cinemaut ارسال شده در بهمن 8، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 8، 2014 سلاممیخواستم فیلدهای ثبت نامو تغییر بدم مثلا به جای آدرس یه فیلد دیگه بزارم کدوم فایل رو باید ویرایش بدم و چطوری ؟ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
cinemaut ارسال شده در بهمن 8، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 8، 2014 دوستان کسی نیست که کمک کنه نسخه پرستاشاپ 1.6 هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در بهمن 8، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 8، 2014 دوست گرامی عجله نکنین پاسخ می گیرینبرای تغییر فیلد ها دو تا راه داره ، یکی ترجمه رو تغییر بدین، برای حذف بعضی هاشون هم فیلم آموزشی تنظیمات پرتاشاپ رو آقا بهمن درست کردن، سرچ کنین توی فیلم نشون داده که قیلد شرکت و ادرس دوم رو چه جوری حذف کنینبرای ایجاد تغییر بیشتر هم باید بدین براتون درست کنن یا خودتون کدها رو تغییر بدین واکنش ها : nasimparsi 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasimparsi ارسال شده در بهمن 9، 2016 گزارش Share ارسال شده در بهمن 9، 2016 دوست گرامی عجله نکنین پاسخ می گیرین برای تغییر فیلد ها دو تا راه داره ، یکی ترجمه رو تغییر بدین، برای حذف بعضی هاشون هم فیلم آموزشی تنظیمات پرتاشاپ رو آقا بهمن درست کردن، سرچ کنین توی فیلم نشون داده که قیلد شرکت و ادرس دوم رو چه جوری حذف کنین برای ایجاد تغییر بیشتر هم باید بدین براتون درست کنن یا خودتون کدها رو تغییر بدین اون فیلم گویا برای ویرایش های قدیمی پرستاشاپ بوده. اکنون برای حذف فیلد هایی مانند شرکت و .. آیا راهی وجود داره؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
movie131 ارسال شده در بهمن 13، 2016 گزارش Share ارسال شده در بهمن 13، 2016 تا اونجایی که یادمه چند تا فایل باید ویرایش شه به فولدر قالبتون برین address.tpl authentication.tpl order-opc-new-account.tpl رو کاملا بررسی و ویرایش کنید =================================== در پایان به قسمت روت رفته فوادر classes فایل Address.php رو هم باید ویرایش کرد ========================= با کمی حوصله میشه فیلد های اضافی رو حذف کرد موفق باشید واکنش ها : پزشک سایت 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پزشک سایت ارسال شده در فروردین 5، 2017 گزارش Share ارسال شده در فروردین 5، 2017 سلام دوستان من تونستم فیلدهای اضافه را حذف کنم، ولی خیلی نامرتب هست، استان انتها ، کشور وسط و.... اگر بخوایم مرتب کنیم چه کار باید بکنیم قالب من دستچین هست از مدیران خوب انجمن هم خواهش می کنم در ویرایش ها بعدی یکبار برای همیشه این مشکل را حل کنند و فیلدهای اضافی و نامرتبی را درست کنن از همین حالا از زحماتشان تشکر می کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasimparsi ارسال شده در فروردین 8، 2017 گزارش Share ارسال شده در فروردین 8، 2017 دوستان لطفا بگین هم اکنون امکان حذف کدام فیلدها وجود داره و با چه روشی؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeid5000 ارسال شده در فروردین 8، 2017 گزارش Share ارسال شده در فروردین 8، 2017 سلام دوستان من تونستم فیلدهای اضافه را حذف کنم، ولی خیلی نامرتب هست، استان انتها ، کشور وسط و.... اگر بخوایم مرتب کنیم چه کار باید بکنیم قالب من دستچین هست از مدیران خوب انجمن هم خواهش می کنم در ویرایش ها بعدی یکبار برای همیشه این مشکل را حل کنند و فیلدهای اضافی و نامرتبی را درست کنن از همین حالا از زحماتشان تشکر می کنم بومی سازی > کشورها > ویرایش کشور ایران > در بخش "ساختار آدرس" می تونید ترتیب فیلدها رو درست کنید یا برخی فیلدها رو اضافه یا حذف کنید. البته در قالب پیشفرض این روش کار میکنه بقیه قالبها رو مطمئن نیستم واکنش ها : پزشک سایت 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پزشک سایت ارسال شده در فروردین 12، 2017 گزارش Share ارسال شده در فروردین 12، 2017 بومی سازی > کشورها > ویرایش کشور ایران > در بخش "ساختار آدرس" می تونید ترتیب فیلدها رو درست کنید یا برخی فیلدها رو اضافه یا حذف کنید. البته در قالب پیشفرض این روش کار میکنه بقیه قالبها رو مطمئن نیستم سلام، وقت بخیر آقا دستت درد نکنه، پاسخ به موقعی بود، داشتم ناامید می شدم. برای قالب دستچین امتحان کردم شد. تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasimparsi ارسال شده در خرداد 4، 2017 گزارش Share ارسال شده در خرداد 4، 2017 دوستان گرامی آیا امکان حذف دو مورد: جنسیت و تاریخ تولد از فیلدهای نام نویسی سبد خرید وجود داره؟ من تونستم از بخش بومی سازی فیلدهای مانند شرکت - آدرس 2 - تلفن ثابت رو حذف کنم ولی نمی دونم کدوم گزینه رو باید حذف کنم تا تاریخ تولد و جنیسیت یا عنوان اجتماعی هم حذف بشه همچنین بنده اکنون چیزهایی در ساختار آدرس در بخش بومی سازی ایران باقی گذاشتم این گزینه ها هست. لطفا بگین اگر به این صورت باشه به روند نام نویسی و خرید مشتری ها آسیبی وارد نمی شه و پرستاشاپ به خوبی کار خواهد کرد ( نمی دونستم گزینه ی vat-number چیه ) firstname lastnameaddress1postcode cityCountry:namephone_mobile با وجود اینکه تنها همین 5 مورد باقی مونده هنوز تاریخ تولد و جنیست در روند نام نویسی وجود داره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hamidmahdood ارسال شده در بهمن 10، 2018 گزارش Share ارسال شده در بهمن 10، 2018 بومی سازی > کشورها > ویرایش کشور ایران > در بخش "ساختار آدرس" می تونید ترتیب فیلدها رو درست کنید یا برخی فیلدها رو اضافه یا حذف کنید. البته در قالب پیشفرض این روش کار میکنه بقیه قالبها رو مطمئن نیستم سلام روی قالب الکترون با تغییر ساختار آدرس فیلد ها جابجا نمیشن لطفا راهنمایی بفرمایید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sajjad.zand ارسال شده در اسفند 29، 2018 گزارش Share ارسال شده در اسفند 29، 2018 سلام من میخوام فیلد شماره تلفن در مرحله ثبت نام (نه آدرس) باشه. چطور میتونم این کار رو انجام بدم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sajjad.zand ارسال شده در اسفند 29، 2018 گزارش Share ارسال شده در اسفند 29، 2018 سلام روی قالب الکترون با تغییر ساختار آدرس فیلد ها جابجا نمیشن لطفا راهنمایی بفرمایید من موارد زیر رو اضافه کردم و جواب گرفتم. firstname lastname Country:name State:name city address1 postcode phone phone_mobile ترتیب در بخش کاربری: نام نام خانوادگی کشور استان شهر آدرس کدپستی تلفن ثابت تلفن همراه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در اسفند 30، 2018 گزارش Share ارسال شده در اسفند 30، 2018 سلام من میخوام فیلد شماره تلفن در مرحله ثبت نام (نه آدرس) باشه. چطور میتونم این کار رو انجام بدم؟ سلام پرستاشاپ در جدول مشتری در دیتابیس، فیلد تلفن نداره و فقط داخل آدرس هست. برای اینکار باید پرستاشاپتون دستکاری (اورراید) بشه که کار استانداردی نیست. واکنش ها : sajjad.zand 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mamad ارسال شده در شهریور 30، 2019 گزارش Share ارسال شده در شهریور 30، 2019 سلام دوستان کسی میتونه راهنمایی کنه که کدهای فایل authentication.tpl رو برای تبدیل فیلد کدپستی و موبایل از نوع عددی به رشته ایی و همین طور حذف فیلد تاریخ تولد ویرایش کنیم؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .