ayjoonn ارسال شده در اسفند 13، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 13، 2014 سلام،ببخشید یه سوال،آمار بازدید مراجعه کنندگان پرستاشاپ درسته؟بازدید سایتمو خیلی بالا نشون میده ولی فروشم کمه رتبه الکسام هم زیاد تغییر نمیکنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ayjoonn ارسال شده در اسفند 16، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 16، 2014 کسی نبود جواب مارو بده؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
omid.in ارسال شده در اسفند 16، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 16، 2014 اشتباهه دادا . ازمنم خیلی زیاد نشون میده ولی اصلا خیلی از صفحاتم تو گوگل ایندکس نشده و رتبم هم داغونه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ayjoonn ارسال شده در اسفند 19، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 19، 2014 راه حلی برا درست شدن امار نیست؟لابد یه جایی ضریب داده شده که امارو اشتباه نشون میده.ورد پرس یادمه یه افزونه داشت ضریب ۱۰۰۰ هم میتونستی بکنی بازدیدارو.یعنی هر یک نفر ۱۰۰۰ نفر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در اسفند 19، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 19، 2014 آمار پرستاشاپ اشتباه نیست ، بلکه نوع تعریف بازدید پرستاشاپ با آمارگیرهای متداول فرق میکنه . از یک آمارگیر دیگه استفاده کنید تو سایتتون . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ayjoonn ارسال شده در اسفند 21، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 21، 2014 آمار پرستاشاپ اشتباه نیست ، بلکه نوع تعریف بازدید پرستاشاپ با آمارگیرهای متداول فرق میکنه . از یک آمارگیر دیگه استفاده کنید تو سایتتون .پیشنهاد شما چه امارگیریه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohamad9245 ارسال شده در اسفند 21، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 21، 2014 با سلام میتونید از آمار گیر وبگذر یا histats.com استفاده کنیدبا احترام نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پزشک سایت ارسال شده در فروردین 7، 2017 گزارش Share ارسال شده در فروردین 7، 2017 امار فروشگاه من خیلی کاذب هست من تازه پرستاشاپ را با قالب دستچین نصب کردم آمار سایت بهم 301 نظر نشون میده در حالی که یه نظر هم نیست مشتریان را 1239 نشون میده در حالی که 3 عضو بیشتر نیست پیام جدید 63 نشون میده در حالی که یک پیام هم نیست چجوری باید آمار را صفر کنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پزشک سایت ارسال شده در فروردین 7، 2017 گزارش Share ارسال شده در فروردین 7، 2017 نمیدونم چه داستانی هست که تا یه پست در انجمن قرار میدم و مشکلم را میگم جواب را خودم پیدا میکنم باشه برای آیندگان اگر روزی کسی به این مشکل برخورد فقط باید حالت نمایشی را غیرفعال کنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasimparsi ارسال شده در فروردین 7، 2017 گزارش Share ارسال شده در فروردین 7، 2017 دوستان این آماری که می بینید به دلیل این هست که در پیشخوان احتمالا آمار در حالت نمایشی هست. در پیشخوان خودتون در بخش بالا و سمت چپ حالت آمار نمایشی رو خاموش کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .