puzzelfix ارسال شده در بهمن 19، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 19، 2014 با توجه به صحبتهایی که با اقای نجفی (نویسنده این ماژول ) صورت گرفته ایشان فرمودند در صورتی که تعداد در خواست کننده ها بالا باشد این ماژول را ارزانتر می دهند بنابراین دوستانی که این ماژول را نیاز دارند اسم خود را ثبت کنند تا نفرات به حد نساب برسدبا تشکر تعداد نفرات تاکنون : 1- puzzelfix2-engineer_yasin3-nmh134-araz1araz5-tmehdis6-7-8-9-10- با تشکر چند نفر دیگه بیان تمومه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
engineer_yasin ارسال شده در بهمن 19، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 19، 2014 سلاممن نیاز دارمارزانتر شد به من خبر بدهید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
puzzelfix ارسال شده در بهمن 22، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 22، 2014 دوستان کسی دیگه این ماژولو نیاز نداره لطفا اگه می خواهین سریعتر درخواست بدین لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nmh13 ارسال شده در بهمن 22، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 22، 2014 سلام اگه با 1.6 همخوانی داره اعلام امادگی میکنم چند در میاد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
puzzelfix ارسال شده در بهمن 22، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 22، 2014 قیمتش بستگی به تعداد نفرات داره هم با 1.5 هم خوانی دارد هم با 1.6 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
اکبر مقدم ارسال شده در بهمن 22، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 22، 2014 علاوه بر نسخه 1.6 باید با قالب تجاری اگه خریده باشین همخوانی داشته باشه وگرنه باید یه هزینه دیگه برای ست کردن با قالب مورد نظرتون پرداخت کنین لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
puzzelfix ارسال شده در بهمن 23، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 23، 2014 دوست عزیز این ماژول رو آقای نجفی نوشتن و گفتن با همه قالب ها همخوانی دارد واگر نداشته باشد براتون درست می کنندو پیشتیبانی هم دارد ماژولش لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tmehdis ارسال شده در بهمن 23، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 23، 2014 یه ماژول دسته بندی هست که توی قالب فقط دسته بندی رو انجام میده نه توی پنل مدیریت مهم هم اینه که توی پنل مدیریت دسته بندی انجام بده و بشه راحت ویژگی ها رو تعریف کرد مثلا ویژگی های ساعت را توی یک دسته و ... اگر اون ماژول دسته بندی هست که قبلا هم بوده فایده نداره اگر قرار ماژولی با امکانات ذکر شده نوشته بشه من 100% می خوام و حاضرم راحت هزینه کنم مرسی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
اکبر مقدم ارسال شده در بهمن 23، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 23، 2014 خوب اگه با قالب الکترومارکت ست باشه منم خریدارم فقط قیمت نهایی رو ذکر کنین لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
engineer_yasin ارسال شده در بهمن 24، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 24، 2014 تخفیف اعمال شد؟ منتظریم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
puzzelfix ارسال شده در بهمن 26، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 26، 2014 دوستان اقای نجفی گفتن اگه تعداد به ده نفر برسه 25 در صد تخفیف میدنالبته ما به دنبال آن هستیم که مبلغ تخفیفو بالاتر ببریم لطفا عزیزان مدیر اگر کسی با اقای نجفی همکاری داشته از ایشان خواهش کنن که این مبلغو کم کنند چون واقعا خیلی عزیزان هستن که به این ماژول نیاز دارن البته من در تعجبم که چرا دوستان ipresta تاکنون خود شروع به نوشتن این ماژول نکردن با تشکر تقی خانی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در بهمن 26، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 26، 2014 سلامآقای نجفی جزئی از آی پرستا هستند و ما با هم رقابتی نداریم. همکار هستیم .قیمت ماژول هم نسبت به نمونه های خارجی بسیار پائینه و از نظر من هیچ نیازی به تخفیف نیست برای این ماژول. موفق باشید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
all of ارسال شده در بهمن 26، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 26، 2014 یکی توضیح بده کار این ماژول چیه شاید ما هم خواستیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
puzzelfix ارسال شده در بهمن 26، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 26، 2014 کاربرد این ماژول اینکه مشخصات سیستمتون نشون میده البته خود پرستا هم داره ولی خیلی ضعیفه و این ماژول قابلیت اینو داره که قسمت های مختلفو دسته بندی می کنه http://www.prestastore.ir/front-office-features/3-category-features.htmlاینم لینکه ماژوله خواستین یک نگاهی بندازین لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
all of ارسال شده در بهمن 26، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 26، 2014 یعنی اون جدول مشخصات هر محصول که در صفحه محصول نمایش داده میشه رو قویتر مدیریت میکنه؟؟؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mousanajafi ارسال شده در بهمن 26، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 26، 2014 با عرض سلام دوست گرامی all of با استفاده از این ماژول میتوانید ویژگی های محصول در بخش کاربری رو به صورت دسته بندی شده نمایش بدین ویژگی ها به صورت پیش فرض در پرستا شاپ ویژگی ها به صورت دسته بندی شده لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
puzzelfix ارسال شده در بهمن 27، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 27، 2014 با تشکر از اقای نجفی که به این پست سر زدن دوستان خواهشن یکم در تصمیم گیری عجله کنن چون من بیشتر نمی تونم صبر کنم و باید خریدمو بزنم با تشکرسلامآقای نجفی جزئی از آی پرستا هستند و ما با هم رقابتی نداریم. همکار هستیم .قیمت ماژول هم نسبت به نمونه های خارجی بسیار پائینه و از نظر من هیچ نیازی به تخفیف نیست برای این ماژول. موفق باشیددقیقا حق با شماست چون دوستی که این ماژول را نوشته بلاخره وقت گذاشته و با علم تجربش اینکارو کرده ولی منظور من این بود که معمولا فروشگاهای اینترنتی 90 در صدشون نمی گیرن و جمع می کنن و گفتم اگه این اتفاق بیافته دوستان کمتر ضرر بدن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nmh13 ارسال شده در بهمن 27، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 27، 2014 سلام تخفیف چی شد الان سایت خارجی هم نزدیک کریسمس تخفیف ویژه میذارن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
all of ارسال شده در بهمن 28، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 28، 2014 ممنونمتوجه شدم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
puzzelfix ارسال شده در بهمن 28، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 28، 2014 دوستانی که قصد خرید دارن اعلام کنند تا روز سه شنبه خریدمونو بکنیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nmh13 ارسال شده در اسفند 6، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 6، 2014 حراج چی شد؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
puzzelfix ارسال شده در اسفند 6، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 6، 2014 دوستان باید مبلغو به حساب اقای نجفی یا من بریزن تا اقای نجفی تخفیفو اعمال کنه منم منتظر شما هستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nmh13 ارسال شده در اسفند 6، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 6، 2014 مبلغ چی . مگه جایی برای خرید نیست اون سایت پس چی هستقیمت چند -تخفیف چقدر؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
puzzelfix ارسال شده در اسفند 6، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 6، 2014 اقای نجفی گفته اگه تخفیف می خواهین باید حداقل هشت نفرتون همزمان خرید کنند واسه همسن میگم یا پول به اقای نجفی بدیم یا به من من خودم مبلغمو کنار گذاشتم منتظر شماها هستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nmh13 ارسال شده در اسفند 6، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 6، 2014 قربونت برم من الان چقدر بدم تخفیف چند درصدهقیمت چنده ؟تخفیف چقدره؟همین جوری .....چجوری به دستمون میرسه با 1.6سازگاره پشتیبانی ..... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده