amin7x ارسال شده در اسفند 17، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 17، 2014 سلام دوستانمن اگر بخواهم بعضی استان ها را از فیلد ثبت نام حذف کنم باید چکاری انجام دهم؟ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اسفند 17، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 17، 2014 از بخش بومی سازی -> استان ها موارد مورد نیاز رو حذف کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
koroshcomputer ارسال شده در مهر 5، 2016 گزارش Share ارسال شده در مهر 5، 2016 ضمن تبریک عید سعید فطریک سوال داشتممن بنا به دلایل اولیه شروع فعالیت سایت فقط شهر تهران رو پوشش می دادم ولی الان دارم به شهر های دیگه هم ارسال میکنم اجناس فروشگاه هم رو .من اومدم در مرحله اول تمامی استانها و شهر های ایران رو حذف کردم حالا گیر کردم .آیا راهی هست که تمامی شهر ها و استانها رو به پرستا اضافه کنم ؟با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مهر 9، 2016 گزارش Share ارسال شده در مهر 9، 2016 یک پرستاشاپ خام نصب کنید تو لوکال هاست و طبق اون استان ها و شهرها رو یکی یکی وارد کنید . راه دیگه ای به ذهنم نمیرسه ، شاید دوستان راه دیگه ای بلد باشن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
karbare-jadid ارسال شده در مهر 11، 2016 گزارش Share ارسال شده در مهر 11، 2016 ضمن تبریک عید سعید فطریک سوال داشتممن بنا به دلایل اولیه شروع فعالیت سایت فقط شهر تهران رو پوشش می دادم ولی الان دارم به شهر های دیگه هم ارسال میکنم اجناس فروشگاه هم رو .من اومدم در مرحله اول تمامی استانها و شهر های ایران رو حذف کردم حالا گیر کردم .آیا راهی هست که تمامی شهر ها و استانها رو به پرستا اضافه کنم ؟با تشکر با سلاماین راه رو هم تست کنیداول یه بکاپ از دیتابیس خودتون بگیرید تا به مشکل برنخورید و مرحله بعد برید جدول ps_state را حذف کنید و از یک پرستاشاپ خام دیگه که تو لوکال نصب کردید این جدول رو اکسپورت کنید بعد این جدول رو در دیتابیس اصلی مجدد ایمپورت کنید فکر میکنم مشکلتون حل بشه.تا جایی که دیدم فقط استان ها هست که احتمالا شما حذف کردید چون من شهرستان ندیدم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .