mohamedx6 ارسال شده در بهمن 12، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 12، 2014 سلامبنده ابتدای کار سفارش ساخت یک فروشگاه تجاری به یکی از شرکت های نسبتا مطرح دادم ولی بعد از چند روز از کار انجام شده راضی نیستم و با اینکه چند روز روش وقت گذاشتم و محصولاتم رو چیدم ولی بازم راضی نیستم و تصمیم گرفتم بیام پرستا شاپ و از پرستا شاپ و همچنین یک قالب زیبا و کاربر پسند استفاده کنم .الان بنده هم هاست دارم و هم دومین و فروشگاهم تکمیله ولی می خوام کلا بریزمش بهم و یه فروشگاه پرستایی استفاده کنم روی همین هاست و دومین( پرستا رو روی لوکال نصب کردم و خوشم اومد)حتی مرحله اول نماد اعتماد هم انجام شده(تایید آدرس کد پستی).لطفا به صورت کامل راهنمایی کنید از اینکه الان باید چه کار کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در بهمن 12، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 12، 2014 پیشنهاد میشه یه چند روزی ، حداقل یه هفته ، با پرستاشاپ در لوکال کار کنید و زیر و بمشو دربیارین و اموزش های انجمن رو بخونید ، سپس اگر دیدین به دردتون میخوره و میتونید مدیریتش کنید و ... اون موقع برای خرید قالب و ماژول و غیره اقدام نمایید . صرفا با یک بار دیدن و تست کردن رو لوکال هاست نمیتونید بفهمید یک اسکریپت برای کار شما مناسبه یا نه و اگه اول کار دقت نکنید ممکنه کل هزینه هایی که کردین به هدر بره ، طبیعتا بنده به عنوان مدیر این انجمن پرستاشاپ رو تصدیق میکنم و حتی امسال نیز پرستاشاپ به عنوان برترین فروشگاه ساز اوپن سورس با رای مردمی انتخاب شد ( تو ایران رو نمیگم ، خارج از ایران رو میگم ) اما همیشه بهترین اسکریپت برای هر فردی مناسب نیست و بنابر شرایط و دانش و شخصیت و هدف و بودجه و خیلی چیزای دیگه باید فروشگاه ساز رو انتخاب کرد .تست کنید چند روز و یاد بگیرین تا اونجا که میتونید ، بعد اقدام به راه اندازی فروشگاه کنید ، این فکر که در طول مدیریت فروشگاه یاد میگیرم ، فکری اشتباه است و فقط باعث به هدر رفتن هزینه ها و مشکلات بسیار خواهد شد ، چرا که باید اول مقدمات رو حداقل یاد بگیرین ، سپس فروشگاه واقعی راه اندازی کنید . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohamedx6 ارسال شده در بهمن 12، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 12، 2014 صحبت های شما کاملا درستهمنو مدیریتش تو همه ی قالب ها همین شکلیه؟ یا ربطی نداره؟ماژول ها چی برای یک فروشگاه محصولات الکترونیکی چه ماژول هایی نیازه؟ به طور مثال همون قالب الکترو مارکت تمام ماژول های لازم رو داره؟ یا باید تازه اقدام به نصب انواع مختلف ماژول کرد؟برای راه اندازی پرستا رو همین هاست و دامنه ای که دارم مشکلی که وجود نداره؟برای نماد اعتماد چی دوباره باید اقدام کنم؟فعلا همین ها رو ممنون میشم جواب بدید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
milad207590 ارسال شده در بهمن 12، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 12، 2014 ُسلاممنو های مدیریت برای قالب های مختلف فرقی نداره و فقط تو وژن های مختلف خود پرستا شاپ فرق می کنه که اونم روز به روز بهتر میشهمن که از پرستا شاپ خیلی راضی هستم واز لحاظ کار کردن هم خیلی راحت هست و مزیت های زیادی هم داره به طوری که می تونم بگم جزو بهترین فروشگاه ساز های متن باز هستدر مورد نصب ماژول بسته به نوع استفاده مورد نظر ماژول احتیاج دارین واکثر ماژول های عمومی یک فروشگاه رو دارهو در مورد نماد الکترونیک اینکه نماد برای دامنه صادر میشه و رابطی به فروشگاه شما نداره که چی باشه و شکل ظاهری فرق کنه در صورتی احتیاج به نماد مجدد هستین که بخواین فروشگاه رو روی دامنه دیگه نصب کنین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohamedx6 ارسال شده در بهمن 12، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 12، 2014 پنل مدیریت زبان فارسی نداره؟منظورم اینه به طور کل فارسی باشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
milad207590 ارسال شده در بهمن 12، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 12، 2014 پنل مدیریت زبان فارسی نداره؟منظورم اینه به طور کل فارسی باشهپنل مدیریت پرستا شاپ کاملا فارسی هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در بهمن 12، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 12، 2014 سلامنسخه انجمن ما رو اگه نصب کنید فارسیه موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohamedx6 ارسال شده در بهمن 12، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 12، 2014 با تشکر ویژه از همه بنده تصمیم خودم رو گرفتم و می خوام وب سایتم رو پاک کنم و از پرستا استفاده کنم ولی نمی دونم چطوری شروع کنم( چطوری حذفش کنم ) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در بهمن 12، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 12، 2014 دیتابیس جدید ایجاد کنین و اموزش نصب پرستاشاپ رو مطالعه کنین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohamedx6 ارسال شده در بهمن 13، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 13، 2014 حتما باید دیتا بیس فعلی رو حذف کنم یا نیاز نیست فقط یه حجمی گرفته؟فقط تو قسمت آموزش نصب پرستا شاپ ابتدای فایل این جمله رو نمی دونم چطور عملیاتیش کنم( ما در این راهنما از آموزش نحوه انتقال فایل های نصب پرستا شاپ بر روی سرور صرف نظر می کنیم)سوال آخر اینکه نسخه روی لوکال رو به راحتی نصب کردم و حالا می خوام بدونم که روی هاست که گیر و گور خاصی نداره؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در بهمن 13، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 13، 2014 سلامفایل زیپ پرستاشاپ رو آپلود و سپس در هاستتون اکسترکت کنیداگه هاستتون در حد نرمال باشه مشکلی نخواهید داشت موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohamedx6 ارسال شده در بهمن 13، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 13، 2014 سلامفایل زیپ پرستاشاپ رو آپلود و سپس در هاستتون اکسترکت کنیداگه هاستتون در حد نرمال باشه مشکلی نخواهید داشت موفق باشیدخوب خدا رو شکر بدون هیچ مشکلی نصب شداما چطوری می تونم سایت جدید رو جایگزین سایت قبلی کنم؟و اینکه تا زمانی که محصول نذاشتم از دسترس خارج باشه؟و همچنین الان می تونم اقدام به خرید قالب بکنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در بهمن 13، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 13، 2014 خوب هر چی دارین اگه نیاز ندارین پاک کنید دیگه اعم از دیتابیس و فایل و ... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohamedx6 ارسال شده در بهمن 13، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 13، 2014 اما چطوری می تونم سایت جدید رو جایگزین سایت قبلی کنم؟و اینکه تا زمانی که محصول نذاشتم از دسترس خارج باشه؟و همچنین الان می تونم اقدام به خرید قالب بکنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در بهمن 13، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 13، 2014 سلامپرستاشاپ رو نصب میکنید و روی حالت تعمیرات قرار میدهیدپس از نصب میتونید قالب تهیه و نصب کنید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohamedx6 ارسال شده در بهمن 13، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 13، 2014 نصبش کردم ولی نمی دونم چطوری آدرس جدید رو جای آدرس قبلی بزارم و نیازی به نوشتن پرستا شاپ دیگه نباشهآدرس قدیم:www.-------------.irآدرس جدید:www.----------.ir/prestashop نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در بهمن 13، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 13، 2014 دو تا راه هست: نصب به صورت ساب دامین و نصب به صورت شاخه، اگه هاستتون اجازه بدهتوی گوگل سرچ کنین هر دو آموزش موجوده و سخت هم نیست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohamedx6 ارسال شده در بهمن 14، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 14، 2014 1.هر کاری می کنم آرم شمایل سایت عوض نمیشه2. چطوری می تونم اینو درست کنم(دوتا نباشه فقط یکی باشه)http://upload7.ir/imgs/2014-11/91839123030785352590.png3. نحوه تعیین حداقل مبلغ برای خرید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohamedx6 ارسال شده در بهمن 15، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 15، 2014 up... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در بهمن 15، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 15، 2014 1. تغییر لوگو2. تنظیمات - سئو و url3 رو فعلا تست نکردمدو تا مورد اول رو تایپک های آموزششون کامل هست، سرچ کنین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohamedx6 ارسال شده در بهمن 18، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 18، 2014 سلامبهترین سایز تصویر برای محصولات و همچنین هدر و زیر شاخه ها چیست؟الان بنده روی همین قالبی که دارم ( پلیکان ) چند تا سایز مختلف را گذاشتم همشونم بی کیفیت در میاد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در بهمن 18، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 18، 2014 کیفیت عکس که ربطی به سایز نداره! شما گاهی اوقات باید کیفیت رو فدای سرعت لود سایت کنیتوی گوگل آموزش کاهش حجم عکس رو سرچ کنینبرای سایز دقیق قالب هم با طراح قالب صحبت کنین، هر قالب فرق می کنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohamedx6 ارسال شده در بهمن 19، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 19، 2014 برای حذف کادر انتخاب واحد پول از کجا باید اقدام کرد؟ الان واحد پول روی تومان تنظیم شده و همه چیز به درستی کار میکنه فقط می خوام این کادر بالا حذف بشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در بهمن 19، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 19، 2014 ماژول بلوک واحد پول blockcurrencies رو غیر فعال کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohamedx6 ارسال شده در بهمن 19، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 19، 2014 تفاوت قالب های لئو با قالب های ایرانی چیه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .