majidzm ارسال شده در اسفند 3، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 3، 2014 سلامامیدوارم که همیشه شاد و سلامت باشین من عکس هایی که برای هر محصول آپلود میکنم رزولیشن 500 در 500 پیکسل هست ولی در لینک زیر که نمایش بزگتر عکس رو میزنم عکس ها با حاشیه دور سفید نمایش داده میشه و با رزولیشن و ابعاد کوچکتری نمایش داده میشه. لطف کنید لینک زیرو ببینید تا بهتر متوجه بشین:http://www.toysiran.ir/aroosak/11--kt6300-00101004.html منتظر راهنمایی های شما هستم پیشاپیش از توضیحاتتون ممنونم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehranjo ارسال شده در اسفند 3، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 3، 2014 سلام خدمت شما دوست بسیار عزیز . و ممنون از شروع بسیار زیبات. منم برای شما آرزوی شادی و سلامتی دارم.طبق تجربه من با پرستاشاپ اگر مایلید تصویر به طور کامل داخل کادر قرار بگیره بنظر من بهترین سایز 800* 800 پیکسل هست . البته این فقط تجربه شخصی من هست شاید دوستان نظر بهتری داشته باشند. امیدوارم با عروسک های قشنگت دل تموم بچه ها شاد باشه همیشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اسفند 3، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 3، 2014 تنظیمات » تصاویردر اینجا سایز تصاویر طبق قالب شما مشخص هست. معمولا بهتره عکس رو مطابق بزرگترین سایز آپلود کنین و یا سایز رو ویرایش کرده و به اندازه تصاویر خودتون تغییر بدیدفقط دقت کنید که برخی سایزها رو وقتی تغییر بدین ممکنه قالب رو به هم بریزه Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehranjo ارسال شده در اسفند 3، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 3، 2014 تنظیمات » تصاویردر اینجا سایز تصاویر طبق قالب شما مشخص هست. معمولا بهتره عکس رو مطابق بزرگترین سایز آپلود کنین و یا سایز رو ویرایش کرده و به اندازه تصاویر خودتون تغییر بدیدفقط دقت کنید که برخی سایزها رو وقتی تغییر بدین ممکنه قالب رو به هم بریزه Sent from my Xperia using Tapatalk proاز اونجایی که از این بخش بخاطر بی تجربگیم دل خوشی نداشتم به کسی معرفیش نکردم . نمیدونم چرا هربار میخوام سایز بخشی را تغییر بدم یه جای دیگه از قالب یا کیفیت عکساش میاد پایین یا قالب نامرتب میشه.البته احتمال زیاد من یجای کارم میلنگه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اسفند 4، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 4، 2014 افت کیفیت معمولا به این خاطره که بازسازی تصاویر بند انگشتی رو نمی زنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
majidzm ارسال شده در اسفند 4، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 4، 2014 ممنون از راهنمایی های دوستان اگه بخوام عکس رو با سایز 500 در 500 پیکسل بدم و با همین سایز نمایش بده باید چیکار کنم که دیگه حاشیه دور سفید نداشته باشه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در اسفند 4، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 4، 2014 معمولا خود قالب چند تا عکس نمونه یا محصول نمونه می ذاره و medium-default سایز عکسی هست که نمایش محصول رو انجام می ده، یعنی سایز میدوم دیفالت رو نگاه کنین چند در چنده؟ بعد عکس ها رو اگه بخواین فیت بشه با فتوشاپ هم سایز اون کنینجناب مهران جو هم همین توصیه رو نگاه کنن، البته بعضی قالب ها هم یه عکس نمایش موقعیت می ذاره و توش اندازه عکس ها رو می ده ولی راه اول تابلوتره! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اسفند 6، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 6، 2014 بعد از هر تغییری در سایز عکس باید در پایین صفحه همان سایز عکس را برای بخش های مختلف بازسازی کنید وگرنه کشیده یا تار میشه Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
majidzm ارسال شده در اسفند 7، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 7، 2014 سلام دوستانممنون از توجهتون و پاسخ هاتون واقعا بهم کمک میکنهامیدوارم که بتونم جای دیگه جبران کنم یه سوال یگهوقتی تو گوگل آدرس سایت رو سرچ میکنم زیر لینک سایتم نوشته "فروشگاه قدرت گرفته از پرستاشاپ"چطور باید اینو جایگزینش کنمتو تنظیمات مدیریت و قالب چیزی پیدا نکردم https://www.google.com/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=site:www.toysiran.ir نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehranjo ارسال شده در اسفند 7، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 7، 2014 سلام دوستانممنون از توجهتون و پاسخ هاتون واقعا بهم کمک میکنهامیدوارم که بتونم جای دیگه جبران کنم یه سوال یگهوقتی تو گوگل آدرس سایت رو سرچ میکنم زیر لینک سایتم نوشته "فروشگاه قدرت گرفته از پرستاشاپ"چطور باید اینو جایگزینش کنمتو تنظیمات مدیریت و قالب چیزی پیدا نکردم https://www.google.com/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=site:www.toysiran.irسلام باید بری به این مسیر :تنظیمات 》 seo و url صفحه index را ویرایش کن. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
majidzm ارسال شده در اسفند 7، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 7، 2014 دوستان اگه اسباب بازی و عروسک نیاز داشتین من میتونم 30% زیر قیمت فروش مغازه ها براتون تهیه کنم تا شاید گوشه ای از لطف شمارو جبران کرده باشم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اسفند 14، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 14، 2014 سلام دوستانچطور میتونم کد اسکریپت وب گذرو تو قالب سایت بزارم؟سوالاتتون رو در بخش مرتبط بپرسید قبل از ارسال پست در انجمن جستجو کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tajahmadi ارسال شده در اسفند 31، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 31، 2014 متاسفانه من قادر به تغییر عکسهای پیشفرض نیستمبرای اینکار با پیغام زیر مواجه میشوم: [PrestaShop] Fatal error in module themeconfigurator: Call to undefined method Tools::purifyHTML() نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehranjo ارسال شده در اسفند 31، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 31، 2014 متاسفانه من قادر به تغییر عکسهای پیشفرض نیستمبرای اینکار با پیغام زیر مواجه میشوم: [PrestaShop] Fatal error in module themeconfigurator: Call to undefined method Tools:[emoji14]urifyHTML()این مشکل بخاطر بروزرسانی ماژول پیکربندی قالب و مشکل داشتنش با پرستاشاپ 1.6.0.6 هست. باید ورژن قبلی را از بسته پرستاشاپ فارسی داخل پوشه modules بردارید و کپی کنید تو هاست تا جایگزین ورژن قبلی بشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .