nasimparsi ارسال شده در بهمن 12، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 12، 2014 با درود و خسته نباشید دوستان گرامی من ویرایش 1.6 پرستا شاپ رو نصب کردم. زمانی که روی ورود به بخش مدیریت کلیک می کنم متو به این نشانی می بره:http://efarvahar.ir/admin و توی این نشانی هم خبری از بخش ورود و درخواست نام کاربری و گذرواژه نیست توی فایل ها هم گشتم و پوشه ی ادمین که شماره جلوش باشه پیدا نکردم (لطفا عکس پیوست شده را ببنید) باید چکار کرد دوستان؟ با سپاساین هم فایل ها در سی پنل که اصلا پوشه ای به نام ادمین وجود نداره بدبختانه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در بهمن 12، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 12، 2014 پوشه رو اشتباهی شاید پاک کردین ، برگردونید از بسته زیپ پرستاشاپ . بعد کپی کنید تو هاست و اسم پوشه رو عوض کنید و با اون اسم وارد میدریت بشین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasimparsi ارسال شده در بهمن 12، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 12، 2014 پوشه رو اشتباهی شاید پاک کردین ، برگردونید از بسته زیپ پرستاشاپ . بعد کپی کنید تو هاست و اسم پوشه رو عوض کنید و با اون اسم وارد میدریت بشینپس دوست گرامی من تنها پوشه ی ادمین رو دوباره بارگزاری کنم توی سی پنل و نامش رو عوض کنم مثلا به: Admin2456 و سپس می تونم وارد بشم؟ البته فایل ها رو پاک کردم و دوباره دارم نصب می کنم. امیدوارم این بار دشواری حل بشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در بهمن 12، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 12، 2014 بعد از نصب پوشه install رو پاک کنین و اسم admin رو تغییر بدین مشکلی نیست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasimparsi ارسال شده در بهمن 14، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 14، 2014 دوستان گرامی از اونجایی که روی ایجاد جستار (تاپیک) حساسیت وجود داره پرسش دیگه ی خودم رو همین جا مطرح می کنم. لطفا راهنمایی فرمایید: چگونه می تونم یک گرداننده (مدیر یا ادمین) دیگه بسازم تا دیگران با مراجعه به بخش ادمین وارد بخش گردانندگی بشن و بتونن کالاها رو تغییر بدن و کارهای مدیریتی انجام بدمن با سپاس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در بهمن 14، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 14، 2014 مدیریت -> کارمنداندسترسی ها و عناوین رو هم از منوی مدیریت میتونید تنظیم کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .