tamacomputer ارسال شده در اسفند 13، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 13، 2014 با سلامبنده برای مدیریت بخش های مختلف سایتم و درج محصولات و کلیه کارهای مدیریتی سایت حدود 13 نفر استخدام کردم ، خواسته من اینه که هرگونه تعریف کالا و یا ویرایش آنها فقط و فقط با تایید مدیریت فعال شوند و بر روی سایت قرار بگیرند آیا همچین امکانی در پرستا شاپ وجود داره؟ لطفا در این زمینه راهنمایی کنیدبا تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehranjo ارسال شده در اسفند 13، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 13، 2014 با سلامبنده برای مدیریت بخش های مختلف سایتم و درج محصولات و کلیه کارهای مدیریتی سایت حدود 13 نفر استخدام کردم ، خواسته من اینه که هرگونه تعریف کالا و یا ویرایش آنها فقط و فقط با تایید مدیریت فعال شوند و بر روی سایت قرار بگیرند آیا همچین امکانی در پرستا شاپ وجود داره؟ لطفا در این زمینه راهنمایی کنیدبا تشکرسلام . چنین امکانی به صورت پیشفرض برروی پرستا نیست ولی کاری که میشه کرد این هست که کارمند وقتی کالا را ثبت میکنه اون را به صورت غیر فعال ذخیره کنه و مدیریت اون را بعد از چک کردن فعالش کنه ولی برای تایید ویرایش ها چیزی به ذهن من نمیرسه . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .