد رو برام درست کنید نمایش بده تو فروشگاه ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در بهمن 8، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 8، 2014 این سایت رو یکی از دوستان که دانشجوی ارشد برنامه نویسی هست معرفی کردهhttp://www.w3schools.comlسایت خوبیه ولی برای شما که اطلاعات دارین، البته یه سری مطالب آموزشی هم داره، تست آنلاین کد هم دارهtry it your self تست آنلاین هست می تونین از چند امکانش استفاده کنین مثلا تعریف یه کار و ارتقا اون و... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در بهمن 8، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 8، 2014 سلامتگهای style body html header meta رو حذف کنید احتمالا درست میشه موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در بهمن 14، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 14، 2014 سلامتگهای style body html header meta رو حذف کنید احتمالا درست میشه موفق باشیدداداش الان اینطوری هست بازم نمایش نمیده ممنون میشم یه نگاه بهش بندازید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در بهمن 20، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 20، 2014 عزیزان کسی وقت نداره یه نگاه بندازه به کد من که هر کار تونستم کردم اما این کد درست نشد که نشد... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در اسفند 23، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 23، 2014 هر کار کردم هنوز بعد از حدود 1 ماه نتونستم درست کنم مشکل کجاست؟توی سیستم های دیگه مثل بلاگفا و میهن بلاگ تست کردم بدون مشکل هست اما تو سیستم پرستا شاپ نشون نمیده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .