niyahel ارسال شده در اسفند 2، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 2، 2014 سلام به همه دوستای عزیزپرستوشاپو نصب کردم . درستو حسابی فارسی نیست . نمیدونم باید کاری انجام بدم بعد نصب که زبان کاملا فارسی بشه . آخه نصفو نیمه فارسیه . مثلا عکس رو ببینید http://up.persianscript.ir/uploads/9bb5-1.png نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehranjo ارسال شده در اسفند 2، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 2، 2014 سلام به همه دوستای عزیزپرستوشاپو نصب کردم . درستو حسابی فارسی نیست . نمیدونم باید کاری انجام بدم بعد نصب که زبان کاملا فارسی بشه . آخه نصفو نیمه فارسیه . مثلا عکس رو ببینید http://up.persianscript.ir/uploads/9bb5-1.pngاگه نسخه انجمن باشه باید فارسی باشه ولی یبار اگر اشتباه نکنم یکی از مدیران گفته بود که اگه فارسی نبود باید بریم به این آدرس: بومی سازی 》》 ترجمه ها و از بخش" افزودن / بروزرسانی یک زبان " زبان فارسی را انتخاب کنید و گزینه بروزرسانی را بزنید تا درست بشه ترجمه ها . البته اگر میخواهید صبر کنید تا یکی از مدیران هم نظر بده یا تایید کنه بعد امتحان کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در اسفند 2، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 2، 2014 خوشحالم مشارکت بیشتر شدهولی راه ارائه شده ناقصه و جواب نمی ده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
niyahel ارسال شده در اسفند 3، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 3، 2014 خب اگه ناقصه بگید کاملشو دوستان انشالله منم به زودی تو تاپیکا همکاری میکنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در اسفند 3، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 3، 2014 سلامزبان فارسی رو که بروز رسانی کنید ، آخرین تغییرات از بخش ترجمه پرستاشاپ به سایت شما منتقل میشه. همین کار برای شما کفایت میکنه.موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در اسفند 3، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 3، 2014 این راه رو تست کردم ، ماژول آتو آپگرید اصلا ترجمه نشده و بعضی موارد دیگه که مفصله ولی در کل اگه آپدیت پرستاشاپ رو دریافت کنین ترجمه بخش های زیر رو به جز موارد بالا ندارین که باید انجام بدین:ماژول های اختصاصی و ماژول پیکربندی قالب خارجی، البته اگه دانلود کردین یا از نسخه های انگلیسی سایتی استفاده کردین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .