NaSRi ارسال شده در فروردین 3، 2012 گزارش Share ارسال شده در فروردین 3، 2012 دوستان من چند وقتی هست که وقتی مشتری خرید میکنه دیگه تو قسمت سفارشات نمیاد چی کارش کنم که درست شه ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در فروردین 3، 2012 گزارش Share ارسال شده در فروردین 3، 2012 می تونه از هاست ناسازگار باشه و یا عدم دسترسیی 777 به بعضی پوشه ها و یا تغییراتی که ایجاد کردید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در فروردین 3، 2012 گزارش Share ارسال شده در فروردین 3، 2012 این از اتفاقات نادر میتونه باشه. از کدوم نسخه استفاده میکنید؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
NaSRi ارسال شده در فروردین 3، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 3، 2012 نسخه اخر همنین 1.4.6 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در فروردین 3، 2012 گزارش Share ارسال شده در فروردین 3، 2012 ماژولی نصب نکردید؟ در فایلها دست نبردید؟ فایلی رو به اشتباه پاک نکردید؟تنظیمات اشتباه انجام ندادید؟ خود به خود که نمیشه اینطور بشه مگر این که هاست مشکل داشته باشه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
NaSRi ارسال شده در فروردین 3، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 3، 2012 والا نمیدونم چی کار کرم ... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در فروردین 4، 2012 گزارش Share ارسال شده در فروردین 4، 2012 ماژول هایی که جداگانه نصب کردید غیرفعال کنید.تنظیمات رو بررسی کنید.فایل های پرستاشاپ رو دوباره جایگزین کنیداگر نشد رمز بخش مدیریت رو برای بنده ارسال کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
NaSRi ارسال شده در فروردین 6، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 6، 2012 فک کنم مشکل از هاست بود چون الان درست شده ولی تو قسمت پیام ها این میاد در 06/01/2012 12:34:13 از خصوصی:Payment AcceptedWarning : the secure key is empty, check your payment account before validation زمانی که یک پیام را خواندید، لطفا روی تیک سبز کنار آن کلیک کنید. چه کارش کنم ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در فروردین 6، 2012 گزارش Share ارسال شده در فروردین 6، 2012 این مشکل به خاطر ماژول زرین پاله. مهم نیست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .