moghimi ارسال شده در اسفند 2، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 2، 2014 با سلام به دوستانظاهرا ماژول پیکربندی قالب آپدیت 1.1.7 مشکل عمومی پیدا کرده، من هم گرفتار شدم، توی انجمن اصلی هم یکی دوتا راه حل دادن ، مشکل رو کامل حل نمی کنهبعد از تغییر عکس این خطا رو می ده Fatal error: Call to undefined method Tools::purifyHTML() in ...modules/themeconfigurator/themeconfigurator.phpon line 448 [PrestaShop] Fatal error in module themeconfigurator: Call to undefined method Tools::purifyHTML() دیباگ هم روشن کردم باز همین ارور رو دارهعکس رو می شه دستی آپ کرد، ولی لینک رو نمی شه تغییر داد! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehranjo ارسال شده در اسفند 2، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 2، 2014 با سلام به دوستانظاهرا ماژول پیکربندی قالب آپدیت 1.1.7 مشکل عمومی پیدا کرده، من هم گرفتار شدم، توی انجمن اصلی هم یکی دوتا راه حل دادن ، مشکل رو کامل حل نمی کنهبعد از تغییر عکس این خطا رو می ده Fatal error: Call to undefined method Tools::purifyHTML() in ...modules/themeconfigurator/themeconfigurator.phpon line 448 [PrestaShop] Fatal error in module themeconfigurator: Call to undefined method Tools::purifyHTML() دیباگ هم روشن کردم باز همین ارور رو دارهعکس رو می شه دستی آپ کرد، ولی لینک رو نمی شه تغییر داد!فعلا این مشکل با برگردوندن ماژول به ورژن قبلی حل میشه . و آپدیت نکردنش . چون مثل اینکه ورژن جدید ماژول فقط روی نسخه1.6.0.9 کارایی داره و بدون خطاست ولی روی ورژن های قبلی نباید آپدیت بشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
behnam_amini2 ارسال شده در اسفند 6، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 6، 2014 ای بابا منم همین مشکل رو پیدا کردماگه راه حلی پیدا شد خبر بدید ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در اسفند 6، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 6، 2014 راه حل ارائه شده رو باید برید، راه دیگه ای نداره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
behnam_amini2 ارسال شده در اسفند 6، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 6، 2014 میشه راهنمایی کنید من الان Backup ندارمو ورژن Theme Configurator من 1.1.7 است و می خوام اونو به 1.1.4 دانگرید کنمچطور این کارو انجام بدم ؟جایی هست بشه این ورژن رو دانلود کرد؟ یا روش دیگه ای دارد؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در اسفند 6، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 6، 2014 بک اپ نمی خوادماژول پیکربندی رو حذف کنپرستاشاپ 1.6.6 انجمن رو دانلود کن و از این پک ماژول رو بر دار و نصب کن، خودش جایگزین میشه، فقط آپدیت نکنی که می ره رو نسخه بالا دوباره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
behnam_amini2 ارسال شده در اسفند 6، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 6، 2014 بک اپ نمی خوادماژول پیکربندی رو حذف کنپرستاشاپ 1.6.6 انجمن رو دانلود کن و از این پک ماژول رو بر دار و نصب کن، خودش جایگزین میشه، فقط آپدیت نکنی که می ره رو نسخه بالا دوبارهمرسی از کمکت مشکل با ورژن قدیمی بر طرف شد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jamsoft ارسال شده در اسفند 7، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 7، 2014 من توی ماژول پیکربندی ی آیتم اضافه کردم ولی دیگه نمیتونم حذفش کنم !!! موقع حذف خطا میدهویرایش هم نمیشه ..وقتی ماژول رو حذف میکنم دوباره نصب میکنم دوباره اون آیتمه هستش !! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در اسفند 7، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 7، 2014 جواب رو که دادم تو پست بالا:ماژول پیکربندی رو حذف کن پرستاشاپ 1.6.6 انجمن رو دانلود کن و از این پک ماژول رو بر دار و نصب کن، خودش جایگزین میشه، فقط آپدیت نکنی که می ره رو نسخه بالا دوباره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jamsoft ارسال شده در اسفند 8، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 8، 2014 خوب منم همین کارو کردم ماژول رو حذف کردم و ماژول جدید رو از پرستا برداشتم و نصبیدم.ماژول قدیمی هم دیگه کار نمیده و هی خطا میده! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اسفند 9، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 9، 2014 احتمالا شما ماژول رو فقط از رو هاست پاک کردید. یکبار بازنشانی (تنظیم مجدد) رو بزنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jamsoft ارسال شده در اسفند 10، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 10، 2014 مرسیمشکل با تنظیم مجدد و کامپایل حل شد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .